Ana Başlık Airdots Dolandırıcılığı

HaQaN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
11
Merhabalar,
Dün bir konu açmıştım. Konu, aldığım Airdots'umun sıkıntılarıydı. Bugün Airdots konularını incelerken bir arkadaş kutunun arkasında aynen şu şekilde "Rrdmi AirDots" yazdığını fark etmiş. Görür görmez kendiminkini kontrol ettim. Bir baktım benimkindede aynı şekilde "Rrdmi AirDots" yazıyor. Yani elimdeki Airdots aslında sahteymiş.

*Edit 1 : Bugün sabah Yasin Elektronik ile konuştum ve onlarda ürünü ithalatçıdan aldıklarını söylediler. Ürünü Trendyol'dan aldığınız iade koduyla birlikte yollayın para iadesini gerçekleştirelim dediler.
**Edit 2 : Bugün Yasin Elektronik parayı iade etmiş. Bende ürünü forumun marketinden tekrardan aldım, gelmesini bekliyorum. Bu süreçte yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum. Orijinal ürünüm geldiğinde sahtesiyle arasındaki farklılıkları karşılaştıracağım. İyi günler dilerim.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

~Redmi 5 Plus~

Şuan alabileceğiniz en güvenilir yer

Moderatör tarafında düzenlendi:

HaQaN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aslında bu şekilde dolandırılan arkadaşlar topluca şikayet etsek bu duruma el atabilirler gibime geliyor. Birde Trendyoldan alırken ürün açıklamasında "15 GÜN İADE HAKKI" yazıyordu. Kutuya koydukları kağıtta "KULAKLIK ÜRÜNLERİNİN YASA GEREĞİ İADESİ YOKTUR" yazıyor. Ne diyeceğimi bilemiyorum.

~Redmi 5 Plus~

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Aslında bu şekilde dolandırılan arkadaşlar topluca şikayet etsek bu duruma el atabilirler gibime geliyor. Birde Trendyoldan alırken ürün açıklamasında "15 GÜN İADE HAKKI" yazıyordu. Kutuya koydukları kağıtta "KULAKLIK ÜRÜNLERİNİN YASA GEREĞİ İADESİ YOKTUR" yazıyor. Ne diyeceğimi bilemiyorum.

~Redmi 5 Plus~
İnanmayın. İade edin bugün.

Virtuoso

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevcut değil
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
26

~Redmi 5 Plus~
Yasal olarak iade hakkınız var, bunu kendileri belirleyemez.

HaQaN

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mağazayı aradim ama bulamadim trendyolda . geçmiş olsun
Hocam ürünü daha onaylamadığım için bir sıkıntı çıkcağını sanmıyorum. Bu konunun peşini bırakmayacağım.

~Redmi 5 Plus~

Üst Alt