Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Satış__SEFA__ Global Teknik Servis Ve İkinci El Cihaz Satışı
Bende mi5s plus aldım 1-2 saat icinde hemen kargoladi ve kargo islemlerinin de takibini de kendisi yapti. Yazılımsal destek de verecegini bildigimden gönül rahatligiyla aldim. Teşekkürler...
--SEFA-- Hocamızdan bugün Xiaomi Redmi 4 prime cihaz satın almış bulunduk kendisi ilgili ve alakalı dürüst bir arkadaş gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ederim cihaz alacak arkadaşlar çekinmeden alabilirler..
Sefa kardeşimden mi note 2 64GB cihazı aldım güvenilir bir arkadaşımız ilgi ve alakası için tekrar teşekkür ederim kendisine.
İnşallah sorun çıkarmaz cihaz
Arkadaşlar bende kendisinsen 2 hafta önce mi5s plus aldım 64gb. Yalnız şimdi indirim yapmış kızdım biraz )
Sağolsun 22.30 gibi buluştuk vatan caddesinde, a'dan z'ye herşeyi anlatmaya çalıştı. Çok ilgili, yaptığı işi layıkıyla yapmaya çalışan bir insan.
Bu zamanda böyle bir satıcı bulmak zor. Kendisiyle yüzyüze gelince ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız...
Sefa hocama az önce eft yaparak Mi5 3/64 beyaz satın aldım. Öncesinde sorduğum tüm sorulara bıkmadan cevap verdi sağolsun. İnşallah telefon en kısa sürede elime geçer. Alacak arkadaşlar için tecrübe paylaşımı yaparım.