Yardım Alınabilecek en iyi telefon HTC U11

lastreal55

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Cüneyt tan
Cihazım
mi max
Konular
24
Arkadaşlar özelliklerini ve yorumlarını inceledim ve bayıldım, htc kalitesi zaten ortada. Bence şu an piyasada alınabilecek en iyi telefon HTC U11. Amazon.com fiyatı 650$ yani TL olarak 2.350 civarı. Telefon Türkiye ye gelirse fiyatı çok yüksek olur ama Almanya dan getirtebilirseniz tamamdır fiyat.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

322503

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
25murat05
Cihazım
Mi 6
Konular
13
Oneplus 5 teki ekran sorunu giderildi. Okuduğuma göre 14 hazirana kadar üretilen cihazlarda olmuş bu sorun. Oneplus türkiye grubunda sorun yaşayan yok. Sesle ilgili de bir şey duymadım.

yurtdisindan gelecek olan cihazin 14 haziran sonrasi oldugunu nasil tespit edebiliriz? sahibinden uzerinden almayi dusunuyirum.yada u11 aklimda.. mi6 tam olmamis gibi, sikintilar gozukuyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oyla:

Canqiri

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Can
Cihazım
Honor 7
Konular
2
yurtdisindan gelecek olan cihazin 14 haziran sonrasi oldugunu nasil tespit edebiliriz? sahibinden uzerinden almayi dusunuyirum.yada u11 aklimda.. mi6 tam olmamis gibi, sikintilar gozukuyor

Kutuda tarih yazıyor.

Oyla:

Canqiri

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Can
Cihazım
Honor 7
Konular
2

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Videodaki cihaz oneplus 5 değil ki.. Böyle bir sorunu hiç okumadım oneplus forumunda bile. Zaten olsa bile yazılımsal bir sorun olur ve hemen çözülür. Oneplus 5 bir haftada herhalde 3 güncelleme aldı zaten.

Oyla:

322503

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
25murat05
Cihazım
Mi 6
Konular
13
xiaomi mi 6 mi one plus 5 mi desek sizce?

Oyla:

322503

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
25murat05
Cihazım
Mi 6
Konular
13
2400 tl verilmeye deger mi?
xiaomi ustune 600 verilirmi?

Oyla:

Canqiri

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Can
Cihazım
Honor 7
Konular
2
2400 den daha ucuza satanlar var. Mi6 üstüne 600 lira verilmez.

PLK-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

lastreal55

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Cüneyt tan
Cihazım
mi max
Konular
24
Htc u11 benim de çok beğendiğim bir cihaz ama en en fazla verilebilecek rakan 2300tldir o cihaza üstü çok abes kaçıyor artık şaka falan kapitalist sistem 2binliralari bize normallestirdi.mi6 aldım artık nasil birdaha değişirim hiç bilmiyorum anca birisi benden görüp çok almak ister belki öyle
Çok doğru bir tespit gerçekten. Kapitalist sistem hakikaten 2.000 liraları bize normalleştirdi. Aslında yüksek bir rakam. Ben bu güne kadar bir telefona en fazla 1.200 TL verdim ama gel görki 2.000 ve üstü rakamlar artık normal geliyor. Sanki daha aşağı fiyata alacağım telefonlar kötü imiş hissi var. Birisi demişti sanırım Japonyaydı, oradaki halkta fi tarihinin takoz telefonları varmış bizde ise amelesinde bile (küçümsediğim için söylemiyorum, yanlış anlaşılmasın) ne üst model telefonlar var.

Oyla:

Canqiri

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Can
Cihazım
Honor 7
Konular
2
Çok doğru bir tespit gerçekten. Kapitalist sistem hakikaten 2.000 liraları bize normalleştirdi. Aslında yüksek bir rakam. Ben bu güne kadar bir telefona en fazla 1.200 TL verdim ama gel görki 2.000 ve üstü rakamlar artık normal geliyor. Sanki daha aşağı fiyata alacağım telefonlar kötü imiş hissi var. Birisi demişti sanırım Japonyaydı, oradaki halkta fi tarihinin takoz telefonları varmış bizde ise amelesinde bile (küçümsediğim için söylemiyorum, yanlış anlaşılmasın) ne üst model telefonlar var.

Geçen gün bu dediğiniz aklıma geldi yazacaktım da unutmuşum. Size sonuna kadar katılıyorum. Bi ara bir telefona 2000 lira mı verilir derdik. Şimdi 2000 liralık mi6 peynir ekmek gibi satıyor.
Ülkemizdeki telefonların pahalı olmasının asıl nedeni budur. Bizim bu tüketim çılgınlığımızdır. Kur, vergiler ise bu pahalı fiyatların bahanesidir.

Oyla:

Wandeta

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış Aslan
Cihazım
Samsung S2
Konular
22
Geçen gün bu dediğiniz aklıma geldi yazacaktım da unutmuşum. Size sonuna kadar katılıyorum. Bi ara bir telefona 2000 lira mı verilir derdik. Şimdi 2000 liralık mi6 peynir ekmek gibi satıyor.
Ülkemizdeki telefonların pahalı olmasının asıl nedeni budur. Bizim bu tüketim çılgınlığımızdır. Kur, vergiler ise bu pahalı fiyatların bahanesidir.

Devlette,satanda,alandada hata aramak gerekir.

Örnek

Devlet = 30 avro yapmış limiti vergiler vsss (sen burda ucuz satmanın yolunu açtında bizmi almadık)

Satan = AliExpress Aukey usb 3 adet kablo 25-30 TL kargo bedava burda bir tanesi 25-30 TL kargo ücretli

Alan = Elindeki ile yetinmeyip aç gözlülügünü bastırmadıkça

Burda yazdım ama bunlar uzun hikaye yazıya dökülmez vsss uzar gider bu kısaca anlatmaya çalıştım

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt