- Adım
- Gökay
- Cihazım
- xiomi mi a1
- Konular
- 14
Android 9.0 kullanıcıları nasıl yükleyebilir tekrar Nisan ayı güncellemesini mi kuracaklar veya başka bir yolu varmıdır?
Ben de şarj süresi pek değişmiyor. O sebepten yeni rom güncellemesi yapmak istemiyorumArkadaşlar genel deneyimimi yazayım.
Yaren hocam sağ olsun romu attık. Arayüz için yorum yapmama gerek yok sanırım. Pil konusunda eskisinden %20 daha fazla gidiyor diyebilirim. Hani böyle rom atarsın da bazı özellikleri çalışmaz ya, hiçbir öyle özelliğine denk gelmedim o kadar karıştırmama rağmen. Portre modu da çalışıyor. Benim puanım 10/10.
Android 9 dan 8.10.17 sürümüne geçmek istiyorsanız konunun başında detaylı anlatımı yapılmış.Android 9.0 kullanıcıları nasıl yükleyebilir tekrar Nisan ayı güncellemesini mi kuracaklar veya başka bir yolu varmıdır?
Bence gerek yok yeni sürüme. Öyle yeniden kurulum gerektirecek kadar iyilişme yok diye düşünüyorumtekrardan 8.10.25 sürümünü flaşladım sorunsuz oldu diğer sürümler flaşlarken twrp de error filan veriyordu zaten 3 5 gün sonra tekrar denerim atmayı.
Stock rom kurup başlayın işlemlere hocam direk güncelleme olmuyorhocam 8.10.25 den 8.12.7 ye güncelledim epic rom ekranında 10 15 dk bekleyip tekrar baslıyor 3 4 defa yaptı sonra telefon komple sıfırlayıp 8.12.6 güncelliyorum şuanda 3 kez tekrar basladı epic rom ekranında kalıyor.
Android 9 yükledikten sonra önceki sürümler yüklenmiyor hocam maalesefAndroid 9.0 kullanıcıları nasıl yükleyebilir tekrar Nisan ayı güncellemesini mi kuracaklar veya başka bir yolu varmıdır?
Baya bi fark var hocam sadece pil değil performans konusunda da artış var ve gps sorunu gibi birçok problem çözüldüBence gerek yok yeni sürüme. Öyle yeniden kurulum gerektirecek kadar iyilişme yok diye düşünüyorum
Bildirimler eskisi gibi değil hocam düzeltilmiş bildirim sorunuBu bildirimlerde sıkıntı vardı o çözülmüş mü yeni sürümde dikkat eden ya da cevap verebilecek olan var mı acaba sırf onun için yeni sürüme geçebilirim çok canımı sıkıyor
MI A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
•Yenilikler•
Müzik uygulamasında Mi Ses Artırıcı Özelliği Çalışır Hale Getirildi
Kamera Uygulamasında "Parmak İzi ile Çekim Yapma" özelliği çalışır hale getirildi
OTA uygulamasında güncelleme kontrolleri aktif hale getirildi
Gelen aramalarda ahize ve hoparlörde düşük ses sorunu giderildi
Şebeke sinyalinin daha güçlü olması için optimizasyon yapıldı
Google kamera durduruldu hatası alıyorum var mıdır çözümü8.12.8 güncellemesi eklendi arkadaşlar
Hocam tavsiyen üzerine kurulumu yapayım lakin sıfırdan kurulum yapmak en sağlıklı olanı ama tüm uygulamalar gidecek.8.12.8 güncellemesi eklendi arkadaşlar
Konu içerisinde çözümü eklendi hocam bilinen sorunlar kısmında görebilirsinizGoogle kamera durduruldu hatası alıyorum var mıdır çözümü
Maalesef hocam doğrudan flaşlandığı zaman birçok sorun çıktığı söyleniyor ve geliştiriciler de bu şekilde belirttiği için ben de aynen o şekilde hazırladım konuyuHocam tavsiyen üzerine kurulumu yapayım lakin sıfırdan kurulum yapmak en sağlıklı olanı ama tüm uygulamalar gidecek.
Normal kamerada karanlıkta veya düşük ışıkta çekip yapınca böyle bir sorun oluyor, whatsapp ile alakası var mıdır bilmiyorum ama deneyin isterseniz:Komik ve sinir bozucu bir olay farkettim. whatsaptan birine fotoğraf gönderildiği zaman fotoğraf hem siyah beyaz gidiyor hem de galerideki orjinal fotoğraf siyah beyaza dönüşüyor. Her halükarda miui ye değer sanırım.
Gcam için konu içerisinde anlatım mevcut hocamGcam kamera durduruldu hatasını araştırdım root explorer yükleyin system içerisinde build.pro var düzenlemeye girin aşağılarda #persist.camera.HAL3.enabled 1 kodu var başındaki # silin telefonu yeniden başlatın düzeliyor. Ahize sesi çok az onun haricinde bi sorun görmedim kullandıkça bakacaz.