Hocam boşver onları ve canını sıkma.biz kimin ne olduğunu biliyoruz. Sefa hocam bir süre yoktu ama sağolsun msj ve aramalara ekibindeki kişiler kendisini aratmayacak şekilde ilgilendiler.benim dikkatimi çeken ve takdirimi toplayan olay ise sefa hocanın gecenin 4 ünde "arkadaşlar bir süre yoktum,geri döndüm,sorunu problemi sıkıntısı olan msj yazsın yada arasın halledelim" diye whatsapp ta durum paylaşması oldu.bunu her satıcı yapmaz,yapan da ertesi gün yapar,dümene geçtiği an yapmaz. Şimdiden söyleyim;mi10 pro yu sefa hocamdan alacağım Allah ömür verirse.kendisine de müşterisi olarak herzaman kefilim.buarada repair için kendisini aradım ve 24 saat geçmeden hemen halletti sağolsun.böyle insan bulunmaz hint kumaşı gerçekten.kendisine dürüstlüğü ilgisi bilgisi ve güvenilirliği için teşekkür ediyorum ve hepsinden de kendisine en yüksek puanı veriyorum1 benimle iletişime geçtiniz mi ?
2 geçtiyseniz ve probleminiz düzelmedi ise ses kaydı , mesaj yada whatsapp konuşması ne varsa buraya dökün lütfen
1 haftadır foruma giremedim ondan geç cevap veriyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çağrı geçmişimiz yada messenger konuşmamız yok
rumuz verildiğine göre cihaz dh yada miui tr den alındı her ikisinde de özelden mesaj yazılmamış
teşekkürler hocamHocam boşver onları ve canını sıkma.biz kimin ne olduğunu biliyoruz. Sefa hocam bir süre yoktu ama sağolsun msj ve aramalara ekibindeki kişiler kendisini aratmayacak şekilde ilgilendiler.benim dikkatimi çeken ve takdirimi toplayan olay ise sefa hocanın gecenin 4 ünde "arkadaşlar bir süre yoktum,geri döndüm,sorunu problemi sıkıntısı olan msj yazsın yada arasın halledelim" diye whatsapp ta durum paylaşması oldu.bunu her satıcı yapmaz,yapan da ertesi gün yapar,dümene geçtiği an yapmaz. Şimdiden söyleyim;mi10 pro yu sefa hocamdan alacağım Allah ömür verirse.kendisine de müşterisi olarak herzaman kefilim.buarada repair için kendisini aradım ve 24 saat geçmeden hemen halletti sağolsun.böyle insan bulunmaz hint kumaşı gerçekten.kendisine dürüstlüğü ilgisi bilgisi ve güvenilirliği için teşekkür ediyorum ve hepsinden de kendisine en yüksek puanı veriyorum