- Adım
- Emrah
- Cihazım
- Mi 9T Pro
- Konular
- 42
miui 13 ler hep sorunlu bu cihaz için. stable sürüm denmiş ama daha ön kamera bile çalışmıyor nasıl stabil anlamadım 
Port romlar olduğu için muhakkak bir hata çıkıyor. Sonuçta profesyonel ekipler değil yapanlar.miui 13 ler hep sorunlu bu cihaz için. stable sürüm denmiş ama daha ön kamera bile çalışmıyor nasıl stabil anlamadım![]()
evet bende uzun süredir uzak kaldım bu rom olaylarına eskiden çıkan hepsini yüklerdim 1 seneyi geçti global stable deyim hala. eu stabilin son sürümü sanırım kullanılabilecek en hatasız rom gibi duruyor ne diyorsunuz? bir tane custom yükleme zamanı geldi diye düşünüyorum ama hatasız birşey arıyorum. eu son sürüm işimi görür mü?Port romlar olduğu için muhakkak bir hata çıkıyor. Sonuçta profesyonel ekipler değil yapanlar.
evet bende uzun süredir uzak kaldım bu rom olaylarına eskiden çıkan hepsini yüklerdim 1 seneyi geçti global stable deyim hala. eu stabilin son sürümü sanırım kullanılabilecek en hatasız rom gibi duruyor ne diyorsunuz? bir tane custom yükleme zamanı geldi diye düşünüyorum ama hatasız birşey arıyorum. eu son sürüm işimi görür mü?
en son bu çıkmış:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
tamamdır hocam teşekkürlerEu stabil fena değildir, kullanabilirsiniz.