Rom AbhiX ROG Edition v13.0.1 Stable | MIUI 13 | A12

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
42
miui 13 ler hep sorunlu bu cihaz için. stable sürüm denmiş ama daha ön kamera bile çalışmıyor nasıl stabil anlamadım :)

Sxiao

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
30
miui 13 ler hep sorunlu bu cihaz için. stable sürüm denmiş ama daha ön kamera bile çalışmıyor nasıl stabil anlamadım :)
Port romlar olduğu için muhakkak bir hata çıkıyor. Sonuçta profesyonel ekipler değil yapanlar.

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
42
Port romlar olduğu için muhakkak bir hata çıkıyor. Sonuçta profesyonel ekipler değil yapanlar.
evet bende uzun süredir uzak kaldım bu rom olaylarına eskiden çıkan hepsini yüklerdim 1 seneyi geçti global stable deyim hala. eu stabilin son sürümü sanırım kullanılabilecek en hatasız rom gibi duruyor ne diyorsunuz? bir tane custom yükleme zamanı geldi diye düşünüyorum ama hatasız birşey arıyorum. eu son sürüm işimi görür mü?
en son bu çıkmış:

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
evet bende uzun süredir uzak kaldım bu rom olaylarına eskiden çıkan hepsini yüklerdim 1 seneyi geçti global stable deyim hala. eu stabilin son sürümü sanırım kullanılabilecek en hatasız rom gibi duruyor ne diyorsunuz? bir tane custom yükleme zamanı geldi diye düşünüyorum ama hatasız birşey arıyorum. eu son sürüm işimi görür mü?
en son bu çıkmış:

Eu stabil fena değildir, kullanabilirsiniz.

Üst Alt