- Adım
- Serhat
- Cihazım
- Mi8
- Meslek
- Turist Rehberi
- Konular
- 5
Bu arada konu gereksiz detaylandırılmış. Ses gecikmesi olur, sesi işleme süresi yüzünden gecikme hissettirilmez vs. Son kullanıcı sesi geç işliyor falan filan bunlara bakmaz. Zaten bu yazılanlar google'da ulaşılabilecek bilgiler ama ne gerek var? Airdots chrome'dan dizi izlerken sesi epeyce geç aktarıyor mu? Aktarıyor. Kaliteli bir cihaz bunu hissettiriyor mu? Hissettirmiyor. Bütün mesele bu. F/P de olsa bu fiyat bandında bunu bu cihaz kadar hissettirmeyen ürünler de mevcut. Mesela tam kablosuz değil boyun askılı ürünlerde bu sorun daha az sıklıkla karşılanıyor. Yani 100 liram var, tam kablosuz kulaklık istiyorum diyip, kulaklara yazık etmeye pek gerek yok diye düşünüyorum. Bütçeye uygun en iyi tercih yapılmalı. Kulaklık diyip geçmeyin bu cihazların duyma yetisine ciddi zararları var. Ben arkadaşa yollarım işini görsün mutlu olsun yeterli benim için. Ama dediğim gibi malzeme kalitesi olarak da vasat bir ürün olduğunu ve sırf "F/P" diye alınmamalı diye düşünüyorum. Zaten bu ürüne öğrenci hali ile para vermesin diye yollayacağım bende. 300 liralık ürünün verdiği hissi 100 liraya verdirtebilen bir ürün mutlaka bir yerlerinden kısılmış üründür. Hiç kimse son kullanıcı için kâr marjını düşük tutmaz. Lukoil de shell'den 50 kuruş ucuza mazot verir ama araçtan götürdükleri 1 sene sonra ortaya çıkar. Diyebileceklerim bu kadar benim.