Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba hocam birşey soracağım bende yeni pil aldım gayette memnunum fakat hızlı şarj %70 civarı batarya doldu diye şarjı kesiyor ve tekrar kabloyu çıkarıp takınca şarj etmeye başlıyor. Lineageos kullanıyorum sizce kalibrasyon sorunumu var yoksa magisk daha önce kurmuştum orda mah sınırlaması gibi birşey mi kaldığı için böyle bir sorun yaşıyorum.Teşeklürler
Nereye komut gir diyor anlayamadım hocam, ama magisk modülü kurduğunuz anda aktif oluyor değiştirmek istemediğiniz sürece bir şey yapmanıza gerek yok.
Eger konfigürasyon yapacağım diyorsanız biraz ingilizce bilgisiyle
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Merhaba hocam birşey soracağım bende yeni pil aldım gayette memnunum fakat hızlı şarj %70 civarı batarya doldu diye şarjı kesiyor ve tekrar kabloyu çıkarıp takınca şarj etmeye başlıyor. Lineageos kullanıyorum sizce kalibrasyon sorunumu var yoksa magisk daha önce kurmuştum orda mah sınırlaması gibi birşey mi kaldığı için böyle bir sorun yaşıyorum.Teşeklürler
Sizin sorun başka. Telefonu recovery Moda alıp wipe cache ve wipe dalvik cache yapıp telefonu açın. Sonuna kadar kullanıp tekrar doldurun sorun kalmaz.
Bende genel olarak öyle düşünüyordum arka kapağı açılan telefonlarda. Ama bütün halindeki telefonları herkes açıp batarya takamaz.
İkinci husus Xiaomi telefonlarda orijinal yedek pil bulmak çok zor.
ACC (advance charging controller) Magisk kullanan ve telefonunun batarya sağlığına dikkat eden herkesin kullanması gereken bir modül. Bence bunu diğerlerinden ayıran önemli özelliği diğer modüller gibi komut girmek yerine uygulamasını yükleyip kullanabilmemizdir. Kısaca yüklü geldiği haliyle...
Hocam ben aosp rom kullanıyorum 9v şarj aletim var hızlı şarjı destekleyen kablom var ama bir türlü hızlı şarj edemiyorum buradan voltaj ayarı ne yapmam gerekir
ACC (advance charging controller) Magisk kullanan ve telefonunun batarya sağlığına dikkat eden herkesin kullanması gereken bir modül. Bence bunu diğerlerinden ayıran önemli özelliği diğer modüller gibi komut girmek yerine uygulamasını yükleyip kullanabilmemizdir. Kısaca yüklü geldiği haliyle...
termux ta not acc not found yazıyor kaldırılmış görünüyor fakat %80 den yukarı çıkmıyor batarya ve sokette hiçbir sorun yok sıfırdan yazılımda yükledim herşeyi silerek ama düzelmedi modülden önce gayet hızlı ve %100 doluyordu ne olduysa modülden sonra oldu
Evet ufak bir süre ardından konuyu hortlatayım istedim , Redmi Note 8 (RN8) kullanan arkadaşlar voltage limitleri 4180'e sabitleyebilirler. Şarj Tam Olarak %84-85 arası Ampere uygulamasında Tam Dolu Diyor, Hem Batarya Sağlığı açısındanda gayet iyi. kendim %11 civarında telefonu kapanması için ayarladım. Herkese Tavsiye ediyorum, gayet kullanışlı bir program batarya sağlığı açısından.