Yardım Alınabilecek en iyi telefon HTC U11

lastreal55

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Cüneyt tan
Cihazım
mi max
Konular
24
Arkadaşlar özelliklerini ve yorumlarını inceledim ve bayıldım, htc kalitesi zaten ortada. Bence şu an piyasada alınabilecek en iyi telefon HTC U11. Amazon.com fiyatı 650$ yani TL olarak 2.350 civarı. Telefon Türkiye ye gelirse fiyatı çok yüksek olur ama Almanya dan getirtebilirseniz tamamdır fiyat.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

lastreal55

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Cüneyt tan
Cihazım
mi max
Konular
24
Bu işin sonu yok arkadaşlar. Bir arkadaşım aynen şunu söylemişti "teknolojinin peşinden koşma yakalayamazsın". Misal ben, tam diyorumki şu telefon güzel alınır. Bir bakıyorum daha üst model, daha güzel özelliklerle başka telefon çıkmış, tabi fiyatı daha yüksek, dur ya bu daha güzelmiş aslında bu alınır diyorum :) bu böyle gidiyor. Tabi bu arada fiyatta düşündüğümün çok çok üstüne çıkıyor. Halbuki şu anki telefonumda işimi gayet iyi görüyor.

Oyla:

Wandeta

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış Aslan
Cihazım
Samsung S2
Konular
22
Evet aynen yazdığınız gibi.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
ikisinide alma.
bence elindeki cihaz az isini goruyorsa bekle derkm sd845 cikiyrlor nasilsa fiyatlari dusucek. benim aklimda zuk edge de var mesele cok harika cihaz ama turkce ron yok custom ronlada ugrasirsan anca onlar var telefonda yok yok

Oyla:

Murat2346

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
XiaomiMi 5s+
Konular
1
Arkadaşlar özelliklerini ve yorumlarını inceledim ve bayıldım, htc kalitesi zaten ortada. Bence şu an piyasada alınabilecek en iyi telefon HTC U11. Amazon.com fiyatı 650$ yani TL olarak 2.350 civarı. Telefon Türkiye ye gelirse fiyatı çok yüksek olur ama Almanya dan getirtebilirseniz tamamdır fiyat.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sony XZ Premium bu cihazdan çok daha iyi

Oyla:

Wandeta

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış Aslan
Cihazım
Samsung S2
Konular
22
ikisinide alma.
bence elindeki cihaz az isini goruyorsa bekle derkm sd845 cikiyrlor nasilsa fiyatlari dusucek. benim aklimda zuk edge de var mesele cok harika cihaz ama turkce ron yok custom ronlada ugrasirsan anca onlar var telefonda yok yok
Bu mevzu böyle uzar gider sd845 derken sd850 çıkar bu sefer bunu bekle. Global rom çıkmadıkça veya orjinal rom üzerine kurulu custom rom olmadıkça romlar tat vermiyor turkiye desteği yoksa ayrı bir sıkıntı bu işleri bilmiyorsan ingilizcende yoksa yine ayrı bir sıkıntı

Oyla:

micool

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
3
2 ya da 3 sene aynı cihazı kullanmış olan kişilerin kendi zevki yada kullanım tarzına göre bir seçim yapması gayet mantıklı ve doğal. Belki 2-3 ay bir gecikme olabilir buda ekonomik yönden ona artı bir avantaj kazandırır.
Şurada 2017'ye alt tartıştığımız cihazların sayısı bir elin beş parmağını geçmiyor. Androidin içinde olan yazılım ve donanım hakkında bir parça bilgisi olan kullanıcıların kendi zevki ve mantalitesine uygun en ideal cihazı satın alacaklarına eminim.

HTC One M9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Wandeta

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış Aslan
Cihazım
Samsung S2
Konular
22
2 ya da 3 sene aynı cihazı kullanmış olan kişilerin kendi zevki yada kullanım tarzına göre bir seçim yapması gayet mantıklı ve doğal. Belki 2-3 ay bir gecikme olabilir buda ekonomik yönden ona artı bir avantaj kazandırır.
Şurada 2017'ye alt tartıştığımız cihazların sayısı bir elin beş parmağını geçmiyor. Androidin içinde olan yazılım ve donanım hakkında bir parça bilgisi olan kullanıcıların kendi zevki ve mantalitesine uygun en ideal cihazı satın alacaklarına eminim.

HTC One M9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mehmet abi senmisin

Oyla:
Üst Alt