Rom AbhiX ROG Edition Tulip Final [Android 10 EOL] 12.6

murodo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
redmi note 6 pr
Meslek
Yazılımcı
Konular
0
Redmi note 6 pro için Andorid 10 ve MIUI 12.6 arayüzü ile uyumlu Sorunsuz bir Gcam apksı buldum. Dileyen indirebilir.

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Redmi note 6 pro için Andorid 10 ve MIUI 12.6 arayüzü ile uyumlu Sorunsuz bir Gcam apksı buldum. Dileyen indirebilir.

Hiç MMX (MiuiMix) rom denediniz mi?

murodo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
redmi note 6 pr
Meslek
Yazılımcı
Konular
0
Hiç MMX (MiuiMix) rom denediniz mi?
evet. Ancak Andorid 9 miui 11 versiyonunu... Bildiğim kadarıyla MIUI 12 arayüzü için bir romu yok. Bir de Kendiminkine kurmadım.. babaımın cihazına kurmuştum.. MIUI 11 arayüzü için sorunsuz bir romdur...

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
evet. Ancak Andorid 9 miui 11 versiyonunu... Bildiğim kadarıyla MIUI 12 arayüzü için bir romu yok. Bir de Kendiminkine kurmadım.. babaımın cihazına kurmuştum.. MIUI 11 arayüzü için sorunsuz bir romdur...
Hayır bizim cihaz için yapilmis port rom vardı ama telegram grubunda yapılmıştı gormemeniz normal. Denemiş olsaydınız karşılaştırmanizi isteyecektim hangisi daha iyiydi diye.

murodo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
redmi note 6 pr
Meslek
Yazılımcı
Konular
0
Aynen varlığından bile haberim yoktu. Hatta redmi note 6 pro için geliştirici desteğini çektiğini duymuştum. Ama en azından şunu söyleyebilirim. Kendi kullandığım MIUI 12 arayüzlü romlar içinde ROG kadar stabil ve hızlı bir başka romla karşılaşmadım. İnsanlar sorunsuz kafa ağrıtmayan romlar arıyorlar. Hele bizimki gibi üreticinin neredeyse güncellleme desteiğini çektiği bence iyi bir cihazda iyi ve bedava romlar daha bir değerli oluyor. İyi olanının da reklamnı yapmak lazım ki başka insanlar da ulaşabilsin. O yüzden bu başlıkta bu romla ilişkili daha fazla post girme ihtiyacı duydum.

AndroKiller

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
s3 mini
Konular
42
Aynen varlığından bile haberim yoktu. Hatta redmi note 6 pro için geliştirici desteğini çektiğini duymuştum. Ama en azından şunu söyleyebilirim. Kendi kullandığım MIUI 12 arayüzlü romlar içinde ROG kadar stabil ve hızlı bir başka romla karşılaşmadım. İnsanlar sorunsuz kafa ağrıtmayan romlar arıyorlar. Hele bizimki gibi üreticinin neredeyse güncellleme desteiğini çektiği bence iyi bir cihazda iyi ve bedava romlar daha bir değerli oluyor. İyi olanının da reklamnı yapmak lazım ki başka insanlar da ulaşabilsin. O yüzden bu başlıkta bu romla ilişkili daha fazla post girme ihtiyacı duydum.
merhab ahocam rom kuruyorum şuan ama redmi ayzısında 5 dakkadır normalmi rog logoosu gelmedi hala

murodo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
redmi note 6 pr
Meslek
Yazılımcı
Konular
0
merhab ahocam rom kuruyorum şuan ama redmi ayzısında 5 dakkadır normalmi rog logoosu gelmedi hala
Ben de hemen ROG açılış simgesine geçmişti. Ama evet logoda biraz takılması normal bir durumdur.... Mutlaka Orangefox recovery'nin son versiyonu ile kurun. bir de Temiz kurulum yapmalısınız.... Yoksa kurulumda sıkıntı yaşabilirsiniz. Zira kurulum için geliştiricinin kullandığı kurulum paketi Aroma... Bu yüzden Orangefoxun güncel versiyonu ile kurmanızı tavsiye ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır bizim cihaz için yapilmis port rom vardı ama telegram grubunda yapılmıştı gormemeniz normal. Denemiş olsaydınız karşılaştırmanizi isteyecektim hangisi daha iyiydi diye.
İlgili rom Deagle v14 kernel ile geliyor. Bu kernel maalesef batarya dostu bir kernel değil. Gördüğüm kadarıyla bazı buglar da rapor edilmiş Uzun süre Havoc kullandı bu kerneli sonra terk ettiler. Geliştirici romunun bu kernel ile kullanılmasını tavsiye etmiş. Sizinle ilginç bir bilgi paylaşayım rom üzerindeki bir çok bugı düzelten kişi ROG'un bu romunu yapan geliştiriciyle aynı kimse.

Son düzenleme:

murodo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
redmi note 6 pr
Meslek
Yazılımcı
Konular
0
Son versiyonu MIUI 12.6 arayüzlü Android 10 tabanlı MIUIMIX 21.4.7 rom. 10 nisanda yayınlanmış bu rom. Denemek istedim. Babamın cihazında şu anda kuruluyor bu rom...

Rom ile ilgili düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Son düzenleme:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Son versiyonu MIUI 12.6 arayüzlü Android 10 tabanlı MIUIMIX 21.4.7 rom. 10 nisanda yayınlanmış bu rom. Denemek istedim. Babamın cihazında şu anda kuruluyor bu rom...

Rom ile ilgili düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Tavsiyem MMX 21.4.1 isterseniz link vereyim: Romun tek sıkıntısı ekran kilidini kaydırıp açınca blurdan dolayı bir kasma oluyor pil tasarrufuna alınca o blur gidiyor kasma da gidiyor. Denerseniz görürsünüz zaten. Karşılaştırmanızı merakla bekliyorum. Şuan sınavlarım olduğu için iki romu da karşılaştırma fırsatım yok :) Strix ile bu rom mükemmel gidiyordu, en beğendiğim port rom oldu.

murodo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
redmi note 6 pr
Meslek
Yazılımcı
Konular
0
Tavsiyem MMX 21.4.1 isterseniz link vereyim: Romun tek sıkıntısı ekran kilidini kaydırıp açınca blurdan dolayı bir kasma oluyor pil tasarrufuna alınca o blur gidiyor kasma da gidiyor. Denerseniz görürsünüz zaten. Karşılaştırmanızı merakla bekliyorum. Şuan sınavlarım olduğu için iki romu da karşılaştırma fırsatım yok :) Strix ile bu rom mükemmel gidiyordu, en beğendiğim port rom oldu.
Romun en büyük problemi kernel gibi duruyor. Kamera arayüzünde tepkimeler biraz yavaş gibime geldi. Bir de belirgin şekilde blur özelliiği stabil değil. Uygulama çekmecesine geçişler stabil değil.... Rom yeni kurulduğu için olabilir. Şu haliyle Razer romuna çok benzettim ama o bundan daha stabil... Bu arkadaiş Hellas romunun da geliştiricisiydi sanırım. Hiç kıyas dahi götürmez ROG hem seri hem de sıfır hata bir rom. Hindular bu konuda gerçekten aşmışlar artık... Çok iyi yazılımcıları ve geliştiricileri var... Romları denerken zaten yabancı forumlara bakıp öyle hareket ediyorum. . Fazla seçenek var ama çok azı birinci sınıf...

Üst Alt