Rom [8.1][PORT][Durduruldu] Mi A1 Epic Rom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dixerzia

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efecan
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
1
Konu içerisinde çözümü eklendi hocam bilinen sorunlar kısmında görebilirsiniz

Maalesef hocam doğrudan flaşlandığı zaman birçok sorun çıktığı söyleniyor ve geliştiriciler de bu şekilde belirttiği için ben de aynen o şekilde hazırladım konuyu

Normal kamerada karanlıkta veya düşük ışıkta çekip yapınca böyle bir sorun oluyor, whatsapp ile alakası var mıdır bilmiyorum ama deneyin isterseniz:
Kamera ayarlarındaki "Düşük ışıktaki fotoğrafları iyi hale getir" seçeneğini kapatın

Gcam için konu içerisinde anlatım mevcut hocam
Ahize sesi sorunu bende de var umarım sonraki sürümde düzelir
Konu içerisinde çözümü eklendi hocam bilinen sorunlar kısmında görebilirsiniz

Maalesef hocam doğrudan flaşlandığı zaman birçok sorun çıktığı söyleniyor ve geliştiriciler de bu şekilde belirttiği için ben de aynen o şekilde hazırladım konuyu

Normal kamerada karanlıkta veya düşük ışıkta çekip yapınca böyle bir sorun oluyor, whatsapp ile alakası var mıdır bilmiyorum ama deneyin isterseniz:
Kamera ayarlarındaki "Düşük ışıktaki fotoğrafları iyi hale getir" seçeneğini kapatın

Gcam için konu içerisinde anlatım mevcut hocam
Ahize sesi sorunu bende de var umarım sonraki sürümde düzelir
Saolasınız düzelttim sorunu,çok üzülüyordum yok diye gcam :D ama artık çok mutluyum :D

spoilsport

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Xiaomi MI A1
Konular
1
hocam stock rom atıp miui son sürüm rom kurdum telefon açıldı 16 gb rom hatasını çözmek için user data img flashladım sonra restore yaptım pcdeki backupdan telefon yeniden açılıyor hep epic rom ekranına gelip yeniden başlatıyor

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
hocam stock rom atıp miui son sürüm rom kurdum telefon açıldı 16 gb rom hatasını çözmek için user data img flashladım sonra restore yaptım pcdeki backupdan telefon yeniden açılıyor hep epic rom ekranına gelip yeniden başlatıyor
Hocam backup işlemi yaptığınızda aldığınız yedekler, sistemdeki programların hatta sistemin android 7 kurulu halidir ve bu yazılımlar 7'ye göre çalışır. Backup işlemini neye göre yaptığınızı bilmiyorum o konuda bişey diyemeyeceğim ama o konuda en güzel yöntem elle yedekleme yapmak

spoilsport

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Xiaomi MI A1
Konular
1
şu an ne yapmalıyım hocam ? en baştan rom mu atayım ?

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
şu an ne yapmalıyım hocam ? en baştan rom mu atayım ?
Basit bir çözüm önereyim: twrp üzerinden "Format data" işlemini yapın, ardından "userdata.img" dosyasını flaşlayın daha sonra rom'u flaşlayın
Bu yöntem işe yaramazsa tekrar stock rom kurmanız gerekecek

Dayle

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Mi A1
Konular
3
Bende şuan havoc os 9.0 var brick olayı stock 9.0 içinmi ?

Sosis ve Salam

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
Mi A1
Konular
7
Stock romdan (8.1) tekrardan miui roma geçmeye çalışıyorum ama telefon twrp modda iken rar dosyasını attığım sırada
Cannot copy item
the device has either stopped responding or has been disconnected hatası alıyorum. Yüklemeye çalıştığım sürüm 8.12.8 ne yapabilirim ?

Sosis ve Salam

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
Mi A1
Konular
7
Hocam 2 gündür bir türlü yapamadım telefona tek seferlik twrp yüklediğimde hafıza 0mb olarak gözüküyor telefona rom dosyasını da atsam gözükmüyor telefonda, bilgisayardan girdiğim de ise içi boş ve twrp dosyası olmuyor. Daha önce de miui rom atmıştım ama bu sefer ne yaptımsa bir türlü olmuyor kafayı yemek üzereyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam artık telefon mi logosunun ve unlocked yazısının olduğu ekranda kalıp sürekli başa sarıyor açılıp kapanıyor şimdi ne yapmam gerek :)

Son düzenleme:

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
Hocam 2 gündür bir türlü yapamadım telefona tek seferlik twrp yüklediğimde hafıza 0mb olarak gözüküyor telefona rom dosyasını da atsam gözükmüyor telefonda, bilgisayardan girdiğim de ise içi boş ve twrp dosyası olmuyor. Daha önce de miui rom atmıştım ama bu sefer ne yaptımsa bir türlü olmuyor kafayı yemek üzereyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam artık telefon mi logosunun ve unlocked yazısının olduğu ekranda kalıp sürekli başa sarıyor açılıp kapanıyor şimdi ne yapmam gerek :)
Öncelikle stock rom yükleyin:
Rehber - Mi A1 Stock Rom Yükleme Rehberi
Ardından bootloader kilini açıp kalıcı olarak twrp kurun:
Recovery - Mi A1 Bootloader Kilidi Açma ve Kalıcı Olarak TWRP Yükleme Rehberi
Daha sonra Miui Rom kurun:
Rom - [ROM][PORT] Mi A1 için Miui 10 Yükleme Rehberi
Ayrıca işlemleri yukarıdaki sırayla yapın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt