- Adım
- mustafa
- Cihazım
- Mi 9T
- Meslek
- Grafiker
- Konular
- 1
Yüklenmiyormuş
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
ınstale tıkla twrp den görürsün orda çıkar zaten.İndirdiğim güncelleme dosyası hangi dizinde bulunuyor
otomatik olarak gelmesini bekleyeceksin haziran ortaları gibi gelir muhtemelenHerhangi bir ımei işlemi yok normal Teknosadan alınma
Romu 2 gündür deniyorum ufak tefek farklılıklar olsada stabil durumda. Eksi ve artı yönlerini bana göre şöyle
Eksi yönleri:
Artı yönleri
- Pil kullanımı v11 e göre biraz fazla.
- Ekran süresinde bariz kısalmalar var.
- Kamera ve bazı uygulamaların Türkçesi henüz yoktur.
- Karanlık modda; v11 de Whatsapp ana ekranı konuşma ekranı orjinal kalıyordu, v12 de karanlık oluyor ve orjinal Wp kullanıcıları için ayarlamak biraz sıkıntıli olabilir.
- Yine parmak izi için ekranın herhangi bi yeri seçilemiyor.
- Kameranın ağır çekimini hala beğenmiyorum.
- Görsellik ön plana çıkartılmış
- Üstten kaydırma ekranını klasik düzen ve geliştirilmiş olarak iki türde de kullanılabiliyor.
- Biraz daha akıcı
- Tabiki güncellemelerle daha güzel olacaktır diye ümit ediyorum.
Bunlar benim kullanımım sonucunda +/- olarak gözlemlerim deneyip beğenmemek size kalmış ama sanırım ben v11 e tekrar döneceğim gibime geliyor☺
Sanırım ekranın herhangi bir yerine parmak okutup açmayı kastetti. Ama maalesef böyle bir donanım bu cihazda yok, o yüzden bu isteğiniz hep eksi olarak kalacak"Yine parmak izi için ekranın herhangi bi yeri seçilemiyor."
Burada ne demek istediniz hocam?
Sanırım ekranın herhangi bir yerine parmak okutup açmayı kastetti. Ama maalesef böyle bir donanım bu cihazda yok, o yüzden bu isteğiniz hep eksi olarak kalacak
Kurabilirsiniz bende twrp ile kurdum ama kesinlikle tavsiye etmem bu romu çünkü arayüzde ciddi takılma ve kasılmalar mevcut şu anda en stabil olan eu rom tavsiye ederim bende kullanıyorumHocam betaya katılmadım, benimde kurma imkanım varmı twrp ile
Parmak izi okuyucusu sadece o kısmın altında var. Daha 5-10 yıla dediğiniz teknolojiye geçiş olur tahminimce.Aynen öyle üstadım çok bekledim gelir diye ama nafile. Bugun itibariyle kesin 11 dönüşe karar verdim, V12 nin şarj konusunda baya bi yol katetmesi lazım