birader aynı şey demiyorum. adam format atmak istemiyor, neyi anlamıyorsun acaba? adamın isteğine uygun bir cevap vermediğini belirtiyorum.Bu rehbere bakarak hala format data ve wipenin aynı şey olduğunu mu idda ediyorsun yani data temizliği ile tüm telefon hafızasının sıfırlanması aynı şey değil
Aşağıdaki gibi Dalvik, Önbellek, Sistem ve Data seçilirse olacaklar
- Telefondan İşletim Sistemi yani Rom ve Rom ile birlikte Kayıtlı Rehber, Hesaplar, Mesajlar, Uygulamalar, Uygulama verileri, Ayarlar, Arama Kayıtları SİLİNECEKTİR!!!
Bende çekiyor hocam. Ayarlarım şu şekilde :Bunu denedim ama 2G artık hiç yok gibi hat çekmiyor o yüzden sağlıksız oluyor
Hocam akıllı ağ yaparken kullandığınız simi seçerseniz hiçbir problem yaşamazsınBu akıllı ağın Allah belasını versin telefon ikidir yeniden başlm döngüsüne girdi bunu twrpden kapatma veya ayarını sıfırlama şansım yok mu acaba? Format data çok canımı sıktı artık. 3 wipe ile systemi sıfırlayıp romu tekrar kurdum ama aynı. Lütfen bi yardım edin kafayı yicem.
Geçin hocam hazır tatilde eminim memnun kalırsınız daha bir sürü özellik var da siz zaten keşfedeceksinizBen o halde aylardır eksik yaşıyormuşum, hemen MiRoom yükleyeyim bari, lanet olsun EU ya, bir akıllı Ağ'ları bile yok
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Hocam yaşadığınız yere bağlı olabilir ama 2g genel de heryer de çeker, ve çekerse de pile gerçekten çok katkısı varBunu denedim ama 2G artık hiç yok gibi hat çekmiyor o yüzden sağlıksız oluyor
Benim tam aradığım özellikte 2G çekmedi hocam benim burda ya sağlık olsunBende çekiyor hocam. Ayarlarım şu şekilde :
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Aynen hocam benim bölge kotuHocam akıllı ağ yaparken kullandığınız simi seçerseniz hiçbir problem yaşamazsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Geçin hocam hazır tatilde eminim memnun kalırsınız daha bir sürü özellik var da siz zaten keşfedeceksiniz
Hocam yaşadığınız yere bağlı olabilir ama 2g genel de heryer de çeker, ve çekerse de pile gerçekten çok katkısı var
Olsun hocam o zaman sürekli 3g de kalsın, romun diğer özelliklerinden faydalanınBenim tam aradığım özellikte 2G çekmedi hocam benim burda ya sağlık olsun
Aynen hocam benim bölge kotu
Aynen masikteyim ben suanlik çok memnun kaldım umarım sorun çıkmazOlsun hocam o zaman sürekli 3g de kalsın, romun diğer özelliklerinden faydalanın
Ben de Masik romu çok severim note 7 de onu kullandım memnunum note 8 için bekliyoruz belki bu tatil de çıkar birde ota gelse süperAynen masikteyim ben suanlik çok memnun kaldım umarım sorun çıkmaz
Uzun zamandır globali kullanmıyorum, ben en son kullandığımda çift tıkla kilitleme yoktu. Sonradan geldiyse bilmiyorum. Akıllı ağ modu ile ilgili geçen gün birisi eu betaya geldiğini söylediği için eu da var yazdım. Yoksa ben genelde miuipro, masik ve miroom romlarını kullandığım için uzun zamandır diğerlerinde meydana gelen değişiklikler den habersizimAkıllı ağ eu da yok hocam ayrıca çift tıklama bütün romlarda mevcut
Yok hocam custom romlarda var en baştan beri ama stok romlarda açma var da kapatma yok o yüzden hemen geçmek lazım ben dayanamadımUzun zamandır globali kullanmıyorum, ben en son kullandığımda çift tıkla kilitleme yoktu. Sonradan geldiyse bilmiyorum. Akıllı ağ modu ile ilgili geçen gün birisi eu betaya geldiğini söylediği için eu da var yazdım. Yoksa ben genelde miuipro, masik ve miroom romlarını kullandığım için uzun zamandır diğerlerinde meydana gelen değişiklikler den habersizim