Sohbet Airdots vs diğerleri?

prodroandro

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
76
Airdots vs QS1 vs T2C vs Haylou GT 1 vs Baseus W09 Bunlardan hangisini almalıyım ses kalitesi önemli benim için birde görüşme kalitesi film dizi müzik için kullanılacak sadece. oyun oynanmıyor.

E.D

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kamera
Cihazım
Mi 9
Konular
94
QYC T1 e bak istersen yazdığın modellerin hepsi farklı kimi görüşmede iyi müzikte kötü yazdığım model f/p olarak başarılı.

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Film,Dizi,Müzik için ideal Airdots ama görüşme konusunda çok kalite bekleme derim gürültülü alanda net bir görüşme gerçekleştiremezsin. Fiyatına göre ideal ve en büyük tercih sebebide bu. Alırsan üzmez ama görüşme konusunda pek birşey beklememek lazım dediğim gibi.

EyuphanBey

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüphan
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
21
Film,Dizi,Müzik için ideal Airdots ama görüşme konusunda çok kalite bekleme derim gürültülü alanda net bir görüşme gerçekleştiremezsin. Fiyatına göre ideal ve en büyük tercih sebebide bu. Alırsan üzmez ama görüşme konusunda pek birşey beklememek lazım dediğim gibi.
Hocam böyle 0.5 saniyelik de olsa bir gecikme oluyor dizi filmde normal mi

prodroandro

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
76
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
QYC T1 e bak istersen yazdığın modellerin hepsi farklı kimi görüşmede iyi müzikte kötü yazdığım model f/p olarak başarılı.
T1 de üst kapağı yok kutunun belki Qs2 olabilir bir tık üstü hemde.
Airdots ses kalitesi olarak nasıl cuma günü indirimden alacağım birde China ile global arasında fark var mı? Aliexpress üzerinden alacağım
Hocam böyle 0.5 saniyelik de olsa bir gecikme oluyor dizi filmde normal mi
Kullandiginiz modelden dolayı olabilir.

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
prodroandro Ses kalitesi olarak muhteşem diyemem ama fiyatına göre ideal diyebilirim, dediğim gibi müzik,dizi,film için bir sıkıntı yok. Görüşme gürültülü ortamda çok zor ama sakin bir yere geçip görüşmeye devam ettiğinizde anlaşılır tabiki. Oyun için ise kimse düşünmesinde almasında zaten oyun amaçlı kullanımlarda kablosuz önerilmiyor. Onun dışında alırsan bu kriterleri de göz önünde tuttuğumuzda pişman etmez ben memnun kaldım. Sadece mobil kullanımda işimi görüyor şahsen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

EyuphanBey Filmi durdurup devam ettiğimde gecikmeler yaşanıyor ama onun dışında bu şekilde bir sıkıntı yaşamadım oluyorsada bu dediğim dışında hissettirmiyor pek.

prodroandro

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
76
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
prodroandro Ses kalitesi olarak muhteşem diyemem ama fiyatına göre ideal diyebilirim, dediğim gibi müzik,dizi,film için bir sıkıntı yok. Görüşme gürültülü ortamda çok zor ama sakin bir yere geçip görüşmeye devam ettiğinizde anlaşılır tabiki. Oyun için ise kimse düşünmesinde almasında zaten oyun amaçlı kullanımlarda kablosuz önerilmiyor. Onun dışında alırsan bu kriterleri de göz önünde tuttuğumuzda pişman etmez ben memnun kaldım. Sadece mobil kullanımda işimi görüyor şahsen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

EyuphanBey Filmi durdurup devam ettiğimde gecikmeler yaşanıyor ama onun dışında bu şekilde bir sıkıntı yaşamadım oluyorsada bu dediğim dışında hissettirmiyor pek.
Haylou acaba bir tık öndeki airdots dan merak ettiğim konu bu aslında Baseus W09 da airpods tarzı kafam yukarıda ki modellerde kaldı ses kalitesi önemli benim için daha çok bir de gecikme süresinin az olması film dizi de sıkıntı olmamamsi

E.D

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kamera
Cihazım
Mi 9
Konular
94
Haylou acaba bir tık öndeki airdots dan merak ettiğim konu bu aslında Baseus W09 da airpods tarzı kafam yukarıda ki modellerde kaldı ses kalitesi önemli benim için daha çok bir de gecikme süresinin az olması film dizi de sıkıntı olmamamsi
Haylou iyidir

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8

Gecikme hemen hemen kablosuz kulakların hepsinde milisaniyelikte olsa olur aklınıza hangisi yatıyor ise onu alın tabiki ses farkı muhakkak olur ama Airdotsdan örnek verirsem dediğim gibi çok muhteşem birşey beklemeyin ederine göre. Diğerlerini kullanmadığım için onların hakkında bir yorum yapamıyorum tabi. Ses kalitesi olayıda kişiye göre değişiyor hocam bana göre muhteşem gelir size göre ederinin de altında kalır felan bu kulaklık mevzuları bu açıdan sıkıntı biraz.

HüseyinAvcı

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
Mi Mix 3
Meslek
Eczane Teknikeri
Konular
32
Airdots kullanıyorum sesi idare eder ama şu an mi mix 3 e bağlı metrobüste kalablıkta sürekli ses kesiyor. Kesik kesik sesler geliyor. Sadece metrobüs değil normal dışarıda dolaşırkende bağlantı kesilip duruyor cihazda sorun yok. Başka bi airdots ile denedim o da aynı samsung kablosuz kulaklığında sorun yok. Qcy t1 de bile yaşamadım bu sorunu. Telefonu cebime koyamıyorum ses kesilmeye başlıyor.

Üst Alt