Sohbet Airdots vs diğerleri?

ErbeDesWind

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi8
Meslek
Turist Rehberi
Konular
5
Bu arada konu gereksiz detaylandırılmış. Ses gecikmesi olur, sesi işleme süresi yüzünden gecikme hissettirilmez vs. Son kullanıcı sesi geç işliyor falan filan bunlara bakmaz. Zaten bu yazılanlar google'da ulaşılabilecek bilgiler ama ne gerek var? Airdots chrome'dan dizi izlerken sesi epeyce geç aktarıyor mu? Aktarıyor. Kaliteli bir cihaz bunu hissettiriyor mu? Hissettirmiyor. Bütün mesele bu. F/P de olsa bu fiyat bandında bunu bu cihaz kadar hissettirmeyen ürünler de mevcut. Mesela tam kablosuz değil boyun askılı ürünlerde bu sorun daha az sıklıkla karşılanıyor. Yani 100 liram var, tam kablosuz kulaklık istiyorum diyip, kulaklara yazık etmeye pek gerek yok diye düşünüyorum. Bütçeye uygun en iyi tercih yapılmalı. Kulaklık diyip geçmeyin bu cihazların duyma yetisine ciddi zararları var. Ben arkadaşa yollarım işini görsün mutlu olsun yeterli benim için. Ama dediğim gibi malzeme kalitesi olarak da vasat bir ürün olduğunu ve sırf "F/P" diye alınmamalı diye düşünüyorum. Zaten bu ürüne öğrenci hali ile para vermesin diye yollayacağım bende. 300 liralık ürünün verdiği hissi 100 liraya verdirtebilen bir ürün mutlaka bir yerlerinden kısılmış üründür. Hiç kimse son kullanıcı için kâr marjını düşük tutmaz. Lukoil de shell'den 50 kuruş ucuza mazot verir ama araçtan götürdükleri 1 sene sonra ortaya çıkar. Diyebileceklerim bu kadar benim.

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Bu arada konu gereksiz detaylandırılmış. Ses gecikmesi olur, sesi işleme süresi yüzünden gecikme hissettirilmez vs. Son kullanıcı sesi geç işliyor falan filan bunlara bakmaz. Zaten bu yazılanlar google'da ulaşılabilecek bilgiler ama ne gerek var? Airdots chrome'dan dizi izlerken sesi epeyce geç aktarıyor mu? Aktarıyor. Kaliteli bir cihaz bunu hissettiriyor mu? Hissettirmiyor. Bütün mesele bu. F/P de olsa bu fiyat bandında bunu bu cihaz kadar hissettirmeyen ürünler de mevcut. Mesela tam kablosuz değil boyun askılı ürünlerde bu sorun daha az sıklıkla karşılanıyor. Yani 100 liram var, tam kablosuz kulaklık istiyorum diyip, kulaklara yazık etmeye pek gerek yok diye düşünüyorum. Bütçeye uygun en iyi tercih yapılmalı. Kulaklık diyip geçmeyin bu cihazların duyma yetisine ciddi zararları var. Ben arkadaşa yollarım işini görsün mutlu olsun yeterli benim için. Ama dediğim gibi malzeme kalitesi olarak da vasat bir ürün olduğunu ve sırf "F/P" diye alınmamalı diye düşünüyorum. Zaten bu ürüne öğrenci hali ile para vermesin diye yollayacağım bende. 300 liralık ürünün verdiği hissi 100 liraya verdirtebilen bir ürün mutlaka bir yerlerinden kısılmış üründür. Hiç kimse son kullanıcı için kâr marjını düşük tutmaz. Lukoil de shell'den 50 kuruş ucuza mazot verir ama araçtan götürdükleri 1 sene sonra ortaya çıkar. Diyebileceklerim bu kadar benim.

Farksız düşünmüyoruz zaten bizim şuan için alabileceğimiz bütçe bu olduğu için iyi diyoruz kablolularda çok iyi alternatifler mevcut ama kablosuzlarda çok iyi alternatifleri göremedim ben bu fiyat bandında hepsinin bir eksiği oluyor. Arkadaşın da ne güzel işi görülmüş olacak dediğiniz gibi herşeyden önce önemli olan o zaten. Değerli bilgilerinizi aktardığınız için teşekkürler. Bir kulaklığa bilgisayarda kullanım sağlamayacaksam mobil için çok fazla para vermem ben. Bilgisayarda daha kaliteli ekipmanlar kullanmaktayım bu konuda herkesin bu yönde tercihi tabiki farklı.

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
İnsanlar her şeyin en iyisine layık süphesiz. Yaşam bu ayrıcalığı herkese sunmuyor.
Verilen bilgileri yanlış, diye otoriteymiş edasıyla, kesin konuşmak, olayın akışından bihaber davranıp, bu olmadı at, daha pahalısını al, güzel ayrıcalık.
Satın alınan cihazın özelliklerini, google daki bilgilerini bilmeden alırsan, hayal kırıklığı yaşarsın.İhtiyaçlarına bakarsın verebileceğin paraya bakarsın.

prodroandro

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
76
Bu fiyat bandında 100 TL'ye supercopy denilen airpodslar var Bluetooth ile bağlanınca airpods yazıyor içindeki cıp den dolayı bu cuma ya kadar düşünüp tasinacagim ona göre alacağım duruma göre konu evet fazla detaylandırıldı herkese yardımcı olduğu için teşekkür ederim.

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Bu fiyat bandında 100 TL'ye supercopy denilen airpodslar var Bluetooth ile bağlanınca airpods yazıyor içindeki cıp den dolayı bu cuma ya kadar düşünüp tasinacagim ona göre alacağım duruma göre konu evet fazla detaylandırıldı herkese yardımcı olduğu için teşekkür ederim.
Bağlanınca airpod yazması chipten değil, tanımlamadan kaynaklı Hocam.100₺ cihaza Apple airpods chipi kullanamazlar.Aynı chip diye düşünürseniz sonuçtan memnun kalmazsınız.

prodroandro

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
76
Bağlanınca airpod yazması chipten değil, tanımlamadan kaynaklı Hocam.100₺ cihaza Apple airpods chipi kullanamazlar.Aynı chip diye düşünürseniz sonuçtan memnun kalmazsınız.
Evet haklısınız 1536u chip kullanılıyor zaten büyük bir firma çöp bir ucuz çip kullanmaz fakat kimisi iyi diyor ses kalitesine YouTube de incelemedim i9000 pro

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Evet haklısınız 1536u chip kullanılıyor zaten büyük bir firma çöp bir ucuz çip kullanmaz fakat kimisi iyi diyor ses kalitesine YouTube de incelemedim i9000 pro
Youtube daki inceleme yapan kanalların güvenirliliğine ve tarafsızlığına dikkat etmek gerekir.Bu tür videoların bir çoğu incelemeden çok reklam. dikkat edin, bir çoğu çin alışveriş sitelerinin gönderdikleri ürünleri inceliyorlar.İşini iyi yapanlar mutlak var ama çoğunun güvenirliği tartışmalı.
Arkadaş Size airdotsu göndereceğini ifade etmiş, önce onunla bir çek edin isterseniz.

Üst Alt