Satış __SEFA__ Global Teknik Servis Ve İkinci El Cihaz Satışı

zagalo77

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ersoy
Cihazım
5s plus
Konular
0
hocam ben mi5s ve mi5s plus arasında kararsız kaldım ikisinin yanyana cekilmiş bir fotosunu atabilirmisin büyüklük kıyaslamak için.

DARHALL

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
henüz yok
Konular
0
Öncelikle Sefa hocama çok teşekkür ediyorum tüm yardımları, ilgisi ve alakası için :) Sıkılmadan usanmadan tüm sorularımı cevapladı saolsun ve güzel bir satış gerçekleşti. Satış öncesi ve sonrası destek verdi cihaz geldikten sonra yine sorularımı aynı içtenlikle yanıtladı. Kendisine çok teşekkür ediyorum gözünüz kapalı cihaz alabilirsiniz

alpmer

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Mi 8
Konular
4
Sefa arkadaşımızdan satın aldığım mi5s bugün itibarıyla geldi. Sözünün eri sabırlı anlayışlı ve güvenilir bir satıcı . Önce havale sonra sonra kargo şeklinde yaptık ( hayatta yapmam dediğim şeyi yaptım). Kendisine insanların güvenini boşa çıkarmadığı için ayrıca teşekkür ediyorum.

Charliee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caglar
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Konular
2
Bugün şiparişim elime geçti çok inceleme fırsatı bulamadım. Alışveriş için Sefa beye teşekkür ederim.

muakco

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
iphone se
Konular
0
Sefa hocamdan redmi 4 prime aldım inceleme fırsatı yeni buldum. İlk izlenim çok güzel imeiler ithalat yoluyla kaydedilmiş görünüyor telefon orijinal rom global stabil rom yani herşey dediği gibi. Üstüne sorulan sorulara sıkılmadan kibar bir dille cevap veren olunca alışverişten çok memnun kalıyor insan. Umarım uzun kullanım süremde de bu kadar memnun olurum bol kazanç dilerim.

Son düzenleme:

auf017

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Arif Utku Fi
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Hocam biraz geç yazdım kusura bakma yoğundum. 20-25 gün önce Mi 5S Plus 6/128 siyah aldım hocamdan kapanma vs. riski yok çok memnunum gönül rahatlığıyla alışverişinizi yapar, çay eşliğinde muhabbet edebilirsiniz :)

sesevgi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
selçuk
Cihazım
Mi 6/128 Ser
Konular
1
Son siyah 5s plus 6/128 ben aldım. Şu an ondan yazıyorum. Özelliklerini görmek amacıyla Çok kurcaladığım için şu an şarj dayanmıyor eonun dışında diğer Android telefonlardan gelenler menüye alışana kadar garipseyebilir. Henüz unlock yapmadım diğer rolleri bilemem ama global rom da sorun yok stabil. Sefa hocam sabah istedim öğleden sonra isyerime kadar getirdi çay içerken cihazı anlattı kendisinde de aynısından olduğundan ondan gösterdi sorduğum şeyleri. Teşekkürler

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

burakb

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak
Cihazım
Mi5s
Konular
3
Sefa hocamdan mi5s 128gb beyaz rengini dün akşam elden aldı.Mi5s plus'ı da görme imkanım oldu.Önceki telefonum LgG3 olduğu için mi5s de daha rahat ettim gibi geldi.Karşılaştırmaları okuyunca Mi5s'deki parmak okuyucu sanki daha hızlıymış gibi anlamıştım.Elde deneyince farkettim ki mi5s plus 'ın algılaması daha hızlı.Kurulum sırasında da mi5s plus az da olsa daha hızlıydı.Bir de ben parmak okuyucuyu kullanırken genelde ikinci veya üçüncü denememde açabiliyorum ben beceremiyor da olabilirim
Ön ve arka kameraları konusunda beklentim çok yüksekti.İnternetteki video ve fotoğraflar buna sebep olmuştu.Ama benim çektiklerim pek hoşuma gitmedi açıkçası
Bunlar eksileriydi,bunların dışında telefon gayet seri ve tasarımı da çok hoş.Merak edenlere telefonu anlatırken şaoouvvmiii demesi çok keyifli Telefonu ayfona benzettikleri için bir de şaoouvvmiii deyince önce çakma telefon zannediyorlar.Alıp baktıklarında aaa bu normal telefonmuş gibi tepkiler oluyor
Sonuç olarak sevdim keratayı,gördüğüm zaman kullanasımm geliyor
Sefa hocam da daha öncekilerin yazdığı gibi güven veriyor.Hocama selamlarımı gönderiyorum buradan.Alışverişten şuana kadar gayet memnunum kısacası.

MI5s cihazımdan tepetaklak kullanılarak gönderildi.

kulls

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
faysal
Cihazım
mi 5s
Konular
0
Sefa kardeşimizden mi 5s 4/128 aldım bugün. Maşaallah çok bilgili ve deneyimli, dürüst biri. tavsiye olunur

Citroenlover

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yıldırım
Cihazım
Mi6
Konular
0
Sefa beyden bende mi5s siyah aldım 3/64 versiyonunu ve çok ilgili bir arkadaş bir çok soru sordum sağolsun çok yardımcı oldu. Tekrar teşekkür ederim. (Havale yoluyla yaptık alışverişi)

Üst Alt