Sohbet Airdots vs diğerleri?

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Airdots kullanıyorum sesi idare eder ama şu an mi mix 3 e bağlı metrobüste kalablıkta sürekli ses kesiyor. Kesik kesik sesler geliyor. Sadece metrobüs değil normal dışarıda dolaşırkende bağlantı kesilip duruyor cihazda sorun yok. Başka bi airdots ile denedim o da aynı samsung kablosuz kulaklığında sorun yok. Qcy t1 de bile yaşamadım bu sorunu. Telefonu cebime koyamıyorum ses kesilmeye başlıyor.

İlginç, ben böyle bir durum yaşamıyorum şahsen. Çözüm olurmu olmazmı bilemem ama kulaklıkları resetlemenizi öneririm.

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Bluetooth 5.0 hangisinde var ise en az gecikme onda olacak hocam. Airdotsda var. Ama gorusme kalitesi kötü. Film,muzik icin ise cok iyi. Fiyatinin kesinlikle üzerinde.

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Bu fiyat bandındaki tüm cihazlarda yapıları gereği görüşme kalitesi çok yüksek olmuyor.
Xiaomi cihazla kullanmada, yanlış hatırlamıyorsam kulaklık ayarlarından xiaomi kulaklıkları modele optimize edilmiş halde seçilebiliyordu.

prodroandro

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
76
Sanırım Haylou alacağım airdots modelindnr daha iyi deniyor aliexpressde en başta birde o haliyle peki dokunmatik olduğu için yanlışlıkla basilma oluyor mu?
Gecikme hemen hemen kablosuz kulakların hepsinde milisaniyelikte olsa olur aklınıza hangisi yatıyor ise onu alın tabiki ses farkı muhakkak olur ama Airdotsdan örnek verirsem dediğim gibi çok muhteşem birşey beklemeyin ederine göre. Diğerlerini kullanmadığım için onların hakkında bir yorum yapamıyorum tabi. Ses kalitesi olayıda kişiye göre değişiyor hocam bana göre muhteşem gelir size göre ederinin de altında kalır felan bu kulaklık mevzuları bu açıdan sıkıntı biraz.
Airdots kullanıyorum sesi idare eder ama şu an mi mix 3 e bağlı metrobüste kalablıkta sürekli ses kesiyor. Kesik kesik sesler geliyor. Sadece metrobüs değil normal dışarıda dolaşırkende bağlantı kesilip duruyor cihazda sorun yok. Başka bi airdots ile denedim o da aynı samsung kablosuz kulaklığında sorun yok. Qcy t1 de bile yaşamadım bu sorunu. Telefonu cebime koyamıyorum ses kesilmeye başlıyor.
T1 de kutunun üstü açık olmasa güzel de t2 alabilirim o konuda bir de ses yalıtımı nasıl? T1 in
İlginç, ben böyle bir durum yaşamıyorum şahsen. Çözüm olurmu olmazmı bilemem ama kulaklıkları resetlemenizi öneririm.
Bazı kulaklıklar da cikabiliyormus airdots modelinde
Bluetooth 5.0 hangisinde var ise en az gecikme onda olacak hocam. Airdotsda var. Ama gorusme kalitesi kötü. Film,muzik icin ise cok iyi. Fiyatinin kesinlikle üzerinde.
Teşekkürler o zaman fye7 gibi cihazlara yönelmeye gerek olmadığını düşünüyorum 50-60 TL gibi bir fiyat farkı vererek zaten bu cuma aldım aldım indirimlerde aliexpressde airdots vs 80-90 TL ye ineceği gözüküyor şimdilik işimi görsün film müzik izlerken sadece sesleri net duyayım yeter bangır bangır birşey beklemiyorum.
Bu fiyat bandındaki tüm cihazlarda yapıları gereği görüşme kalitesi çok yüksek olmuyor.
Xiaomi cihazla kullanmada, yanlış hatırlamıyorsam kulaklık ayarlarından xiaomi kulaklıkları modele optimize edilmiş halde seçilebiliyordu.
Evet haklısınız bir airpods pro etmez Apple sanırım beats ile gelen bir gelişmişliği var

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
prodroandro işinizi bu anlamda görür Airdots merak etmeyin hocam bu tip kullanımlar için fazla vermeye gerek yok bence ha oyun amaçlı deseydiniz işler değişirdi tabi ama fiyatı bandında şuan için alacağınız güzel bir ürün. Haylou denemedim ama forumdaki arkadaşlarımız iyi diyorlar onada bir göz atın eğer arada çok bir fiyat farkı yoksa.

prodroandro

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
76
prodroandro işinizi bu anlamda görür Airdots merak etmeyin hocam bu tip kullanımlar için fazla vermeye gerek yok bence ha oyun amaçlı deseydiniz işler değişirdi tabi ama fiyatı bandında şuan için alacağınız güzel bir ürün. Haylou denemedim ama forudmaki arkadaşlarımız iyi diyorlar onada bir göz atın eğer arada çok bir fiyat farkı yoksa.
Yok hocam fiyat dediginzi gibi Haylou ile airdots arasında kaldım çoğunlukla birde Qcy t2 zaten 100-120 TL fiyat bandında en iyisi özenle seçdim birde Baseus W09 var airpods tarzı fakat ses kalitesi pek farkeden bir durum olmadığı belirtiliyor fye7 var bu iyi 160 TL 20-30 TL gümrük desen aşırı yuksek geliyor üni öğrencisi olan birisi için çok fazla geliyor Redmi 5 Plus 4.2 inşallah gecikme babında

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Yok hocam fiyat dediginzi gibi Haylou ile airdots arasında kaldım çoğunlukla birde Qcy t2 zaten 100-120 TL fiyat bandında en iyisi özenle seçdim birde Baseus W09 var airpods tarzı fakat ses kalitesi pek farkeden bir durum olmadığı belirtiliyor fye7 var bu iyi 160 TL 20-30 TL gümrük desen aşırı yuksek geliyor üni öğrencisi olan birisi için çok fazla geliyor Redmi 5 Plus 4.2 inşallah gecikme babında

Airdots seçiminin iyi olacağını ve bir problem yaşamayacağınızı düşünüyorum şahsen. Babam Nokia 5 kullanıyor Bt versiyonu 4.1 ama onun cihazında da bir sıkıntı yaşamadık bu konuda kendi kullandığımdan ve kullanım senaryolarımız hemen hemen aynı olduğundan önerebilirim rahatlıkla.

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Oyun harici gecikme, filmde pek fark edilemez müzikte 1sn olsa bile gecikme, zaten bir anlam ifade etmez :)

ErbeDesWind

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi8
Meslek
Turist Rehberi
Konular
5
Ses Bluetooth kulaklıkların hepsinde gecikme yapmaz, yanlış bilgi vermeyelim. Airdots gibi 100 liraya satılan bir kulaklıkta senkron bir bağlantı beklememek lazım. Ben de acaba diyip satın alanlardanım ama maalesef vasat. Sesi iyi değil, parasına göre iyi. Kaliteli bir kulaklık kullanan birisi kesinlikle kullanamaz. Ben airpods 2'ye geçtim ne gecikme var ne bir şey. İzmir'de falan oturuyorsan airdotsu gaziemire gel ücretsiz vereyim kullan hocam kutusunun menteşe kısmı çatladı bir parçası koptu evden çıkmayan kulaklığın :D O yüzden satmakla uğraşmam

Bu arada sesinin iyi olduğunu düşünen hocalarım internetteki ses testlerini yapsınlar kulaklık bir çok sesi duymuyor, iletmiyor. Chrome'dan dizi izlemek berbat denilebilecek kadar kötü. Youtube, netflixde falan pek sorun olmuyor. Oyun oynamayı ise hiç düşünmeyin. Kulaklığın sürücüleri gerçekten kötü ama sesi fiyatına göre iyi denilebilir

HüseyinAvcı

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi Mix 3
Meslek
Eczane Teknikeri
Konular
32
Resetledim hocam kaç kere hemde ama yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sanırım Haylou alacağım airdots modelindnr daha iyi deniyor aliexpressde en başta birde o haliyle peki dokunmatik olduğu için yanlışlıkla basilma oluyor mu?

T1 de kutunun üstü açık olmasa güzel de t2 alabilirim o konuda bir de ses yalıtımı nasıl? T1 in

Bazı kulaklıklar da cikabiliyormus airdots modelinde

Teşekkürler o zaman fye7 gibi cihazlara yönelmeye gerek olmadığını düşünüyorum 50-60 TL gibi bir fiyat farkı vererek zaten bu cuma aldım aldım indirimlerde aliexpressde airdots vs 80-90 TL ye ineceği gözüküyor şimdilik işimi görsün film müzik izlerken sadece sesleri net duyayım yeter bangır bangır birşey beklemiyorum.

Evet haklısınız bir airpods pro etmez Apple sanırım beats ile gelen bir gelişmişliği var
T1 ile airdots arasında uçurum yok aşağı yukarı aynılar

Üst Alt