Peki sevindim hocam memnun kalmanıza
Arkadaşlar Dh Forumunda HolyPenguen Hocam yeni bir Google Camera sürümü paylaştı. Özellikle Düşük Işıkta, Seçilen özellik ile Çekimin 20-25 Sn. sürdüğünden bahsetmiş.
Paylaştığını Aşağıya Aynen ekliyorum.
"Şöyle bir karşılaştırma var. slow shutter ile bi fotoğraf çekmek 20-25 saniye sürüyor ama zamanım var benim diyenler için ideal
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
ikisini kıyaslamak saçma olsa da stock kamera uzun pozlamada telefon elinde hafif sallansa fotoğraflar bulanık çıkıyor. bu modda öyle bi sıkıntı yok en azından
1. google camera 5.1 (slow shutter)
2. google camera 5.1 MI6 için BSG modu
3. google camera 3.2
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Yapılacak Ayarlar;
HDR+ kontrolü : açık
Auto-exposure mode : slow shutter (20-25 saniye sürüyor çekim yapması)
model: Nexus 6 Shamu(motorola)
config: nexus 6 Hdr+ auto NoZsl
3 modda da çekimler nexus 6 Hdr+ ile yapılmış."
Link:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bende bu Versiyonu denediğimde; bu sürümde Auto Focus ve Touch Focus'u çalıştıramadım. Aydınlık Ortamda Çekim süresi kısa sürdü.
Portre Modu Ön ve Arka Kamera'da çalışmadı bende.
Kurmak isteyenler, cihazlarından Önce Arka Kamera için kullanılan Google Camera v5.1 sürümünü silip bunu kursunlar; yoksa üzerine kurmaya kalkınca hata veriyor.
HolyPenguen Hocamda Auto Focus çalışıyormuş, Ayrıca Karanlık Ortamdaki çekimlerde daha iyi performans aldığını söyledi. Düzgün çalıştırabilen; Auto Focus özelliği çalışan varsa, bildirirse sevinirim.
HolyPenguen Hocam Oreo tabanlı, ben ise Nougat tabanlı rom kullandığım için, belki Android Sürümü sebebiyle farkeden bir durum olmuş olabilir diye düşünüyorum.