- Adım
- Talha
- Cihazım
- Xiaomi 13T
- Konular
- 21
Hocam 2g çekmiyor olabilir ayrıca lkt yi yüklemek için ses tuşlarını kullanın batarya modunu seçin
Aynen sadece Rusların yaptığı romlarda varmelih97
Sizin paylaştığınız bazı romların bazı sürümlerinde bulunan bir özellik benim söylediğimi global rom custom rom farketmeksizin miui arayüzlü her romda herkes kullanabilir diye paylaştım.
İlginç hocam ben de öyle bir problem yok beta sürümüne geçin2g çekiyor telefon görüşmesi yapabiliyorum. Ama dediğim gibi sms gelmiyor
LKT yi kendim bilerek yüklemedim
Aynen sadece Rusların yaptığı romlarda var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İlginç hocam ben de öyle bir problem yok beta sürümüne geçin
Hocam geliştirici seçeneklerdeRn7 android 10 son miroom da akilli ag modunu bulamadim ...
Hocam emin olun diğer romlar daha sıkıcı revos da iyidir ama sen bilirsinyaw rom kurmaktan gına geldi sıkılır isem değiştiririm
Hocam geliştirici seçeneklerde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam emin olun diğer romlar daha sıkıcı revos da iyidir ama sen bilirsin
Eğer sadece akıllı ağ modu açık olduğunda mesaj gelmiyorsa ayarlarınızı şu şekilde değiştirip deneyebilir misiniz :yaw rom kurmaktan gına geldi sıkılır isem değiştiririm
Dediklerinizi yaptım sorun devam ediyor sms alamıyorumEğer sadece akıllı ağ modu açık olduğunda mesaj gelmiyorsa ayarlarınızı şu şekilde değiştirip deneyebilir misiniz :Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Özellikle kullanmış olduğunuz sim kısmını sadece seçmeye dikat edin ve mobil veri etkinken olan değer önemli
Bende sadece 4G seçili olduğunda arama yapmıyor mesela