- Adım
- Ömer Faruk
- Cihazım
- Xiaomi 13 Ultra
- Meslek
- Teknisyen
- Konular
- 11
Recovery linkinden indirebilirsinizTwrp ile yüklemek istiyorum hangi linkten indirebilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Efs yedeğiniz varsa onu twrp den yükleyin. Yok ise tekrardan imei atma işlemi yapılması lazımmerhaba arkadaşlar
euro veya herhangi bir custom rom sonrasında imei silinme veya sim kart görmeme durumları varmı ?
olayı anlatayım..
klasik twrp den euro rom anlatımındaki adımları yaptım. ilk kurulumda beğenmeme ihtimalime karşı geri yükleme adımını pass geçtim ve temiz kurulum yaptım. bu işleri yaparken sim ile ilgili birşey demedi
daha önce açık programları listeleme anında sorun yaşadığım için deneme yapmak istedim.. sorun gözükmeyince fabrika ayarlarına sıfırla dedim... ve yeniden temiz kurulum aşamalarına gittim.. ve kurulum aşamasında sim kart yok dedi... neyse sim kartı pass geç dedim... sonra bende mi hesabımı istedi.. o kısmıda onaylatamayınca direk kurulum aşamalarına devam ettirdim.. ekranda sim kart çarpı şeklinde açıldı
klasik olarak *#06#* ile imei sorgulatmak istediğimde ise imei sorgulanamıyor gibi bir mesaj ile karşılaştım....
klasicası.. şuan nakavt durumundayım sanırım
yol yordam ? çözüm önerilerinizi bekliyorum
sim klasik işlemlerden dolayı 2. kanalda... bu cihaz için 2 kanalın aktif durumu mevcut mudur ve kolay bir şekilde sorunun çözümü var mıdır ?