Rom [8.1][PORT][Durduruldu] Mi A1 Epic Rom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
Hocam şunu sorayım ozaman Bu rom çoğu uygulamayı desteklemiyor galiba. Yüklediğim çoğu uygulamayı kullanamıyorum.
Ayarlar>yüklü uygulamalar bölümünden play store uygulamasının verilerini temizleyip yeniden yüklemeyi deneyin hocam

Muhammed7

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Cimşit
Cihazım
Yok
Konular
7
Tamam saolun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Belki konudışı Ama Buildprop adlı uygulamayla samsung music uygulamasını çalıştırabilirmiyim. Uygulamayı infirdim fakat hata veriyor ve açılmıyor yada mia1 cihazına nasıl portlayabilirm?

Execuvite

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Melik Genç
Cihazım
Mı a1
Konular
1
Tvrp yüklemek istediğimde hocam dosyayı kopyaliyicam telefona ama telefon gözükmüyor ama öncesinden yani fastboot kısmına kadar var gozukme her zaman izin verse dedim

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
Tvrp yüklemek istediğimde hocam dosyayı kopyaliyicam telefona ama telefon gözükmüyor ama öncesinden yani fastboot kısmına kadar var gozukme her zaman izin verse dedim
Twrp arayüzünde "mount" bölümüne girdiğinizde, "system" ve "data" seçeneklerini işaretleyip alttaki "enable mtp" butonuna dokunduğunuzda bilgisayar telefonu görecektir
Bu işe yaramazsa eğer, adb driverlarını tekrar bilgisayarınıza kurmanız gerekir

Ayaşay

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Atoö
Cihazım
Mi a1
Konular
6
Bazı uygulamalarda durdurdu hatası alıyorum neden acaba?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunun gibi

Alp.45

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alp
Cihazım
Xiaomi mi 5x
Konular
0
merhaba benim cihazım mi 5x bu işlem için cihazlar yerleri farklı yani . benim mi 5x'me daha önce android one 7.1 yüklemiştik şimdi sizin rehberiniz ile miui 10 yüklemek istedim ama yüklemedim .
tüm aşamaları videodaki gibi yapıyorum ama miui 10 dosyasını yüklemeye geçtiğinde yükleme işlemi yakşık 1 dakika sürüyor ve bitiyor . her hangi bir işletim sistemini yüklemiyor. daha sonra yükleme işlemini tekrar denedğimde eror 7 hata kodu veriyor yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
merhaba benim cihazım mi 5x bu işlem için cihazlar yerleri farklı yani . benim mi 5x'me daha önce android one 7.1 yüklemiştik şimdi sizin rehberiniz ile miui 10 yüklemek istedim ama yüklemedim .
tüm aşamaları videodaki gibi yapıyorum ama miui 10 dosyasını yüklemeye geçtiğinde yükleme işlemi yakşık 1 dakika sürüyor ve bitiyor . her hangi bir işletim sistemini yüklemiyor. daha sonra yükleme işlemini tekrar denedğimde eror 7 hata kodu veriyor yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Bu rehber Mi A1 için hazırlanmıştır hocam. 5x için direk stock rom kurabilirsiniz. Zaten 5x'in stock arayüzü miui'dir

Ismayilxiaomi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ismayil
Cihazım
Xiaomi mi a1
Konular
0
Selam, men bu romu yukledikden sonra imei gidib geliyor ve telefonda set yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt