hocam peki ilerde android sürümünün yükselme şansı varmı ?Android sürümü 7.1.2 olur hocam
Zor.hocam peki ilerde android sürümünün yükselme şansı varmı ?
Orjinal yazılımı indirip mi flash tool ile flashlayarak dönebilirsinizArkadaşlar stock roma android one nasıl dönerim acaba ?
Rom dosyasını flaşlayın tekrar hocam. Wipe filan yapmadan yeniden kurulum yapın.Benim telefonda miu10 ancak telefonu fabrika ayarlarına döndürmek istedim ve döndürmeye tıkladığımda telefon sürekli açılıp kapanmaya başladı 1 saattir açılıp kapanıyor ne yapmalıyım lütfen yardım edinn
Bu rehberdeki 2. adımı uygulayın:Arkadaşlar stock roma android one nasıl dönerim acaba ?
Bu bildirim sorunu bende de var hocam. Letgo, sahibinden tarzı alışveriş uygulamarını kullanıyorum mesela; mesaj gelmeyince insan girip bakmıyor haliyle. Aradan zaman geçiyor, bi giriyorum 50-60 tane mesaj gelmiş.Arkadaşlar benim bu rom ile alakalı büyük sayabileceğimiz bi problemim var tek ben mi yaşıyorum bilmiyorum ama aşırı derecede ve sinir bozucu bir şekilde bildirim problemi var örneğin instagramdan gelen bi mesajın veya bepeni bildirimleri düşmüyor oynadıpım herhangi bir oyuma ait bildirim düşmüyor neredeyse sadece whatsapp ve sms bildirimleri düzenli bi şekilde geliyor onun haricinde başka bi sıkıntı yok güzel her şey ama bu çok can sıkıyor mesela bildirim panelinde bi uygulamanın sürekli sabit olan bi bildirim paneli var namaz vakitlerini gösteren bi panel ben o uygulamaya giriyorum çıktıktan sonra sanki uygulamayı arka planda kapatıp kenara koymuşçasına o bildirim gidiyor ben uygulamayo açınca bildirim sabit durmaya devam ediyor kapatır kapatmaz bildirim de gidiyor hatta forum için tapatalk uygulamasını kullanıyorum forum bildirimleri gelmiyor yaşayan var mı yok mu vilmiyorum ama yardım bekliyorum bu konuda şimdiden teşekkür ederim..
MI A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Peki buna bir çözüm bulalım ya gerçekten çok can sıkıcı ama güvenlik uygulamasından pil tasarrufu ile alakalı bir durum var bence ya da uygulamanın ayarlarından pil tasarrufundan kısıtlama yok diye seçince oluyor mu bilmiyorum onu yeni kelfettim siz de bi deneyim hocam olursa çözüm o olur herhaldeRom dosyasını flaşlayın tekrar hocam. Wipe filan yapmadan yeniden kurulum yapın.
Bu rehberdeki 2. adımı uygulayın:
Rehber - Google Camera Yükleme Alternatif Rehber - Detaylı Anlatım
Bu bildirim sorunu bende de var hocam. Letgo, sahibinden tarzı alışveriş uygulamarını kullanıyorum mesela; mesaj gelmeyince insan girip bakmıyor haliyle. Aradan zaman geçiyor, bi giriyorum 50-60 tane mesaj gelmiş.
Ama ben şu şekilde çözdüm bu sorunu, bildirim gelmesini istediğim uygulamaları "son uygulamalar" kısmından kilitliyorum. Böylece bildirim gelmeye devam ediyor. Ama bu şekilde de uygulama sürekli çalışmak zorunda kalıyor. Bu da bir çözüm değil aslında.