Rom AbhiX ROG Edition Tulip Final [Android 10 EOL] 12.6

murodo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
redmi note 6 pr
Meslek
Yazılımcı
Konular
0
Hocam bu sorun insana saç baş yoldurur İnternet olduğu halde instagram çalışmaması telegramda mesajların gitmemesi vs instagrami kaldırıp tekrar yüklüyodum geçici düzelip tekrar ediyodu cihazı kapatıp açsamda düzelmiyodu. Rog romun bi kusuru vardı YouTubeda bi süre takılınca kitlenip çöküyordu bunu görmezden gelerek kullandım aylarca romu ama İnternet sorunu çok can sıkıcı bende dün stock 11.0.6.0 sürüme döndüm 69hz ekran overclocklu kullanıyorum umarım tekrar etmez. Yeni cihazda almak istiyorum ama malum kayıt sorunları ve fiyatlar ortada bi yandan xiaomi yazılım anlamında hiç güven vermiyor yine cihaz alıp 2 sene rom diye heder olmak istemiyorum ama bu arayüzede alıştık oneplus falan gitmez bize artık :)
Sorunun android web viewer olduğunu ciddi ciddi düşünüyorum. Mıui arayuzlu Rom fark etmeksizin redmi note 6 pro kullanıcıları bu durumdan son zamanlarda çok şikayetçi... Bir süre tüm play store güncellemesi durdurulursa musbet bir sonuç alınabilir....

murodo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
redmi note 6 pr
Meslek
Yazılımcı
Konular
0
Kendi telefonumda uygulamalari en son 27 Ekim tarihinde güncellenmişim. O da belirli uygulamaları. Şimdilik bir sorun yok..

Kadirgumus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi note 6
Konular
11
Sorunun android web viewer olduğunu ciddi ciddi düşünüyorum. Mıui arayuzlu Rom fark etmeksizin redmi note 6 pro kullanıcıları bu durumdan son zamanlarda çok şikayetçi... Bir süre tüm play store güncellemesi durdurulursa musbet bir sonuç alınabilir....
Evet bende bahsettiğiniz uygulamanın güncellemesini kaldırdım ilk geldiği gibi kullanıyorum 3 gündür, şimdilik sıkıntı yaşamadım.

murodo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
redmi note 6 pr
Meslek
Yazılımcı
Konular
0
Tahmin ettiğim gibi Sorun android web viewer yüksek ihtimalle. Kendim yasamadigim için tecrübe edemedim. Ancak Kuzenim de aynı sorundan 3 haftadır muzdaripmis. Awvnin son sürümünü kaldirdiginda uygulama bazlı webe bağlanmama sorunu şimdilik çözülmus gibi gözüküyor.

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Tahmin ettiğim gibi Sorun android web viewer yüksek ihtimalle. Kendim yasamadigim için tecrübe edemedim. Ancak Kuzenim de aynı sorundan 3 haftadır muzdaripmis. Awvnin son sürümünü kaldirdiginda uygulama bazlı webe bağlanmama sorunu şimdilik çözülmus gibi gözüküyor.
Doğru söylüyorsunuz rom bazlı değil. Ben de MIUI 11 geçtim 1 haftadır ve aynı sorunu yine yaşadım. Play guncellemeleri hepsi yapmistim. En mantıklı ihtimal play store. Dediğiniz aklıma yattı denemek lazım.

murodo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
redmi note 6 pr
Meslek
Yazılımcı
Konular
0
Android system webviewer uygulamasının son iki güncellemesi sorunlu arkadaşlar. Özellikle redmi note 6 pro ve redmi note 5 proda sistemde donma uygulama bazlı web içeriklerinin görüntülenmemesi ve mobil veri ile wireless veri akisinda kesintilere neden olduğu raporlanmis. Bu uygulama bir sistem bileşeni olduğu için uygulamaların web içeriklerinin görüntülenmesi işlevini ustleniyor. Özellikle 13 Aralık tarihinden sonra yayinlanan 96.0.4664. 101 ve 104 üstündeki surumlerin note 6larda kaldırmasi halinde mevcut sorunlar tamamen ortadan kalkıyor. Dileyen bu sistem bileşeni telefonundan tamamen de kaldırabilir.

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Android system webviewer uygulamasının son iki güncellemesi sorunlu arkadaşlar. Özellikle redmi note 6 pro ve redmi note 5 proda sistemde donma uygulama bazlı web içeriklerinin görüntülenmemesi ve mobil veri ile wireless veri akisinda kesintilere neden olduğu raporlanmis. Bu uygulama bir sistem bileşeni olduğu için uygulamaların web içeriklerinin görüntülenmesi işlevini ustleniyor. Özellikle 13 Aralık tarihinden sonra yayinlanan 96.0.4664. 101 ve 104 üstündeki surumlerin note 6larda kaldırmasi halinde mevcut sorunlar tamamen ortadan kalkıyor. Dileyen bu sistem bileşeni telefonundan tamamen de kaldırabilir.
Cihazlarda google chrome aktif olduğu zaman systemwebviev kullanılmıyor. Geliştirici seçeneklerinden webviev uygulamasına tıklayıp görebilirsiniz. Hem sürümleri hem hangisinin kullanıldığı yazıyor. Sadece wv güncellemesi yetmeyebilir :)

murodo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
redmi note 6 pr
Meslek
Yazılımcı
Konular
0
sorun devam ediyorsa chrome da kaldırılmalı veya eski bir sürümü yüklenmeli...

swedboy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kazım kazma
Cihazım
gmd
Konular
0

ExileMario

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nurettin Utk
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
0
Merhabalar. romu yönergeleri sırasıyla uygulayarak veri dahil formatlayıp yazılımı kurmama rağmen 40 dakika sonucunda telefon hala açılmadı. Logo dönüp dönüp duruyor ne yapmam lazım şuanda ? pixel experience romdan geçiş yapmaya çalışmıştım.

Üst Alt