Sohbet agit sonkurt ( naif balcı ) sahtekarlığı

loof

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram
Cihazım
Mi 8
Meslek
Makina
Konular
9
Burada yazmışsınız ".Bu arada malum şahıs ile arkadaş olduk.Sürekli wa dan yazıştık.Pc'den beraber pubg felan oynuyorduk.Baya samimileştik ve ...."
Ne anlamamız gerekiyor.
Bu arada ben yapılanları doğru buluyorum demiyorum
Tmm arkadas oldugumuzu belirttim fakat arkadas arkdasa bunu yaparmi ? ya dusunsene sen arkadasina cihazini ve yaninda box yolluyorsun.Arkadasin seni engelliyor heryerden.Akli dengeside bozuk olabilir cünkü yaptiklarinin hicbir anlami yok

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Arkadaşlar bu şahısı ben forumdan banlayalı birkaç hafta oldu. Millete olmayan bir şeyi yapıyorum deyip paralarını almaya çalışıyordu. Kendisine yazdım, yapıyormusun dedim yaptım yapıyorum dedi, benim cihazları da yap deyince cevap yazmadı birkaç mesaj atınca yapmıyorum diye kıvırdı. Sonradan fark etti kim olduğumu herhalde :) anlayacağınız adam dolandırıcı.

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
telefonu niye geri gondermis acaba insafli dolandirici mi acaba :D

Sent from my MI 6 using Tapatalk

Kavalyem

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah Barış
Cihazım
redmi 5plus
Meslek
bılgısayar donanım
Konular
29
Güzel ülkemin kuş beyinli insaniymis ne diyelim aman dikkat böyle insanlara geçmiş olsun kardeş

loof

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram
Cihazım
Mi 8
Meslek
Makina
Konular
9
Evet arkadaslar assagilik pislik ve dolandirici olan agit sonkurt'un dolandiriciliga devam ettigini goruyoruz.
sezer.er

Son düzenleme:

loof

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram
Cihazım
Mi 8
Meslek
Makina
Konular
9
Dikkat edin arkadaşlar,urfa siverege cihaz yollamayin :)

ozdenizguven

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Deniz Güven
Cihazım
redmi nod4
Konular
0
Merhaba arkadaşlar Hayırlı akşamlar. bu (agit sonKurt) alcağı benide 100 tl dolandırdı benden başka dolandırılan varmı acaba diyerek googlede aratınca bu foruma denk geldim ve dolandırıcı hırsız oldugu şüpheniz olmasın diye foruma üye olup yazma gereği duydum.. Arkadaşımın olan Mi 8 cihaza uzaktan destek ile repair yapacagını söyledi ama ücreti peşin alırım dedi. 10 a yakın program lınkı attı hepsını indirdim masa ustune. sonra teamvieverden bağlandı 2-3 dakıka birşeyler yaptı sonra baktım işlem yapmıyor messengerden yazayım dedim ne göreyim ENGELLEMİŞ telefondanda kara listeye almış ne normal arama ve watsap ne messenger. 100 tl para zehir zıkkım olsun,doktor parası olsun adi şerefsize. Youtubede videoları var kurbanlar youtube üzerinden ağına düşürüyor. sizlerden ricam başkaları bu tuzağa düşmesin diye youtube videolarına dolandırıcı oldugunu yorum olarak yazmanız. BU ALCAĞIN YOUTUBE KANAL LİNKİ: Kalın sağlıcakla

Son düzenleme:

loof

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram
Cihazım
Mi 8
Meslek
Makina
Konular
9
Merhaba arkadaşlar Hayırlı akşamlar. bu (agit sonKurt) alcağı benide 100 tl dolandırdı benden başka dolandırılan varmı acaba diyerek googlede aratınca bu foruma denk geldim ve dolandırıcı hırsız oldugu şüpheniz olmasın diye foruma üye olup yazma gereği duydum.. Arkadaşımın olan Mi 8 cihaza uzaktan destek ile repair yapacagını söyledi ama ücreti peşin alırım dedi. 10 a yakın program lınkı attı hepsını indirdim masa ustune. sonra teamvieverden bağlandı 2-3 dakıka birşeyler yaptı sonra baktım işlem yapmıyor messengerden yazayım dedim ne göreyim ENGELLEMİŞ telefondanda kara listeye almış ne normal arama ve watsap ne messenger. 100 tl para zehir zıkkım olsun,doktor parası olsun adi şerefsize. Youtubede videoları var kurbanlar youtube üzerinden ağına düşürüyor. sizlerden ricam başkaları bu tuzağa düşmesin diye youtube videolarına dolandırıcı oldugunu yorum olarak yazmanız. BU ALCAĞIN YOUTUBE KANAL LİNKİ: Kalın sağlıcakla

Büyük geçmiş olsun hocam.şerefsizdir bu adam.

Üst Alt