- Adım
- ümit
- Cihazım
- mi6
- Konular
- 59
Aynen varsa betada bu kamerayı kullanan sorunsuz yazabilirmo
Hangi romdasiniZGoogle Camera ile örnek çekimler..
Özellikle gece çekimi atıyorum.
Gündüz çok daha iyi..
Kesinlikle cihazınızı Rootlayıp bu kameranın keyfini çıkarın..Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam bütün modeller için geçerli mi yoksa sadece mi6 mı ? bende mi5s kullanıcısıyımGoogle Camera (Ön Kamera HDR+ işlemesi için):Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görmüşken bu Versiyonu da paylaşayım. Sağolsun DH Forumda HolyPenguen hocam paylaştı; Ayrı Kamera uygulaması olarak kurulur. İlk sayfada eklediğim Google Kamera'nın Yanına Kurmanızı tavsiye ederim.
Xiaomi. Eu beta 8.2.1Hangi romdasiniZ
merhaba arkadaşlar
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bu sitedeki kamera programlarında çoğunu denedim
en stabil ve sorunsuz çalışanLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
hdr+ hem ön kamerada hem arka kamerada mükemmel çalışıyor.
yavaş çekim yok
özellikle akşam veya gece çekimlerinde denemenizi tavsiye ederim.
mi6 mükemmel telefon mükemmel kamera ama yazılım çok kötü
birde portre modu olayını çözerlerse harika olur.
onu da len bulanıklığı ile kısmen hallediyorum.
Evet şimdi detaylı denedim. Diğer google modu gibi buda on kamera bariz çok çok iyi çekiyor. Şu bağımsız gelistiricilerin yaptığı işleri görünce xiaomi firmasının bukadar vurdum duymaz olması ilginç geliyor. Adamlar mi6 çıktığından beri kamera iyileştirmesi yapmadı..
Google Camera ile örnek çekimler..
Özellikle gece çekimi atıyorum.
Gündüz çok daha iyi..
Kesinlikle cihazınızı Rootlayıp bu kameranın keyfini çıkarın..Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam bütün modeller için geçerli mi yoksa sadece mi6 mı ? bende mi5s kullanıcısıyım
Global beta da İdim ancak eu ya geçtim kamera yine istediğim gibi değil şuan saf Android rom inceliyorum
merhaba arkadaşlar
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bu sitedeki kamera programlarında çoğunu denedim
en stabil ve sorunsuz çalışanLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
hdr+ hem ön kamerada hem arka kamerada mükemmel çalışıyor.
yavaş çekim yok
özellikle akşam veya gece çekimlerinde denemenizi tavsiye ederim.
mi6 mükemmel telefon mükemmel kamera ama yazılım çok kötü
birde portre modu olayını çözerlerse harika olur.
onu da len bulanıklığı ile kısmen hallediyorum.
Paket bozuk görünüyor hatası verip yüklenmiyor Bilginize...
[doublepost=1519215375][/doublepost]oto focus olayını tekrar denedimHocam aslında biraz iyileştirme yaptılar Noise performansında; fakat Google Camera'yı görünce artık bunlar yetersiz geliyor bize Bağımsız geliştiriciler sayesinde neyseki Kamera performansını alabiliyoruz artık cihazdan Bu Fotoğrafları görünce artık daha fazlasını da istemiyorum telefondan Tabi biraz daha gelişime kimse hayır demez orası ayrı
Umarım Xiaomi Kamera departmanına yatırım yapmaya başlamıştır (Bunu en iyi Redmi Note 5 Pro çıkınca görebileceğiz; Mi7 ile de bunu kanıtlamaları gerekiyor) da sonraki cihazlar için umut vaadetmeye başlar Xiaomi.
[doublepost=1519208041,1519207992][/doublepost]
Şuan için denebilecek başka birşey yok hocam, Biraz daha Noise performansını iyileştirebilirlerse tadından yenmez ki, şuanki haline bile şükür diyoruz
Emeklerinize sağlık.
[doublepost=1519208105][/doublepost]
Hocam Bu mod Mi6-Mi Mix 2 gibi cihazlar için geliştirilmiş diye biliyorum. Mi5s içinde deneyin tabi isterseniz, fakat Kamera'dan daha fazla verim almanız için sizin cihaza uygun sürümleri kullanmanız gerekebilir.
[doublepost=1519208134][/doublepost]
Hocam Google Camera performansı da mı yetersiz geldi size yoksa
[doublepost=1519208274][/doublepost]
Hocam 3.2 sürümünde Arka Kamera'da Touch Focus çalışıyordu sadece, Auto Focus yoktu. Bu sürümde Arka Kamera'da Auto Focus çalışıyor mu?
Ayrıca bu 3.2 versiyonunda Portre modu yok. Fakat İlk sayfada eklediğim İlk eklediğim 5.1 Sürümünde, Arka Kamera'da hem Portre modu Çalışıyor hemde Auto Focus var. Ön Kamera için ise 3.2 Versiyonu kurup, Ön Kamera HDR+ işlemesi yapıyoruz.
[doublepost=1519208303][/doublepost]
Hocam Eski Versiyonu silip mi kurdunuz? Eski versiyonu silmezseniz; bu şekilde hata verebiliyor çünkü.
[doublepost=1519216707][/doublepost]sizin ilk sayfada eklediğiniz paketi de kurdum[doublepost=1519215375][/doublepost]oto focus olayını tekrar denedim
ilk açılışta çalıştı
kameranın yönünü çevirdiğimizde veya yakın uzak yapıldığında çalıştı
ama bana pek stabil gelmedi
sizin eklediğiniz pakette hata almıştım özellikle portre modonda
ama tekrar deneyeyim