Soru 7.1.19 Güncellemesi Sonrasında Oluşan Bildirim Problemi

Kamboc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veysel
Cihazım
Mi5s Plus
Konular
24
Arkadaşlar burası forum değilmi ? Sorunları çözüme kavuşmadan niye kapatıyoruz ?
Aşağıdaki sorum bununla ilgili daha önce cevaplar verilmişti gibi bir yanıtla çözldü denilerek geçiliyor. Ve S.S.S bakmam öneriliyor Oysa ben burada 7.1.19 dan sonra oluşan bir problemden bahsediyorum ve ikinci mesajında diyorumki bilinen bütün bildirim problemleri için uygulanan çözümleri yapmama rağmen bildirim alamıyorum.
Bilmiyorsanız bilmiyorsunuzdur ama çözüldü deyip kapatmak nedir ya.

MIUI 8 GLOBAL BETA ROM 7.1.19 yükledikten sonra mi5 telefonumda daha önce olmayan bir şekilde bildirim sorunları ortaya çıktı. Bildirimlerin çoğu gelmiyor özellikle whatsApp bildirimleri .
Bu roma geçenler arasında böyle bir sorun yaşayan oldumu?

Kamboc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veysel
Cihazım
Mi5s Plus
Konular
24
push notification fixer diye googleplay de aratın birde onu deneyin. Birde googleplay hizmetlerininde bildirim ile alakası olduğunuj duymuştum. Sorununuzu belki çözmeyecek ama bilgi olsun diye paylaştım.
Merhaba,
push notification fixer işe yaradı teşekkür ederim.

Buradan bilgilendirmek için tekrar belirtmekte fayda var. Klasik bildirim alamama problemleri için üretilen çözümler işe yaramıyorsa push notification fixer' i deneyin arkadaşlar root olmanıza gerek yok root suz versiyonu var uygulamayı yukleyip, mobile heartbeat interval dan 5 dakikayı seçip telefonunuzu yeniden başlatın. bildirimleriniz anında gelmeye başlıyor.

Bu problem rom ile alakalı değil, Google Cloud Messaging servisi ile alakalı.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Merhaba,

Buradan bilgilendirmek için tekrar belirtmekte fayda var. Klasik bildirim alamama problemleri için üretilen çözümler işe yaramıyorsa push notification fixer' i deneyin arkadaşlar root olmanıza gerek yok root suz versiyonu var uygulamayı yukleyip, mobile heartbeat interval dan 5 dakikayı seçip telefonunuzu yeniden başlatın. bildirimleriniz anında gelmeye başlıyor.

Anladığım kadarıyla bu uygulama her 5 dakikada bir telefonun derin uyku durumundan uyandırıyor ve bildirimlerin gelmesini sağlıyor. Batarya ömrüne etkisini test ettiniz mi? Bir süre kullandıktan sonra bu bilgilendirmeyi de ekleyebilirseniz kullanmak isteyen arkadaşlar daha bilinçli bir şekilde yükleyebilirler.

Bu arada konu başlığı ciddi anlamda rahatsız edici ve konu içeriğinden fazlasıyla uzak. Makul görünen bir çözüm bulmuşsunuz fakat bu konu başlığı ile aynı sorunu yaşayan her hangi birinin bu çözüme ulaşması tamamen tesadüflere kalmış durumda... Anladığım kadarıyla forumların var olma amacından da bihaber değilsiniz. Gerçekten böyle bir başlığa anlam veremedim... Her neyse konu başlığını içeriğe uygun olacak şekilde yeniden düzenliyorum, lütfen tekrar etmeyin.

Oyla:

Kamboc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veysel
Cihazım
Mi5s Plus
Konular
24
Merhaba,

Uygulamanın pil tüketimine kayda değer bir etkisi yok.

Oyla:
Üst Alt