- Adım
- Özgür
- Cihazım
- Xiaomi mi 6
- Konular
- 23
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam şimdilik yorum yapamıcam ama kamerayı açınca stock kameradan daha karanlık gösteriyor ortamdaki ışığı daha karanlık gösteriyorHocam Çalıştırdım demekle olmuyor, deneme ve yorumlarını da almak isteriz
[doublepost=1517935528,1517935391][/doublepost]
Doğrudur hocam, bu ayarlarda en azından şimdilik kullanılabiliyor. Dediğiniz gibi Aosp romlarda kullanan var zaten genelde ama. Miui arayüzünü sevdiğimiz için, bizde bir şekilde kullanmaya çalışıyoruz Umarım daha da geliştirirler ve Mi6 ile uyumlu hale getirirler. Bu arada siz Aosp romda mı kullanıyorsunuz hocam bu kamera uygulamasını? Ön Kamerada Portre modu çalışıyor mu acaba Aosp romda?
Evet hocam ne yazıkki Xiaomi'nin Kamera yazılımı kısmı hiç iyi değil. Aslında Mi Note 3'de yol aldığı görülüyor ama tüm cihazlara ne zaman etki eder bu durum soru işareti. Umarım Mi6'nın Kamera yazılımını da geliştirir.
[doublepost=1517935680][/doublepost]
Rica ederim hocam Sağolsun HolyPenguen hocamın sayesinde tanıştım bende Google Camera ile, kendisi düzgün çalıştığını ve memnun olduğunu söylediği için denedim bende. Bende çok memnun kaldım şuan.
Sizde memnun kalırsınız hocam umarım, özellikle de düşük ışık koşullarında gerçekten farkediyor Hem daha az Noise oluşuyor HDR+ açık iken, hemde Renk doğruluğu daha fazla; Stock Kamera'daki Otomatik moda göre. Bu sayede en azından cihazı sabitlemeden çekim yapabiliyoruz.
Edit-hocam şimdi kamerayı açtım kamera açıldı ama görüntü yok ki tam karşımda da tv açık.flaşı açtım açılmıyor. Gündüz yükleyince çalışmıştı şimdi görüntü yok ayarları da senin dediğin gibi yaptım
Son düzenleme: