- Adım
- Assalat
- Cihazım
- Mi 8 Lite
- Meslek
- Öğretmen
- Konular
- 23
adam format data yapmak istemediği için yorum yazmış zaten.4 lü wipe yap tekrar kur romu düzeliyor
adam format data yapmak istemediği için yorum yazmış zaten.4 lü wipe yap tekrar kur romu düzeliyor
Ben o halde aylardır eksik yaşıyormuşum, hemen MiRoom yükleyeyim bari, lanet olsun EU ya, bir akıllı Ağ'ları bile yokiki özelliğin birbiriyle hiç alakası yok yalnız. bambaşka işlevleri var. wlan asistanı da ayrıca var zaten mi room'da.
Format data yap demiş miyim ?adam format data yapmak istemediği için yorum yazmış zaten.
öyle bir iddiada bulunmadım. mi room kullandığım halde ben bu özelliği kullanışsız bulduğum için kullanmıyorum. komik olma çabanızı değerlendirip yorumunuza "beğen" bırakıyorum.Ben o halde aylardır eksik yaşıyormuşum, hemen MiRoom yükleyeyim bari, lanet olsun EU ya, bir akıllı Ağ'ları bile yok
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
4'lü wipe ne? data'yı da wipe edecek sonuçta.Format data yap demiş miyim ?
Hocam bu miroom u daha evvel kullanmamış olsam ( ki iki gün zor tahammül edebilmiştim) inanın hemen tekrar yükler cihazımı başka boyuta taşırdım.Ben o halde aylardır eksik yaşıyormuşum, hemen MiRoom yükleyeyim bari, lanet olsun EU ya, bir akıllı Ağ'ları bile yok
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Teşekkürler.Merhaba Miroom severler size bu romun gerçekten pile katkısı olan ayarını göstereceğim, Öncelikle Bu Modun son güncelleme ile Geliştirici seçenekler içerisine alındığını belirtmek isterim ama stabil ve önceki betalar da Ana menü içerinde bulunan bağlantı & paylaşım sekmesinin içinde bulunuyor
Kullanımı ;
En yukarıdan modu açıyorsunuz ardından hangi Sim slotunda kullanmak istediğinizi seçiyorsunuz, ayarları benim gösterdiğim şekilde yapabilirsiniz tabi 4g yerine sadece 3g kullanıyorsanız onu seçin malum her yerde çekmiyor 4g ve en son olarak isteyenler mobil veri devredışı kısmını da 2g olarak yapabilir size kalmış herşeyi deneyip görün yorumlara yazın, yanlız diğer romlarda bu yoktur Ama Rusların yaptığı romlarda sanırım var Masik ve MIUI Pro da da olabilir bakmak lazım bilginize iyi forumlar Ayrıca ek olarak bu romda Magisk üzerinden LKT'den batarya modunu ve GMS'yi kurmanızı tavsiye ederim
Format data da tüm içeriği siliyor fotoğraflar belgeler vs. Wipe de sadece datayo temizliyoröyle bir iddiada bulunmadım. mi room kullandığım halde ben bu özelliği kullanışsız bulduğum için kullanmıyorum. komik olma çabanızı değerlendirip yorumunuza "beğen" bırakıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
4'lü wipe ne? data'yı da wipe edecek sonuçta.
Format data da tüm içeriği siliyor fotoğraflar belgeler vs. Wipe de sadece datayo temizliyor
Şuan dediğiniz yanlış olduğunu bile bile çözümünü bulamadığım için dosyalarımı yedekliyorum format data yaparak kuracaktım fakat içinizin rahat etmesi için ve yanlış olduğunu kanıtlamak için 4 wipe yapacağım. Teşekkürler yine deFormat data da tüm içeriği siliyor fotoğraflar belgeler vs. Wipe de sadece datayo temizliyor
Bu rehbere bakarak hala format data ve wipenin aynı şey olduğunu mu idda ediyorsun yani data temizliği ile tüm telefon hafızasının sıfırlanması aynı şey değilRehber - TWRP Temizle/Wipe Seçenekleri Kullanımı (Görsel Ekli)
TWRP Temizle (Wipe) Seçenekleri Rehberi Merhaba Arkadaşlar Bu Rehber çoğumuzun severek kullandığı ve rom root işleri le uğraşan arkadaşların olmazsa olmazı olan TWRP adlı Costum Recovery (Düzenlenmiş Kurtarma) aracında cihaz temizleme (Device Wipe) araçları ve seçenekleri hakkında olacaktır...forum.miuiturkiye.net