Soru 7.1.19 Güncellemesi Sonrasında Oluşan Bildirim Problemi

Kamboc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veysel
Cihazım
Mi5s Plus
Konular
24
Arkadaşlar burası forum değilmi ? Sorunları çözüme kavuşmadan niye kapatıyoruz ?
Aşağıdaki sorum bununla ilgili daha önce cevaplar verilmişti gibi bir yanıtla çözldü denilerek geçiliyor. Ve S.S.S bakmam öneriliyor Oysa ben burada 7.1.19 dan sonra oluşan bir problemden bahsediyorum ve ikinci mesajında diyorumki bilinen bütün bildirim problemleri için uygulanan çözümleri yapmama rağmen bildirim alamıyorum.
Bilmiyorsanız bilmiyorsunuzdur ama çözüldü deyip kapatmak nedir ya.

MIUI 8 GLOBAL BETA ROM 7.1.19 yükledikten sonra mi5 telefonumda daha önce olmayan bir şekilde bildirim sorunları ortaya çıktı. Bildirimlerin çoğu gelmiyor özellikle whatsApp bildirimleri .
Bu roma geçenler arasında böyle bir sorun yaşayan oldumu?

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Arkadaşlar burası forum değilmi ? Sorunları çözüme kavuşmadan niye kapatıyoruz ?
Aşağıdaki sorum bununla ilgili daha önce cevaplar verilmişti gibi bir yanıtla çözldü denilerek geçiliyor. Ve S.S.S bakmam öneriliyor Oysa ben burada 7.1.19 dan sonra oluşan bir problemden bahsediyorum ve ikinci mesajında diyorumki bilinen bütün bildirim problemleri için uygulanan çözümleri yapmama rağmen bildirim alamıyorum.
Bilmiyorsanız bilmiyorsunuzdur ama çözüldü deyip kapatmak nedir ya.

MIUI 8 GLOBAL BETA ROM 7.1.19 yükledikten sonra mi5 telefonumda daha önce olmayan bir şekilde bildirim sorunları ortaya çıktı. Bildirimlerin çoğu gelmiyor özellikle whatsApp bildirimleri .
Bu roma geçenler arasında böyle bir sorun yaşayan oldumu?

Özelden yazdığınız mesaja ve konuya gereken cevabı ve çözümleri yazdım, hangisini beğenmediniz?

Tecrübelerini paylaşan ve açılan ve çözüme kavuşan en az 50 konu bulursunuz. Eğer arama kutusuna "bildirim" yazarak ve onları okuyarak.

Biz forumda önce arama yapılmasını, egerki çözüme kavuşmamış konusu varsa oradan devam edilmesini iletiyoruz.

Burada zorunuza giden nedir, bende bunu anlamadım?

Oyla:

Kamboc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veysel
Cihazım
Mi5s Plus
Konular
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sizin dediğiniz gibi "BETA" bir rom kullanıyorsunuz. Yaptıklarınız ve söylenenler çözüm olmadıysa "STABİL" bir roma geçebilirsiniz.

Merhaba
Elbette bunun farkındayım, ama önce forumda 7.1.19 sonrası oluşan bu "özel" durumu yaşayan başka insanlar olup olmadığını ve varsa çözümlerini görmek durumumu paylaşmak istedim. Sonuçta forumun amacıda bu değilmi ? Çözümsüz kalırsam zaten stabil roma döneceğim mecburen.

Oyla:

Kamboc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veysel
Cihazım
Mi5s Plus
Konular
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Özelden yazdığınız mesaja ve konuya gereken cevabı ve çözümleri yazdım, hangisini beğenmediniz?

Tecrübelerini paylaşan ve açılan ve çözüme kavuşan en az 50 konu bulursunuz. Eğer arama kutusuna "bildirim" yazarak ve onları okuyarak.

Biz forumda önce arama yapılmasını, egerki çözüme kavuşmamış konusu varsa oradan devam edilmesini iletiyoruz.

Burada zorunuza giden nedir, bende bunu anlamadım?

Gereken cevap derken , tema yüklediyseniz temadandır o demenizmidir ? ve benim cevabımı beklemeden konuyu kapatmakmıdır çözüm?
Ben şimdiye kadar hepimizin bildiği bildirim sorunları için üretilmiş çözümlerin işe yaramadığı farklı bir durumundan bahsetmeye çalışırken, adeta " kedidir kedi" diyerek konuyu kapatmak yakışmadı diyorum.
Anlatabildim mi acaba ?

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Gereken cevap derken , tema yüklediyseniz temadandır o demenizmidir ? ve benim cevabımı beklemeden konuyu kapatmakmıdır çözüm?
Ben şimdiye kadar hepimizin bildiği bildirim sorunları için üretilmiş çözümlerin işe yaramadığı farklı bir durumundan bahsetmeye çalışırken, adeta " kedidir kedi" diyerek konuyu kapatmak yakışmadı diyorum.
Anlatabildim mi acaba ?
Doğru siz haklısınız,
Bizden daha uzun süredir miui kullanıyormuşsunuz dediğinize göre.

Bende aynı Telefon ve sürümü kullanıyorum. Resmine bakabilirsiniz. Bende sorun yok :)

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

-Mi5 Pro- Cihazımdan TapaTalk İle Gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Oyla:

dispanserZ

Mi5 64gb
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
28
Bildirim sıkıntısı yok. Konu kilit yani.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
push notification fixer diye googleplay de aratın birde onu deneyin. Birde googleplay hizmetlerininde bildirim ile alakası olduğunuj duymuştum. Sorununuzu belki çözmeyecek ama bilgi olsun diye paylaştım.

Oyla:

dispanserZ

Mi5 64gb
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
28
Gitsin sıfır kurulumnbastan yapsan. Hicbir sorun yok biz kullaniyoruz.

Oyla:

dispanserZ

Mi5 64gb
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Redmi Note 5 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
28
Sunu belirtiyim. Bildirim ekranı ayarlardan ayrı secenegi ile kullaniliyorsa oyle bir sıkıntı olabiliyor.

Oyla:
Üst Alt