petrae05'in dediği gibi yükleyenler yorumlarını yazarsa çok iyi olur bekliyor olacağım..Arkadaşlar Oreo kuran kişiler varsa cihazda ne gibi değişiklikler oldu. Sıfırdan kurulum malum biraz uzun eğer romda değişen bir şey yoksa indirmeyi düşünmüyorum. Ayrıca android one kurmayı da düşünüyorum tekrardan Pie geldiği için sizce hangisi miui mı pie mi ?
Başka herhangi bir problem var mı bi önceki sürüme göre iyi veya kötü olarak yazabildiğiniz kadarını yazarsanız sevinirim..arkadaşlar oreo kurdum fakat whatsapp bip gibi uygulamalarda uygulama üzerinden fotoğraf çekerken flaşınız açık olmazsa yeşil bir fotoğraf alıyorsunuz
çok inceleme şansım olmadı kurulumu 1 saati geçince vazgeçtim önceki sürüme dönüyorum saygılarBaşka herhangi bir problem var mı bi önceki sürüme göre iyi veya kötü olarak yazabildiğiniz kadarını yazarsanız sevinirim..
MI A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Durumu şöyle özetleyeyim:Arkadaşlar Oreo kuran kişiler varsa cihazda ne gibi değişiklikler oldu. Sıfırdan kurulum malum biraz uzun eğer romda değişen bir şey yoksa indirmeyi düşünmüyorum. Ayrıca android one kurmayı da düşünüyorum tekrardan Pie geldiği için sizce hangisi miui mı pie mi ?
Durumu şöyle özetleyeyim:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Okuma modu düzgün bir şekilde çalışıyor artık, bende whatsapptaki kamera sorunları olmadı, performans konusunda henüz bir deneme yapmadım ama önceki sürümden pek bir farkı yok gibi görünüyor yine de yüklemenizi öneririm
O konuda hiçbir fark yok, eski sürümle aynı. Fakat rom rootlanmış olduğu için xposed modülleriyle dilediğiniz gibi kişiselleştirme yapabilirsinizPeki arayüz kişiselleştirme bakımından çok büyük farklar var mı
MI A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi