Rom [8.1][PORT][Durduruldu] Mi A1 Epic Rom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gkyzrl40

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökay
Cihazım
xiomi mi a1
Konular
14
Android 9.0 kullanıcıları nasıl yükleyebilir tekrar Nisan ayı güncellemesini mi kuracaklar veya başka bir yolu varmıdır?

qaLo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ferit
Cihazım
Mi 14 ultra
Konular
0
Arkadaşlar genel deneyimimi yazayım.
Yaren hocam sağ olsun romu attık. Arayüz için yorum yapmama gerek yok sanırım. Pil konusunda eskisinden %20 daha fazla gidiyor diyebilirim. Hani böyle rom atarsın da bazı özellikleri çalışmaz ya, hiçbir öyle özelliğine denk gelmedim o kadar karıştırmama rağmen. Portre modu da çalışıyor. Benim puanım 10/10.
Ben de şarj süresi pek değişmiyor. O sebepten yeni rom güncellemesi yapmak istemiyorum
Anladığım kadarıyla eski sürüme göre sadece okuma modu düzeltilmiş. Sırf onun içinde cihaz sıfırlamaya gerek yok diye düşünüyorum. Mevcut rom üzerine kurulum yapmak cihazda takılma ve donmalar yapıyor. Sanırım şarj sorununu çözmek için cihaz değişmem gerekecek..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Android 9.0 kullanıcıları nasıl yükleyebilir tekrar Nisan ayı güncellemesini mi kuracaklar veya başka bir yolu varmıdır?
Android 9 dan 8.10.17 sürümüne geçmek istiyorsanız konunun başında detaylı anlatımı yapılmış.
Orada ki adımları takip ederek yapabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tekrardan 8.10.25 sürümünü flaşladım sorunsuz oldu diğer sürümler flaşlarken twrp de error filan veriyordu zaten 3 5 gün sonra tekrar denerim atmayı.
Bence gerek yok yeni sürüme. Öyle yeniden kurulum gerektirecek kadar iyilişme yok diye düşünüyorum

fatihakbas19

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih Akbaş
Cihazım
Mi A1
Konular
6
Bu bildirimlerde sıkıntı vardı o çözülmüş mü yeni sürümde dikkat eden ya da cevap verebilecek olan var mı acaba sırf onun için yeni sürüme geçebilirim çok canımı sıkıyor

MI A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
hocam 8.10.25 den 8.12.7 ye güncelledim epic rom ekranında 10 15 dk bekleyip tekrar baslıyor 3 4 defa yaptı sonra telefon komple sıfırlayıp 8.12.6 güncelliyorum şuanda 3 kez tekrar basladı epic rom ekranında kalıyor.
Stock rom kurup başlayın işlemlere hocam direk güncelleme olmuyor
Android 9 yükledikten sonra önceki sürümler yüklenmiyor hocam maalesef
Bence gerek yok yeni sürüme. Öyle yeniden kurulum gerektirecek kadar iyilişme yok diye düşünüyorum
Baya bi fark var hocam sadece pil değil performans konusunda da artış var ve gps sorunu gibi birçok problem çözüldü
Bu bildirimlerde sıkıntı vardı o çözülmüş mü yeni sürümde dikkat eden ya da cevap verebilecek olan var mı acaba sırf onun için yeni sürüme geçebilirim çok canımı sıkıyor

MI A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bildirimler eskisi gibi değil hocam düzeltilmiş bildirim sorunu

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
8.12.8 güncellemesi eklendi arkadaşlar
Müzik uygulamasında Mi Ses Artırıcı Özelliği Çalışır Hale Getirildi
Kamera Uygulamasında "Parmak İzi ile Çekim Yapma" özelliği çalışır hale getirildi
OTA uygulamasında güncelleme kontrolleri aktif hale getirildi
Gelen aramalarda ahize ve hoparlörde düşük ses sorunu giderildi
Şebeke sinyalinin daha güçlü olması için optimizasyon yapıldı

ystaha

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
taha
Cihazım
a1
Konular
0
Komik ve sinir bozucu bir olay farkettim. whatsaptan birine fotoğraf gönderildiği zaman fotoğraf hem siyah beyaz gidiyor hem de galerideki orjinal fotoğraf siyah beyaza dönüşüyor. Her halükarda miui ye değer sanırım.

c0ldwave

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
İphone
Konular
21
Gcam kamera durduruldu hatasını araştırdım root explorer yükleyin system içerisinde build.pro var düzenlemeye girin aşağılarda #persist.camera.HAL3.enabled 1 kodu var başındaki # silin telefonu yeniden başlatın düzeliyor. Ahize sesi çok az onun haricinde bi sorun görmedim kullandıkça bakacaz.

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
Google kamera durduruldu hatası alıyorum var mıdır çözümü
Konu içerisinde çözümü eklendi hocam bilinen sorunlar kısmında görebilirsiniz
Hocam tavsiyen üzerine kurulumu yapayım lakin sıfırdan kurulum yapmak en sağlıklı olanı ama tüm uygulamalar gidecek.
Maalesef hocam doğrudan flaşlandığı zaman birçok sorun çıktığı söyleniyor ve geliştiriciler de bu şekilde belirttiği için ben de aynen o şekilde hazırladım konuyu
Komik ve sinir bozucu bir olay farkettim. whatsaptan birine fotoğraf gönderildiği zaman fotoğraf hem siyah beyaz gidiyor hem de galerideki orjinal fotoğraf siyah beyaza dönüşüyor. Her halükarda miui ye değer sanırım.
Normal kamerada karanlıkta veya düşük ışıkta çekip yapınca böyle bir sorun oluyor, whatsapp ile alakası var mıdır bilmiyorum ama deneyin isterseniz:
Kamera ayarlarındaki "Düşük ışıktaki fotoğrafları iyi hale getir" seçeneğini kapatın
Gcam kamera durduruldu hatasını araştırdım root explorer yükleyin system içerisinde build.pro var düzenlemeye girin aşağılarda #persist.camera.HAL3.enabled 1 kodu var başındaki # silin telefonu yeniden başlatın düzeliyor. Ahize sesi çok az onun haricinde bi sorun görmedim kullandıkça bakacaz.
Gcam için konu içerisinde anlatım mevcut hocam
Ahize sesi sorunu bende de var umarım sonraki sürümde düzelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt