- Adım
- enis
- Cihazım
- discovery
- Konular
- 13
Evet hocam, farklı bir telefon kullandığımız hissettiriyor Google Camera
[doublepost=1518629416,1518629365][/doublepost]
Hayır hocam bence yanlış anlaşılabilecek bir durum yok, aksine bu konuda hassiyet gösterip bizi bilgilendirdiğiniz için tekrar teşekkür ederiz
[doublepost=1518629552][/doublepost]
Hocam bildiğim kadarıyla yok. Aslında Nesnelerde de Arka Tarafı Bulanık yapıyor; fakat İnsan yüzü kadar değil Acaba Pixel telefonlarda durum nasıl işliyor, bunu da merak ediyorum.
[doublepost=1518629622][/doublepost]
Hocam bu arada siz İlk mesajdaki Google Camera'yı çalıştırabildiniz mi?
Magisk böyle bir hata veriyor
Bende Magisk yükü değil hocam maalesef
Eu stabil rom yüklü apk'yı kurdum verileri temizledim sürekli durdurma hatası alıyorum. Eksik bir şey mi yaptım acaba?
epic rom kullanıyorum ben de böyle bi sorunla karşılaşmadım.Aynısı EpicRom da banada oldu...
epic rom kullanıyorum ben de böyle bi sorunla karşılaşmadım.
magisk modülü kurmanız işe yarayabilir.
Eu stabil rom yüklü apk'yı kurdum verileri temizledim sürekli durdurma hatası alıyorum. Eksik bir şey mi yaptım acaba?
Aynısı EpicRom da banada oldu...
Nasıl yükleyeceğim bilgi verir misiniz?
Hocam Camera 2 Api Desteğini açtınız mı Peki, Build.prop dosyasında satır değiştirerek veya Magisk Modülü ile?
Birde ilk mesajdaki Kamera dosyasını mı kullanıyorsunuz?
[doublepost=1518688291,1518688272][/doublepost]
Hocam Camera 2 Api Desteğini açtınız mı Peki, Build.prop dosyasında satır değiştirerek veya Magisk Modülü ile?
[doublepost=1518688371][/doublepost]
Hocam ilk sayfada Modül'de var. O Modülü indirdiğinizde, Magisk'e girip Sol Menüde modüller'e gireceksiniz. Sonrasında alttaki + işaretine basıp Modülü göstereceksiniz. Modülü kurup cihazı yeniden başlatacaksınız. Bu kadar.
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi