Rom [8.1][PORT][Durduruldu] Mi A1 Epic Rom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tct123_gs

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tahsin
Cihazım
Tissot & Tulip
Meslek
Öğrenci
Konular
24
Yakın zamanda 8.10.25 ve 8.11.1 sürümünü denedim pil süresi olarak 8.10.25 harika saf android ve custom pielere göre şarjı iyi gibiydi parmak izi bir tık daha hızlı ama ben pieci olduğum için şu an revenge osa geçtim beğenmezsem miuye geçeceğim sürüm olarak 8.11.1 değil de 8.10.25i yükleyeceğim tavsiye edilir. Bu arada 4.9 kerneli denemediyseniz deneyin derim kesinlikle custom pie yükleyip deneyin. 1.5 saat full parlaklıkta kullandım yüzde yüzdü hala. Her ne kadar kernel bugu olsa da performans ve pil olarak 4.9 kerneli de muhteşem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam peki ilerde android sürümünün yükselme şansı varmı ?
Zor.

OkanAgmaz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Okan
Cihazım
Xiaomi mi A1
Konular
1
Benim telefonda miu10 ancak telefonu fabrika ayarlarına döndürmek istedim ve döndürmeye tıkladığımda telefon sürekli açılıp kapanmaya başladı 1 saattir açılıp kapanıyor ne yapmalıyım lütfen yardım edinn

Execuvite

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Melik Genç
Cihazım
Mı a1
Konular
1
Arkadaşlar stock roma android one nasıl dönerim acaba ?

fatihakbas19

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih Akbaş
Cihazım
Mi A1
Konular
6
Arkadaşlar benim bu rom ile alakalı büyük sayabileceğimiz bi problemim var tek ben mi yaşıyorum bilmiyorum ama aşırı derecede ve sinir bozucu bir şekilde bildirim problemi var örneğin instagramdan gelen bi mesajın veya bepeni bildirimleri düşmüyor oynadıpım herhangi bir oyuma ait bildirim düşmüyor neredeyse sadece whatsapp ve sms bildirimleri düzenli bi şekilde geliyor onun haricinde başka bi sıkıntı yok güzel her şey ama bu çok can sıkıyor mesela bildirim panelinde bi uygulamanın sürekli sabit olan bi bildirim paneli var namaz vakitlerini gösteren bi panel ben o uygulamaya giriyorum çıktıktan sonra sanki uygulamayı arka planda kapatıp kenara koymuşçasına o bildirim gidiyor ben uygulamayo açınca bildirim sabit durmaya devam ediyor kapatır kapatmaz bildirim de gidiyor hatta forum için tapatalk uygulamasını kullanıyorum forum bildirimleri gelmiyor yaşayan var mı yok mu vilmiyorum ama yardım bekliyorum bu konuda şimdiden teşekkür ederim..

MI A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:

yarenersonmez

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yaren
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
23
Benim telefonda miu10 ancak telefonu fabrika ayarlarına döndürmek istedim ve döndürmeye tıkladığımda telefon sürekli açılıp kapanmaya başladı 1 saattir açılıp kapanıyor ne yapmalıyım lütfen yardım edinn
Rom dosyasını flaşlayın tekrar hocam. Wipe filan yapmadan yeniden kurulum yapın.
Arkadaşlar stock roma android one nasıl dönerim acaba ?
Bu rehberdeki 2. adımı uygulayın:
Rehber - Google Camera Yükleme Alternatif Rehber - Detaylı Anlatım
Arkadaşlar benim bu rom ile alakalı büyük sayabileceğimiz bi problemim var tek ben mi yaşıyorum bilmiyorum ama aşırı derecede ve sinir bozucu bir şekilde bildirim problemi var örneğin instagramdan gelen bi mesajın veya bepeni bildirimleri düşmüyor oynadıpım herhangi bir oyuma ait bildirim düşmüyor neredeyse sadece whatsapp ve sms bildirimleri düzenli bi şekilde geliyor onun haricinde başka bi sıkıntı yok güzel her şey ama bu çok can sıkıyor mesela bildirim panelinde bi uygulamanın sürekli sabit olan bi bildirim paneli var namaz vakitlerini gösteren bi panel ben o uygulamaya giriyorum çıktıktan sonra sanki uygulamayı arka planda kapatıp kenara koymuşçasına o bildirim gidiyor ben uygulamayo açınca bildirim sabit durmaya devam ediyor kapatır kapatmaz bildirim de gidiyor hatta forum için tapatalk uygulamasını kullanıyorum forum bildirimleri gelmiyor yaşayan var mı yok mu vilmiyorum ama yardım bekliyorum bu konuda şimdiden teşekkür ederim..

Bu bildirim sorunu bende de var hocam. Letgo, sahibinden tarzı alışveriş uygulamarını kullanıyorum mesela; mesaj gelmeyince insan girip bakmıyor haliyle. Aradan zaman geçiyor, bi giriyorum 50-60 tane mesaj gelmiş.
Ama ben şu şekilde çözdüm bu sorunu, bildirim gelmesini istediğim uygulamaları "son uygulamalar" kısmından kilitliyorum. Böylece bildirim gelmeye devam ediyor. Ama bu şekilde de uygulama sürekli çalışmak zorunda kalıyor. Bu da bir çözüm değil aslında.

fatihakbas19

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih Akbaş
Cihazım
Mi A1
Konular
6
Rom dosyasını flaşlayın tekrar hocam. Wipe filan yapmadan yeniden kurulum yapın.

Bu rehberdeki 2. adımı uygulayın:
Rehber - Google Camera Yükleme Alternatif Rehber - Detaylı Anlatım

Bu bildirim sorunu bende de var hocam. Letgo, sahibinden tarzı alışveriş uygulamarını kullanıyorum mesela; mesaj gelmeyince insan girip bakmıyor haliyle. Aradan zaman geçiyor, bi giriyorum 50-60 tane mesaj gelmiş.
Ama ben şu şekilde çözdüm bu sorunu, bildirim gelmesini istediğim uygulamaları "son uygulamalar" kısmından kilitliyorum. Böylece bildirim gelmeye devam ediyor. Ama bu şekilde de uygulama sürekli çalışmak zorunda kalıyor. Bu da bir çözüm değil aslında.
Peki buna bir çözüm bulalım ya gerçekten çok can sıkıcı ama güvenlik uygulamasından pil tasarrufu ile alakalı bir durum var bence ya da uygulamanın ayarlarından pil tasarrufundan kısıtlama yok diye seçince oluyor mu bilmiyorum onu yeni kelfettim siz de bi deneyim hocam olursa çözüm o olur herhalde

sleymanfirat

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Mi a1
Konular
2
Bu sarunu yaşayan varmı wp tan gelen mesajı okudum ama bildirim işareti üstte duruyo hâla
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt