Bende 20 lira indirim koduyla 113 liraya düştüğü için ürünü Trendyol Nethouse satıcısından aldım, ''Trendyol sahte airdots'' diye her yerde başlıklar açıldığını ürünüm kargodayken gördüm
) ürün dün öğleden sonra geldi kutusuna bakıp ona göre iadeye götürürüm dedim, açtım poşeti arkada Rrdmi yazısı felan bekliyorum kendimi şartlandırmışım dolandırıldım diye. Poşeti açtım ürün global versiyon çıktı Earbuds yazıyor, kutuda ki bütün yazıları doğru , içini açtım kutu içeriği doğru 9 dilde yazılmış 170 sayfa bir kitapçık, 8 dilde yazılmış garanti broşürü ve birde 20 sayfa tamamen Türkçe bir broşür vardı. Girdim Youtub'a fake vs. original airdots diye en az 5 video izledim ,önce kutuyu inceledim arkada ki yazılar silik gibi ve hiç harf hatası yok doğru, kutu 90 derece açılıyor doğru, R L harfleri ele takılmıyor doğru, sağ kulaklıkta ki silikonu çıkarınca iğne ucu gibi yazıyla bir şeyler yazıyor o kısımda doğru, silikonlar tam mat siyah değil arkayı gösteren transparan şekilde doğru, ''bu kadar kriterden geçti hala da çakma ise helal olsun adamlar yapmış'' diyerek açtım kulaklığı ve dünden beri kullanıyorum. Sesini felan biliyordum zaten, almadan önce kendi silikonlarımı arkadaşımın kine takıp bi 10 dakika test etmiştim, şuanlık sorunsuz kopma hiç olmadı, üstte bi arkadaş kutunun altında wirelesa yazıyor demiş şimdi yine kontrol ettim
Paranoyak olduk iyice. Bugün öğrendiğim bilgileri paylaşayım belki bir faydam olur.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.