Bana da tuhaf geldiBenim anlamadığım şeylerden biri, saatin ortada olması neden bu kadar önemli ve zor bir özellikmiş gibi sunuluyor sürekli ?
Rom geliştiricisi geliştirmeyi durdurduğunu açıkladı, onun yerine birileri geçebilirse güncellemeler devam eder. Ancak şuan için güncellemeler durduruldu maalesefGeliştirici güncelleme yapar mı acaba miu11 vs. Şuan da iyi ama yeni şeyler iyidir her zaman
Twrp kurulumunda sıkıntı oluyorsa geçici twrp kullanabilirsiniz ama her seferinde bilgisayara bağlayıp fastboot üzerinden boot etmeniz gerekiryarenersonmez abi iyi akşamlar,ben geçen gün telefonu pieden 8.1'e düşürdüm ve miui rom atma işlemlerine başladım velakin telefona fastboottan komut ile twrp kurduktan sonra kalıcı twrp için twrp arayüzünü açıp install seçeneğine tıkladığımda gelen kısımda hiç bir dosyanın olmadığını gördüm.Sonra reboottan system tıkladım ve telefon bootloop döngüsüne girdi,ben de en son çare telefona mecburen pie stock rom attım.Sence benim sorunum neyden kaynaklanıyor ve nasıl çözebilirim ?Yardımcı olursan sevinirim.
Bende öyle bir sorun olmadı hiç bir modül veya root yetkisi olan bir yazılımdan kaynaklanmış olabiliryarenersonmez hocam merhabalar benim kamera portre çekmemeye başladı yani normal foto çemye başladı ben de ota updatesden kamerayı flashladım bu sefer kamera uygulamasının arayüzü falan değişti portre çekmiyor yine bilginiz var mı acaba çok can sıkmaya başladı yardımcı olursanız sevinirim..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yarenersonmez hocam merhabalar benim kamera portre çekmemeye başladı yani normal foto çemye başladı ben de ota updatesden kamerayı flashladım bu sefer kamera uygulamasının arayüzü falan değişti portre çekmiyor yine ayrıca ön kameradaki yapay zeka ile yaptığı portre modu özelliği de gitti ne yapmam gerek bilginiz var mı acaba çok can sıkmaya başladı yardımcı olursanız sevinirim.. ayrıca
Peki hocam sağolun cevapladığınız için,bugün tekrar deneyeceğim inşallah olurTwrp kurulumunda sıkıntı oluyorsa geçici twrp kullanabilirsiniz ama her seferinde bilgisayara bağlayıp fastboot üzerinden boot etmeniz gerekir