- Adım
- Burak KOCA
- Cihazım
- Xiaomi Mi6
- Konular
- 4
- Konu Sahibi Konu Sahibi
teoride kullanılabilir. fakat pratikte bunu yapamadım. twrp'den magisk ya da supersu flashlamaya çalıştığımda telefon hafızası 0mb olarak görünüyordu.
bunu çözmek için wipe yapmak gerekti.
wipe yapınca telefondaki rom dahil tüm bilgiler siliniyor.
tekrar global rom kurunca tekrar telefon hafızası 0mb olarak göründü
ya sorun benim telefonumda ya da resmi global romlar kendini koruma amaçlı twrp'den girilince telefon hafızasını 0mb göstertiyor.
yani rom değiştirmeden root yapma imkanı var gibi görünse de yüksek ihtimalle siz de twrp'den girince telefon hafızanızı 0mb olarak göreceksiniz.
0mb göstermesi demem de telefon hafızasına attığınız magisk supersu ya da ne flashlayacaksanız hiçbirini göremiyorsunuz. flash işlemi yapamıyorsunuz doğal olarak.
Hocam bunun sebebi, Kurduğunuz Twrp'nin Hafızadaki Şifrelemeyi aşamaması. Bunun için Cofface Twrp öneriliyordu. Fakat Root haricinde de, Twrp'den Dosya flashlamak sorunsuz mu, orasını bilemiyorum denemediğim için.
Bence de, Root işine kadar gidecekseniz; Twrp kurup, hafızayı formatlayıp farklı roma geçmek daha mantıklı.
[doublepost=1519128910,1519126764][/doublepost]Mi6 Google Camera - Mi 6 Stock Kamera - Mi Note 3 Kamerası karşılaştırma Postu: Yardım - Xiaomi mi6 kamera berbat