Rom tam üç gün sonra tam randıman vermeye başlıyor. Hoş bende hemen tepki vermişti ama kuzenimin cihazında yeni yeni kendine gelmeye başladı. O da şu anda benikine yakın bir akılıcıkta. Bence hiçbir şeyine dokunmadan bir iki gün gözlemlemelisiniz. Şu anda bende yağ gibi akıyor. kesinlikle strix kernel ile kurulmalı hatta memnun kalmayan OCli versiyonunu kurabilir. Ama tekrar ifade edeyim Romun AI nedeniyle kendine gelmesi bir miktar zaman alabilir. hercihazın tepskisi maalesef standart değil. Blur efekti de girişteki animasyon da düzelecektir. BU MIUI arayüzlerinin stabilite kazanması malum zaman alabiliyor. Hatta Xİoami resmi Çin formundaki yöneticiye göre yeni yüklenen bir MIUI romunun en az 15 güne ihtiyacı var AI nedeniyle kendisini kalibre edebilmesi için. Yükleme sonrası ufak tefek sıkıntılara takılmayın derim. Düzeliyor çünkü... Mevcut durum romdan değil henüz AI kalibrasyonunun tamamlanmasından kaynaklanıyor.Romu tekrar yükledim şuan kullanılabilir tek miui rom bu dotosta çeşitli sorunlarla karşılaştım aosp isteyen pixel rom miui isteyenlere bu rom tavsiye ederim yükleme ekranında strix kerneli seçin diğer kernel sıkıntılı geldi romu inceleyip kilit ekranındaki blur efektini kapatmaya çalışıcam kilit ekranı animasyonu bu yüzden kasıyor pil tasarrufuna alınca blur kapanıyor kasma sorunuda gidiyor fakat ben kalıcı çözüm bulmaya çalışıcam önceki yorumlarımı romu yüklemek denemek isteyen arkadaşları etkilememek için sildim.
dotos romda arama ekranında kasma oldu, bazı sıkıntılar gördüm bende eu+ mystick döndüm, şuan yüklediğiniz romun bahsettiğiniz sorunlar dışında animasyonu hiç bir şekilde ayarlanamıyor, ölçek düşürülmüş ana ekrana dönüşte hoş bir görüntü oluşmuyor, onun dışında bahsettiğiniz sorunlar çözülürse en iyi romRomu tekrar yükledim şuan kullanılabilir tek miui rom bu dotosta çeşitli sorunlarla karşılaştım aosp isteyen pixel rom miui isteyenlere bu rom tavsiye ederim yükleme ekranında strix kerneli seçin diğer kernel sıkıntılı geldi romu inceleyip kilit ekranındaki blur efektini kapatmaya çalışıcam kilit ekranı animasyonu bu yüzden kasıyor pil tasarrufuna alınca blur kapanıyor kasma sorunuda gidiyor fakat ben kalıcı çözüm bulmaya çalışıcam önceki yorumlarımı romu yüklemek denemek isteyen arkadaşları etkilememek için sildim.
ben ölçekli haliyle kullanmıyorum misal şu anda ona rağmen çok akıcı...Ölçeği kullanmak zorunda değilsiniz.dotos romda arama ekranında kasma oldu, bazı sıkıntılar gördüm bende eu+ mystick döndüm, şuan yüklediğiniz romun bahsettiğiniz sorunlar dışında animasyonu hiç bir şekilde ayarlanamıyor, ölçek düşürülmüş ana ekrana dönüşte hoş bir görüntü oluşmuyor, onun dışında bahsettiğiniz sorunlar çözülürse en iyi rom