- Adım
- AHMET
- Cihazım
- Mi 9 Pro 5G
- Konular
- 2
Hocam ilk fotoğraf mı 6.stok kamera 2. Resim google kamera.Hangisi G.Camera ? İlk fotoda efekt var sanki?
Uygulamanın verilerini temizleyin
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ayarlar nasıl olacak acaba ?Hocam bu sürüm bozuk çıktı buyrun bunu deneyin
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam mi 6 global betada çalışıyor olması lazım özelden mesaj atın bana yardımcı olayımTüm adımları eksiksiz yaptım zaten. Ona rağmen olmadı...
merhaba, ben son yolladığınız apk'yı yükledim tüm dediklerinizi yaptım sorun yok ancak bu apkda portre modu yok sanırım ve ayarlar ilk sayfada yazdığınız gibi olmuyor .. bu son apk için nasıl bir ayar yapmak gerekir ?Hocam mi 6 global betada çalışıyor olması lazım özelden mesaj atın bana yardımcı olayım
Rica ederim aynen sanki farklı bir cihaz ile çekilmiş gibi
Şimdi yeniden okuyunca farkettim ki yanlış anlamaya müsait bir cümle kullanmışım. Kimse bu işlere bulaşmasın derken kötü manada demedim. Kimseyi küçümsemek gibi bir amacım yoktu. Ama sistem dosyalarıyla oynamak acemiliği kaldırmaz. Ne yapıldığı bilinmeden rastgele yapılabilecek şeyler cihazı açılmaz duruma getirebilir. Dosya düzenlemek, kopyalamak gibi işler, en basit şeylerdir. Bunlar yapılırken sorun oluyorsa ve sorunu çözemiyorsa, o kişinin yanlış birşey yapma ya da sistem dosyalarına zarar verip telefonu brick etme ihtimali çok yüksektir.
Hazır birşey yazmışken build.prop dosyamın ilk sayfasını da göndereyim. Aynı rom olmadıktan sonra herkeste ne kadar farklı olduğu görülecektir.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
arka kamera portre modu da iyi fakat sadece insan yüzüne portre yapmasa tadından yenmeyecek
bunun için bi ayar var mı acaba?
Dosya sahibi tarafından çöp kutusuna gönderildi hatası alıyorum?