Eski mesajlarda cevabı var okuyabilirsinDosya secerek yukleme yapabiliyormuyuz beta hesap istermi
Twrp ile kurmanız gerek. Diğer türlü olmazDosya secerek yukleme yapabiliyormuyuz beta hesap istermi
Daha 10 dj önce cevap verildi bı zahmet geriye dönük bir kaç yorumları okuyun bu kadarı da pes vallahiForumu pek takip edemediğim için beta kaydı yapamadım telefonum resmi kayıtlı ve garantili, bootloader kilidi de kapalı, acaba ota linkini indirip yükleme yapabilir miyim, ya da nasıl yükleyebilirim?
Otadan yapamazsınız. Bl kilidini açıp twrp ile yüklemeniz gerekiyor. Biraz daha bekleyin açık beta gelsin bl kilitliykende yükleniyorForumu pek takip edemediğim için beta kaydı yapamadım telefonum resmi kayıtlı ve garantili, bootloader kilidi de kapalı, acaba ota linkini indirip yükleme yapabilir miyim, ya da nasıl yükleyebilirim?
Teşekkür ederim sağolun.Otadan yapamazsınız. Bl kilidini açıp twrp ile yüklemeniz gerekiyor. Biraz daha bekleyin açık beta gelsin bl kilitliykende yükleniyor
Mobilden girdiğimiz için bütün sayfaları tek tek gezememiş olabiliriz. Umarım bu anlayışsız tavrınızla burada herhangi bir yönetim vasfına sahip değilsinizdir. Azarlayıcı bir üslupla konuşarak bir şeyi düzeltemezsiniz maalesef.Daha 10 dj önce cevap verildi bı zahmet geriye dönük bir kaç yorumları okuyun bu kadarı da pes vallahi
Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rica ederimTeşekkür ederim sağolun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mobilden girdiğimiz için bütün sayfaları tek tek gezememiş olabiliriz. Umarım bu anlayışsız tavrınızla burada herhangi bir yönetim vasfına sahip değilsinizdir. Azarlayıcı bir üslupla konuşarak bir şeyi düzeltemezsiniz maalesef.