Rom [8.1][PORT][Durduruldu] Mi A1 Epic Rom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alp.45

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alp
Cihazım
Xiaomi mi 5x
Konular
0
Bu rehber Mi A1 için hazırlanmıştır hocam. 5x için direk stock rom kurabilirsiniz. Zaten 5x'in stock arayüzü miui'dir
stok rommu nasıl kurabılırım ? ondrıod one 7.1 gibi mi yardımcı olursanız sevınırım

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
Mi 5x romunu mi A1 e kuramazsınız telefonunuz brick olur sakın denemeyin kerneller farklı..
Aşağıdaki mesaja bakarsanız cevap yazdığım arkadaşımız mi 5x kullandığını belirttiğini görürsünüz:
Rom - [8.1][PORT][Durduruldu] Mi A1 Epic Rom
Biraz geç cevaplıyorum ama kafa karışıklığına neden olmaması için belirtme gereği duydum.
Dediğiniz gibi 5x romunu A1e kuramayız, sadece kernel değil partition yapısı da farklı:)

Recep Uysal

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Recep Uysal
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
0
hocam kolay gelsin şebeke yok hatası alındı çözüm bulunamadı bide açılıştı imei hatası verdi imei sorgulattım doğru imei diyor hat sorununa yardımcı olursanız sevinirim

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
hocam kolay gelsin şebeke yok hatası alındı çözüm bulunamadı bide açılıştı imei hatası verdi imei sorgulattım doğru imei diyor hat sorununa yardımcı olursanız sevinirim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
hocam ne yapabiliriz çözüm olarak hat okumuyor
Çözüm yazmayı unutmuşum kusura bakmayın :)
Tekrar bu rehberi kullanarak stock 9.0 romunu kurun:
Rehber - Mi A1 Stock Rom Yükleme Rehberi
9.0 yükleyince imei vs. problemleri düzelecektir büyük bir olasılıkla. 9.0 sorunsuz çalışıyorsa bu rehberi kullanarak 8.1 sürümüne düşürün yani downgrade yapın:
Rehber - Mi A1 Android 9.0'dan(Pie) Android 8.1'e(Oreo) Sürüm Düşürme Rehberi
Daha sonra ise 8.1'deyken bu konuya tekrar dönüp miui yüklemesini yapabilirsiniz.
Downgrade yaptıktan sonra telefonun güncellenmesine izin vermeyin, güncelleme yaparsa yine 9.0 kurulur ve imei sorunları ortaya çıkar

alparslan2014

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
xiaomi mi a1
Konular
3

BU ROMUN GELİŞTİRİCİSİ ROMU GELİŞTİRMEYİ BIRAKTIĞINI AÇIKLAMIŞTIR. BU YÜZDEN EPİC ROM ARTIK GÜNCELLEME ALMAYACAKTIR.
DİLERSENİZ BU REHBERDEKİ SON SÜRÜMÜ KULLANMAYA DEVAM EDEBİLİRSİNİZ. ANCAK KARŞILAŞACAĞINIZ HATALAR KARŞISINDA ÇÖZÜM BULAMAYABİLİRSİNİZ. ROM GELİŞTİRME SÜRECİ DURDUĞU İÇİN BU KONU DA KAPATILMIŞTIR. ALTERNATİF OLARAK FARKLI MİUİ SÜRÜMLERİ FORUMDA MEVCUTTUR, DİLERSENİZ BU ROMLARA GEÇİŞ YAPABİLİRSİNİZ.
önerdiğiniz yeni miui sürümü varmıdır hocam deneyip memnun kaldığınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt