MIUI 12 9T Pro/K20 Pro MIUI 12 Global Stabil V12.0.0.8.QFKMIXM

CommaL

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kemal
Cihazım
Mi5
Konular
1
Kararlı sürüm de googlenin ben çin betaya yarı döndüm valla dünya varmış daha stabil çalışıyor

KaYaBeYLi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
ARDA
Cihazım
K20 PRO
Meslek
SATIŞ DANIŞMANI
Konular
0
Cihazım K20 Pro 8/256, Mıuı 10 9.5.31 sürümü yüklü. sizin paylaştığınız linkteki dosyayı indirdim. Sistem güncelleme ->Güncelleme Paketini Seçin yapıp indirdiğim paketi seçtiğimde karşıma Couldn't verify. Loooks like current Android version is diffrent... diye bir hata alıyorum. sorunu çözmem konusunda yardım edebilirmisiniz?

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Cihazım K20 Pro 8/256, Mıuı 10 9.5.31 sürümü yüklü. sizin paylaştığınız linkteki dosyayı indirdim. Sistem güncelleme ->Güncelleme Paketini Seçin yapıp indirdiğim paketi seçtiğimde karşıma Couldn't verify. Loooks like current Android version is diffrent... diye bir hata alıyorum. sorunu çözmem konusunda yardım edebilirmisiniz?

Konuda ki Romları yükleyebilmeniz için,
- Ota rom da belirtilen rom versiyonunda olmanız ve Tester olmanız gerekmekteydi. Test için başvurunuz yok ise Ota üzerinden yükleme yapamazsınız.
- Recovery rom yükleyebilmeniz için herhangi bir Recovery aracının (Twrp, Orange fox vb) kurulu olması gerekmektedir.

33Murat33

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Murat
Cihazım
Mi9t 128gb pro
Konular
0
teşekkurler kurdum emeginize saglik

FztFirat

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fırat
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
0
Ota dan gelecek olan güncellemeyi mi beklemek daha doğru yoksa buradan global stabil romu yüklemek mi? Deneyen arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
42
Ota dan gelecek olan güncellemeyi mi beklemek daha doğru yoksa buradan global stabil romu yüklemek mi? Deneyen arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.
orijinal global yazılıma Ota dan güncelleme gelmesini beklemek daha mantıklı. bunun stabil yazdığına bakmayın beta stabil sonuçta eksikler ve hatalar var. zaten 1,2 hafta içinde miui 12 global kararlı sürüm gelecek cihaza

Üst Alt