Sohbet Airdots vs diğerleri?

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Ses Bluetooth kulaklıkların hepsinde gecikme yapmaz, yanlış bilgi vermeyelim. Airdots gibi 100 liraya satılan bir kulaklıkta senkron bir bağlantı beklememek lazım. Ben de acaba diyip satın alanlardanım ama maalesef vasat. Sesi iyi değil, parasına göre iyi. Kaliteli bir kulaklık kullanan birisi kesinlikle kullanamaz. Ben airpods 2'ye geçtim ne gecikme var ne bir şey. İzmir'de falan oturuyorsan airdotsu gaziemire gel ücretsiz vereyim kullan hocam kutusunun menteşe kısmı çatladı bir parçası koptu evden çıkmayan kulaklığın :D O yüzden satmakla uğraşmam

Bu arada sesinin iyi olduğunu düşünen hocalarım internetteki ses testlerini yapsınlar kulaklık bir çok sesi duymuyor, iletmiyor. Chrome'dan dizi izlemek berbat denilebilecek kadar kötü. Youtube, netflixde falan pek sorun olmuyor. Oyun oynamayı ise hiç düşünmeyin. Kulaklığın sürücüleri gerçekten kötü ama sesi fiyatına göre iyi denilebilir
Hocam sizin kaçırdığınız nokta, hiç kimse, aman muhteşem demiyor zaten. Herkesin altını çizerek belittiği şey; "F/P"
" Ses Bluetooth kulaklıkların hepsinde gecikme yapmaz" Aslında bu bilgi yanlıştır, yanlış bilgi vermeyelim. Bluethooth kullaklıkların hepsinde en iyisinde bile, gecikme yaşanır.Veri bir yerden bir yere iletilir ve alınan veri işlenir.Bu bir süreye mal olur.Ancak yüksek kalite dolayısı ile 200$ üzerine çıktığınızda kullanılan chip ile bu süre insan duyu organları ile algılanamayacak kadar seri gerçekleşir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İzmir'de falan oturuyorsan airdotsu gaziemire gel ücretsiz vereyim kullan hocam kutusunun menteşe kısmı çatladı bir parçası koptu evden çıkmayan kulaklığın :D O yüzden satmakla uğraşmam
Bu arada, İzmir de oturmuyorum ama, Airdots u karşı ödemeli kargo yapar iseniz seve seve kabul ederim.

Son düzenleme:

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Fiyatına göre iyi demekteyiz zaten bizde :) bunu alıp Sennheiser Momentum kalitesi beklemiyor kimse bu fiyat bandına göre iyi iş çıkartmış Xiaomi ondan bahsetmekteyiz. Konudaki arkadaşın da kullanımına göre iş görür zaten arkadaşta fazla bütçe ayırabilecek değil ki bu segmentte bir tavsiye istemiş. Bu segment içinde farklı tavsiyesi olan hocalarım varsa bizde yararlanmış oluruz hem ama bu fiyat bandındaki bir kulaklık için kötü demek pek doğru olmaz sonuçta fiyatına göre verdiği performans gayet iyi ve yeterli buluyorum ben. Gecikme konusuna gelirsek istediğiniz kadar pahalı kablosuz kulaklık kullanın gecikme illaki olacaktır, sesi işleme süresi düşük olduğundan siz bunu farkedemiyorsunuz yalnızca bunu farkedememek gecikme olmuyor, olmayacaktır anlamına gelmiyor ne yazık ki.

prodroandro

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
76
Ses Bluetooth kulaklıkların hepsinde gecikme yapmaz, yanlış bilgi vermeyelim. Airdots gibi 100 liraya satılan bir kulaklıkta senkron bir bağlantı beklememek lazım. Ben de acaba diyip satın alanlardanım ama maalesef vasat. Sesi iyi değil, parasına göre iyi. Kaliteli bir kulaklık kullanan birisi kesinlikle kullanamaz. Ben airpods 2'ye geçtim ne gecikme var ne bir şey. İzmir'de falan oturuyorsan airdotsu gaziemire gel ücretsiz vereyim kullan hocam kutusunun menteşe kısmı çatladı bir parçası koptu evden çıkmayan kulaklığın :D O yüzden satmakla uğraşmam

Bu arada sesinin iyi olduğunu düşünen hocalarım internetteki ses testlerini yapsınlar kulaklık bir çok sesi duymuyor, iletmiyor. Chrome'dan dizi izlemek berbat denilebilecek kadar kötü. Youtube, netflixde falan pek sorun olmuyor. Oyun oynamayı ise hiç düşünmeyin. Kulaklığın sürücüleri gerçekten kötü ama sesi fiyatına göre iyi denilebilir
Airpods 2 öğrenci işi olmuyr maalesef hocam iyi günlerde kullanın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bazı konularda Xiaomi gecikti fakat şimdi amaçları f/p ürün çıkarıp sürümden kazanmak bu haliyke firma dev şirketler arasında yarışıyor

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Bluetooth kulaklık tavsiye isteyen konulara genelde atıyorum linki fiyat aralığı belki uymaya bilir ama bir şekilde üç beş ekleyip uzun vadeli iyi bir şey alıp keyfinize bakmanızı tavsiye ederim.
Aptx, su geçirmezlik, 7 saat varan müzik dinleme süresi gibi bir çok özelliği içinde barındırıyor uzun zamandır kullanıyorum harika bir ürün. Aklınızda bulunsun.
Onun harici yukarıdaki ürünler hemen hemen hepsi bir birine denk gibi.

İyi forumlar..

TRY 314.59 31%OFF | Mpow ipx7 T5/M5 TWS kulaklık kablosuz kulaklık Bluetooth 5.0 kulaklık desteği Aptx 36h çalma süresi iPhone XS için xiaomi Huawei

Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Airpods 2 öğrenci işi olmuyr maalesef hocam iyi günlerde kullanın
ErbeDesWind' Alıntı:
İzmir'de falan oturuyorsan airdotsu gaziemire gel ücretsiz vereyim kullan hocam kutusunun menteşe kısmı çatladı bir parçası koptu evden çıkmayan kulaklığın :D O yüzden satmakla uğraşmam
Hocam Siz Bursa'dasınız galiba, arkadaş İzmir'den karşı ödemeli kargolarsa 1 günde size ulaşır.Bir öğrenci arkadaşına da hediyesi olur.

prodroandro

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
76
Hocam Siz Bursa'dasınız galiba, arkadaş İzmir'den karşı ödemeli kargolarsa 1 günde size ulaşır.Bir öğrenci arkadaşına da hediyesi olur.
Hocam karşı ödemeli gönderirse güzel olur fakat kırıkmış cihazı kendisi öyle yazmış

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27

prodroandro

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
76
Hocam karşı ödemeli gönderirse güzel olur fakat kırıkmış cihazı kendisi öyle yazmış
Birde acayip derecede lazım bana gece ders çalışırken bilgisayarın kablo girişini kırdım şimdi ara sıra temassizlik yapıyor

ErbeDesWind

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi8
Meslek
Turist Rehberi
Konular
5
Karşı ödemeli yollayabilirim hocam şu ara işim çok yoğun olduğu için foruma bakamıyorum hortlatıcam tekrar. Kullanıma engeli yok kendi kendine kırılmış bi parçası var sadece

prodroandro

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
76
Karşı ödemeli yollayabilirim hocam şu ara işim çok yoğun olduğu için foruma bakamıyorum hortlatıcam tekrar. Kullanıma engeli yok kendi kendine kırılmış bi parçası var sadece
Evet hocam karşı odemeli olarak alabilirim kargoyu sadece kapağı menteşesi kirik ise problem değil kapağı kapansın yeter

Üst Alt