- Adım
- Muhammed
- Cihazım
- Samsung S20 FE
- Konular
- 29
Merhaba, mi 8 arka kapağı kırıldı değişim yapabiliyor musunuz, fiyatı nedir?maalsf şuan gelmiyor
yok hocam
Merhaba, mi 8 arka kapağı kırıldı değişim yapabiliyor musunuz, fiyatı nedir?maalsf şuan gelmiyor
yok hocam
Peki önerebileceğiniz bir marka, satıcı var mı hocam?maalsf şuan gelmiyor
Çok teşekkürler hocamÇocuklarıma yazın aldığım Mi 9 SE telefonlar 2 hafta önce kapandı . Böyle olunca insanın canı sıkılıyor mu? Tabi ki sıkılıyor ama biz TR kayıtlı olmayan telefon alıyorsak bu tür sorunları da göze almalıyız. Kendisine telefonla durumu anlattım. İşyerine davet etti, ben gelme imkanım olmadığını söyledim. Sonuç; Sefa bey bilgisayar üzerinden uzaktan müdahale ederek IMEI adreslerini güncelledi. Şu anda telefonları kullanıyoruz. Bundan iyisi Şam'da kayısı, Satıcı olarak üstüne düşeni yaptı. İhtiyaç halinde yine alışveriş yaparım.
Hocam 2 aylık, ankara MI store'dan alınma 2 yıl garanti artı 7 ay kasgolu kusursuz bi cihaz var elimde androide alışamadığımdan satmak istiyorum tam istediğiniz cihaz ilgilenirsen tabiSefa bey merhaba,
Mi 9 6/128 almak istiyorum yardımcı olabilirmisiniz, teşekkürler..
Hocam 2 aylık, ankara MI store'dan alınma 2 yıl garanti artı 7 ay kasgolu kusursuz bi cihaz var elimde androide alışamadığımdan satmak istiyorum tam istediğiniz cihaz ilgilenirsen tabi
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir