MIUI 12 9T/K20 MIUI 12 Global Stabil V12.0.0.11.QFJMIXM

Omerzkn48

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Omer
Cihazım
Mi9t
Konular
3
Dosya secerek yukleme yapabiliyormuyuz beta hesap istermi

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Forumu pek takip edemediğim için beta kaydı yapamadımdrunk~~ telefonum resmi kayıtlı ve garantili, bootloader kilidi de kapalı, acaba ota linkini indirip yükleme yapabilir miyim, ya da nasıl yükleyebilirim?

yuzarsif72

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
yusuf
Cihazım
xiaomi mi 9T
Konular
0
Forumu pek takip edemediğim için beta kaydı yapamadımdrunk~~ telefonum resmi kayıtlı ve garantili, bootloader kilidi de kapalı, acaba ota linkini indirip yükleme yapabilir miyim, ya da nasıl yükleyebilirim?
Daha 10 dj önce cevap verildi bı zahmet geriye dönük bir kaç yorumları okuyun bu kadarı da pes vallahi

Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hamzasoph

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hamza
Cihazım
redmi note 3
Konular
4
Otadan yapamazsınız. Bl kilidini açıp twrp ile yüklemeniz gerekiyor. Biraz daha bekleyin açık beta gelsin bl kilitliykende yükleniyor

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Otadan yapamazsınız. Bl kilidini açıp twrp ile yüklemeniz gerekiyor. Biraz daha bekleyin açık beta gelsin bl kilitliykende yükleniyor
Teşekkür ederim sağolun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha 10 dj önce cevap verildi bı zahmet geriye dönük bir kaç yorumları okuyun bu kadarı da pes vallahi

Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mobilden girdiğimiz için bütün sayfaları tek tek gezememiş olabiliriz. Umarım bu anlayışsız tavrınızla burada herhangi bir yönetim vasfına sahip değilsinizdir. Azarlayıcı bir üslupla konuşarak bir şeyi düzeltemezsiniz maalesef.

hamzasoph

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hamza
Cihazım
redmi note 3
Konular
4
Teşekkür ederim sağolun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mobilden girdiğimiz için bütün sayfaları tek tek gezememiş olabiliriz. Umarım bu anlayışsız tavrınızla burada herhangi bir yönetim vasfına sahip değilsinizdir. Azarlayıcı bir üslupla konuşarak bir şeyi düzeltemezsiniz maalesef.
Rica ederim

TalhaKaptan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Mi 9T
Konular
46
Twrp ile yüklemek istiyorum hangi linkten indirebilirim.

TosunPASA

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tosun
Cihazım
Mİ 10T Pro
Meslek
Sys Support - IT
Konular
92
merhaba arkadaşlar

eu veya herhangi bir custom rom sonrasında imei silinme veya sim kart görmeme durumları varmı ?

olayı anlatayım..
klasik twrp den euro rom anlatımındaki adımları yaptım. ilk kurulumda beğenmeme ihtimalime karşı geri yükleme adımını pass geçtim ve temiz kurulum yaptım. bu işleri yaparken sim ile ilgili birşey demedi
daha önce açık programları listeleme anında sorun yaşadığım için deneme yapmak istedim.. sorun gözükmeyince fabrika ayarlarına sıfırla dedim... ve yeniden temiz kurulum aşamalarına gittim.. ve kurulum aşamasında sim kart yok dedi... neyse sim kartı pass geç dedim... sonra bende mi hesabımı istedi.. o kısmıda onaylatamayınca direk kurulum aşamalarına devam ettirdim.. ekranda sim kart çarpı şeklinde açıldı

klasik olarak *#06#* ile imei sorgulatmak istediğimde ise imei sorgulanamıyor gibi bir mesaj ile karşılaştım....
cihaz içinden mi hesabım ile açma teşebbüslerimde çaresiz kaldı
gmail den geri dönüş adımını yapmasın istemiştim ama henüz bir geri dönüş yok.. birde rom da tüm google uygulamarı yüklü tabiki..... istemediğim ve kullanmadığım filim vs...

klasicası.. şuan nakavt durumundayım sanırım

yol yordam ? çözüm önerilerinizi bekliyorum

sim klasik işlemlerden dolayı 2. kanalda... bu cihaz için 2 kanalın aktif durumu mevcut mudur ve kolay bir şekilde sorunun çözümü var mıdır ?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst Alt