MarcoPasha
NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
- Adım
- Mehmet
- Cihazım
- Mi 9 SE
- Konular
- 27
Hocam sizin kaçırdığınız nokta, hiç kimse, aman muhteşem demiyor zaten. Herkesin altını çizerek belittiği şey; "F/P"Ses Bluetooth kulaklıkların hepsinde gecikme yapmaz, yanlış bilgi vermeyelim. Airdots gibi 100 liraya satılan bir kulaklıkta senkron bir bağlantı beklememek lazım. Ben de acaba diyip satın alanlardanım ama maalesef vasat. Sesi iyi değil, parasına göre iyi. Kaliteli bir kulaklık kullanan birisi kesinlikle kullanamaz. Ben airpods 2'ye geçtim ne gecikme var ne bir şey. İzmir'de falan oturuyorsan airdotsu gaziemire gel ücretsiz vereyim kullan hocam kutusunun menteşe kısmı çatladı bir parçası koptu evden çıkmayan kulaklığın O yüzden satmakla uğraşmam
Bu arada sesinin iyi olduğunu düşünen hocalarım internetteki ses testlerini yapsınlar kulaklık bir çok sesi duymuyor, iletmiyor. Chrome'dan dizi izlemek berbat denilebilecek kadar kötü. Youtube, netflixde falan pek sorun olmuyor. Oyun oynamayı ise hiç düşünmeyin. Kulaklığın sürücüleri gerçekten kötü ama sesi fiyatına göre iyi denilebilir
" Ses Bluetooth kulaklıkların hepsinde gecikme yapmaz" Aslında bu bilgi yanlıştır, yanlış bilgi vermeyelim. Bluethooth kullaklıkların hepsinde en iyisinde bile, gecikme yaşanır.Veri bir yerden bir yere iletilir ve alınan veri işlenir.Bu bir süreye mal olur.Ancak yüksek kalite dolayısı ile 200$ üzerine çıktığınızda kullanılan chip ile bu süre insan duyu organları ile algılanamayacak kadar seri gerçekleşir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada, İzmir de oturmuyorum ama, Airdots u karşı ödemeli kargo yapar iseniz seve seve kabul ederim.İzmir'de falan oturuyorsan airdotsu gaziemire gel ücretsiz vereyim kullan hocam kutusunun menteşe kısmı çatladı bir parçası koptu evden çıkmayan kulaklığın O yüzden satmakla uğraşmam
Son düzenleme: