Rom [8.1][PORT][Durduruldu] Mi A1 Epic Rom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Xnode

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Inanç Haktan
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
0
Benim anlamadığım şeylerden biri, saatin ortada olması neden bu kadar önemli ve zor bir özellikmiş gibi sunuluyor sürekli ? :D

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
Benim anlamadığım şeylerden biri, saatin ortada olması neden bu kadar önemli ve zor bir özellikmiş gibi sunuluyor sürekli ? :D
Bana da tuhaf geldi
Geliştirici arkadaş öyle seviyor sanırım :D

kadir4280

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kadir
Cihazım
xiaomi mi5
Konular
0
Teşekkür ederim hocam. Telefonu değiştirmekten kurtardın beni.

qaLo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ferit
Cihazım
Mi 14 ultra
Konular
0
Geliştirici güncelleme yapar mı acaba miu11 vs. Şuan da iyi ama yeni şeyler iyidir her zaman ;)

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
Geliştirici güncelleme yapar mı acaba miu11 vs. Şuan da iyi ama yeni şeyler iyidir her zaman ;)
Rom geliştiricisi geliştirmeyi durdurduğunu açıkladı, onun yerine birileri geçebilirse güncellemeler devam eder. Ancak şuan için güncellemeler durduruldu maalesef

Hasan0123

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Xiaomi A1
Konular
2
yarenersonmez abi iyi akşamlar,ben geçen gün telefonu pieden 8.1'e düşürdüm ve miui rom atma işlemlerine başladım velakin telefona fastboottan komut ile twrp kurduktan sonra kalıcı twrp için twrp arayüzünü açıp install seçeneğine tıkladığımda gelen kısımda hiç bir dosyanın olmadığını gördüm.Sonra reboottan system tıkladım ve telefon bootloop döngüsüne girdi,ben de en son çare telefona mecburen pie stock rom attım.Sence benim sorunum neyden kaynaklanıyor ve nasıl çözebilirim ?Yardımcı olursan sevinirim.

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
yarenersonmez abi iyi akşamlar,ben geçen gün telefonu pieden 8.1'e düşürdüm ve miui rom atma işlemlerine başladım velakin telefona fastboottan komut ile twrp kurduktan sonra kalıcı twrp için twrp arayüzünü açıp install seçeneğine tıkladığımda gelen kısımda hiç bir dosyanın olmadığını gördüm.Sonra reboottan system tıkladım ve telefon bootloop döngüsüne girdi,ben de en son çare telefona mecburen pie stock rom attım.Sence benim sorunum neyden kaynaklanıyor ve nasıl çözebilirim ?Yardımcı olursan sevinirim.
Twrp kurulumunda sıkıntı oluyorsa geçici twrp kullanabilirsiniz ama her seferinde bilgisayara bağlayıp fastboot üzerinden boot etmeniz gerekir

fatihakbas19

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih Akbaş
Cihazım
Mi A1
Konular
6
yarenersonmez hocam merhabalar benim kamera portre çekmemeye başladı yani normal foto çemye başladı ben de ota updatesden kamerayı flashladım bu sefer kamera uygulamasının arayüzü falan değişti portre çekmiyor yine bilginiz var mı acaba çok can sıkmaya başladı yardımcı olursanız sevinirim..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yarenersonmez hocam merhabalar benim kamera portre çekmemeye başladı yani normal foto çemye başladı ben de ota updatesden kamerayı flashladım bu sefer kamera uygulamasının arayüzü falan değişti portre çekmiyor yine ayrıca ön kameradaki yapay zeka ile yaptığı portre modu özelliği de gitti ne yapmam gerek bilginiz var mı acaba çok can sıkmaya başladı yardımcı olursanız sevinirim.. ayrıca

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
yarenersonmez hocam merhabalar benim kamera portre çekmemeye başladı yani normal foto çemye başladı ben de ota updatesden kamerayı flashladım bu sefer kamera uygulamasının arayüzü falan değişti portre çekmiyor yine bilginiz var mı acaba çok can sıkmaya başladı yardımcı olursanız sevinirim..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yarenersonmez hocam merhabalar benim kamera portre çekmemeye başladı yani normal foto çemye başladı ben de ota updatesden kamerayı flashladım bu sefer kamera uygulamasının arayüzü falan değişti portre çekmiyor yine ayrıca ön kameradaki yapay zeka ile yaptığı portre modu özelliği de gitti ne yapmam gerek bilginiz var mı acaba çok can sıkmaya başladı yardımcı olursanız sevinirim.. ayrıca
Bende öyle bir sorun olmadı hiç bir modül veya root yetkisi olan bir yazılımdan kaynaklanmış olabilir
En mantıklı çözüm ise twrp üzerinden wipe yapıp romu tekrar flaşlamak

Hasan0123

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Xiaomi A1
Konular
2
Twrp kurulumunda sıkıntı oluyorsa geçici twrp kullanabilirsiniz ama her seferinde bilgisayara bağlayıp fastboot üzerinden boot etmeniz gerekir
Peki hocam sağolun cevapladığınız için,bugün tekrar deneyeceğim inşallah olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt