Sefa hocamdan mi5s 128gb beyaz rengini dün akşam elden aldı.Mi5s plus'ı da görme imkanım oldu.Önceki telefonum LgG3 olduğu için mi5s de daha rahat ettim gibi geldi.Karşılaştırmaları okuyunca Mi5s'deki parmak okuyucu sanki daha hızlıymış gibi anlamıştım.Elde deneyince farkettim ki mi5s plus 'ın algılaması daha hızlı.Kurulum sırasında da mi5s plus az da olsa daha hızlıydı.Bir de ben parmak okuyucuyu kullanırken genelde ikinci veya üçüncü denememde açabiliyorum ben beceremiyor da olabilirim
Ön ve arka kameraları konusunda beklentim çok yüksekti.İnternetteki video ve fotoğraflar buna sebep olmuştu.Ama benim çektiklerim pek hoşuma gitmedi açıkçası
Bunlar eksileriydi,bunların dışında telefon gayet seri ve tasarımı da çok hoş.Merak edenlere telefonu anlatırken şaoouvvmiii demesi çok keyifli Telefonu ayfona benzettikleri için bir de şaoouvvmiii deyince önce çakma telefon zannediyorlar.Alıp baktıklarında aaa bu normal telefonmuş gibi tepkiler oluyor
Sonuç olarak sevdim keratayı,gördüğüm zaman kullanasımm geliyor
Sefa hocam da daha öncekilerin yazdığı gibi güven veriyor.Hocama selamlarımı gönderiyorum buradan.Alışverişten şuana kadar gayet memnunum kısacası.
MI5s cihazımdan tepetaklak kullanılarak gönderildi.