Yardım Alınabilecek en iyi telefon HTC U11

lastreal55

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Cüneyt tan
Cihazım
mi max
Konular
24
Arkadaşlar özelliklerini ve yorumlarını inceledim ve bayıldım, htc kalitesi zaten ortada. Bence şu an piyasada alınabilecek en iyi telefon HTC U11. Amazon.com fiyatı 650$ yani TL olarak 2.350 civarı. Telefon Türkiye ye gelirse fiyatı çok yüksek olur ama Almanya dan getirtebilirseniz tamamdır fiyat.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

micool

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
3
Xperia XZ'nin 19 MP olması bir şey ifade etmiyor,çünkü 12 MP'lik U11'de Ultra Pixel teknolojisi var,çözünürlük 801 ppi ama bu IPS LCD ekranında gerçekleşiyor,şu anda en iyi ekran teknolojisi Super Amoled ve Super LCD,dolayısıyla IPS ekranda bu çözünürlük bir şey ifade etmiyor,Super Amoled ekranında ise uzun süre kullanımlarda açık renkli arkaplan uygulamalarda ya da widget içeren bildirim arkaplanlarında burn tabir ettiğimiz beyaz iz bırakma olayı ise en büyük olumsuzluk.
HTC U11 ekran gözlemlerinde oldukça canlı renkler sunuyor,ayrıca yazılım ve tasarımda HTC daha çok ağır basıyor.Sony köşeli geometrik tasarımdan maalesef bir türlü vazgeçmedi.
DxOMark'dan en yüksek puanı alan HTC U11 fotoğraflarında resim içindeki herhangi bir objeye zoom yapıp o bölümü kesip incelediğinizde (zoom crop) detaylar inanılmaz,bozulma yok denecek kadar az:

HTC'nin samboys olarak nitelendirdiğimiz,makale ve video incelemelerinde sürekli (Samsung) firma öven fan çocukları yok,reklamı yok,kazancının büyük bölümünü yine araştırma ve geliştirmeye harcıyor.
Burada HTC U11 diye bir başlık açılmışsa dünya genelinde ve Türkiye'de U11'den birçok android kullanıcısın etkilendiğini gösterir.Nitekim HTC firması U11 sayesinde büyük bir satış hacmi yakalayarak zararlarını kapatarak kara geçti,2017 sonbaharı ya da sonlarına doğru Pixel 2 cihazlarını da üreteceğini düşünürsek firmayı güzel günlerin beklediğini ümit edebiliriz.

Oyla:

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
yıllarca htc kullanmış biri olarak öncelikle u11 in mutlaka dayanıklılık testlerini incelemeni öneririm özellikle bükülme testinde sınıfta kalıyor yani.htc nin en büyük özelliği m serilerinde dayanıklı ve stabil olmasıydı..htc m10dan sonra sense arayüzündede birçok değişikliğe gidildi çok fazla sadeleşti.özellikle m7 ve m8deki htc yok karşınızda bunu unutmamak gerekir kolay gelsin

Oyla:

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
htc nin en saglam telefonu m8 dir hala alir kullanirim ikinci elde:)

Oyla:

micool

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
3
yıllarca htc kullanmış biri olarak öncelikle u11 in mutlaka dayanıklılık testlerini incelemeni öneririm özellikle bükülme testinde sınıfta kalıyor yani.htc nin en büyük özelliği m serilerinde dayanıklı ve stabil olmasıydı..htc m10dan sonra sense arayüzündede birçok değişikliğe gidildi çok fazla sadeleşti.özellikle m7 ve m8deki htc yok karşınızda bunu unutmamak gerekir kolay gelsin
En büyük olumsuzluğu bükülme testi haklısın Harun ama daha sonraki parti üretimlerinde bu olumsuzlukları telafi edecektir,ayrıca diğer artı özellikleri oldukça ağır basıyor,dayanıklılığı sadece bükülme testi olarak algılamamak lazım aynı sorunu geçen senelerde dünya markası olan iphone 7 plus'da yaşamıştık biliyorsun.Hatasız,stabil ve pürüzsüz uzun bir süre kullanım ömrü sunan bir cihaz benim için en iyi cihazdır.Xiaomi cihazlarda yaşanan sorunlar ortada.MIUI işletim sistemini çok seviyorum ama kalitede Xiaomi firması biraz daha aşama kaydetmesi gerekiyor.

Oyla:

harunserefli

Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
oooo büyük üstad mehmet abi gelmiş hoş gelmiş:))abi seninle htcyi tartışmak bize düşmez:)abi ne yaptın yeni cihaz u11 mi olacak yoksa.yada acaba bi süpriz yapıp farklı bi cihazamı geçeceksin

Oyla:

micool

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
3
oooo büyük üstad mehmet abi gelmiş hoş gelmiş:))abi seninle htcyi tartışmak bize düşmez:)abi ne yaptın yeni cihaz u11 mi olacak yoksa.yada acaba bi süpriz yapıp farklı bi cihazamı geçeceksin
HTC'nin üreteceği Pixel cihazları bekleyip ona göre karar vereceğim Harun.Google cihazların da güncelleme açısından çok büyük avantajları var,ayrıca S-OFF derdi de yok bootloader kilidini açmak custom rom yükleme olayları çok daha kolay,keza stock official roma dönme olayı da ama yine de belli olmaz o döneme kadar HTC U11 fiatında düşme olursa kaçırılmaz,eskisi gibi hemen atlamak istemiyorum.OnePlus 5 çok istiyordum ama kaydırma işlemlerinde jel tarzı dalgalanmalar ve ses'te çıkan sorunlardan dolayı ondan kesinlikle vazgeçtim.Çift ekranı sorunsuz kullanmak için ekran konnektörüne yer açmak amacıyla ekranın sol alt kısmını kullandıkları ve ekranı baş aşağı monte ettikleri söyleniyor.Yazılım güncellemesi ile bu sorunu hallederler mi pek zannetmiyorum,donanımsal bir olay,pek çok kullanıcı RMA talep etmiş.

Oyla:

harunserefli

Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
abi ilk kez senden duydum oneplus5 sorunlarını sanırım donanımsal sorun gibi görünüyor yani ilk kronik sorunu çıktı bile cihazın:))pixel cihazlar düşünülebilir dediğin gibi abi bizim gibi çok fazla rom root işleriyle uğraşanlar için çok ideal bir cihaz.desene yenge bu kez m9a terfi edecek:)))

Oyla:

micool

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
3
abi ilk kez senden duydum oneplus5 sorunlarını sanırım donanımsal sorun gibi görünüyor yani ilk kronik sorunu çıktı bile cihazın:))pixel cihazlar düşünülebilir dediğin gibi abi bizim gibi çok fazla rom root işleriyle uğraşanlar için çok ideal bir cihaz.desene yenge bu kez m9a terfi edecek:)))
M9 zaten süper konumda yeni sıfır alınmış gibi,biliyorsun hemen cam koruma ve kılıf ile satın aldığım cihazları temiz kullanmaya özen gösteririm,kendisi çok şanslı gerçekten..:*:D

Oyla:

Canqiri

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Can
Cihazım
Honor 7
Konular
2
Oneplus 5 teki ekran sorunu giderildi. Okuduğuma göre 14 hazirana kadar üretilen cihazlarda olmuş bu sorun. Oneplus türkiye grubunda sorun yaşayan yok. Sesle ilgili de bir şey duymadım.

Oyla:

micool

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
3
Oneplus 5 teki ekran sorunu giderildi. Okuduğuma göre 14 hazirana kadar üretilen cihazlarda olmuş bu sorun. Oneplus türkiye grubunda sorun yaşayan yok. Sesle ilgili de bir şey duymadım.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:
Üst Alt