hocam bugün 2.el mi 9t pro aldım ghost screen varmı yokmu pek anlayamadım beyaz ekran açıp parlaklığı full yapıyorum çok ama çok az belli olan şarj simgesi var onun dışında hiçbir iz yok oyunlardada dikkatli bakınca belli oluyor şarj simgesi hafiften ghost screenmi buGeliştiriciye bağlı ama kolay şeyler değil yazılım bilgisinin iyi olması gerekiyor.
Ekran yanığıdır bende de var ve yaklaşık bi senedir öyle kullanıyorum.hocam bugün 2.el mi 9t pro aldım ghost screen varmı yokmu pek anlayamadım beyaz ekran açıp parlaklığı full yapıyorum çok ama çok az belli olan şarj simgesi var onun dışında hiçbir iz yok oyunlardada dikkatli bakınca belli oluyor şarj simgesi hafiften ghost screenmi bu
Hocam peki ilerlermi ara sıra pubg oynuyorum Max. 1saat onun dışında pek oyun oynamamEkran yanığıdır bende de var ve yaklaşık bi senedir öyle kullanıyorum.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektediruygulama ile daha net görünür.
Bir saatten birşey olmaz bide parlaklığı sonuna getirip çok yüksek çözünürlükte oynamazsanız hiçbir sorun olmaz.Hocam peki ilerlermi ara sıra pubg oynuyorum Max. 1saat onun dışında pek oyun oynamam
Hocam zaten hep %50de kullanıyorum parlaklığı sadece dışarı çıkınca full yapıyorum ondada oyun oynamıyorum zaten full parlaklıkta teşekkürler.Bir saatten birşey olmaz bide parlaklığı sonuna getirip çok yüksek çözünürlükte oynamazsanız hiçbir sorun olmaz.