- Adım
- Nurullah
- Cihazım
- Redmi 5 Plus
- Konular
- 0
Beni de ekler misiniz ?
Beni de ekler misiniz ?
Eklendi hocam.
Herşey nasip işi. Üzücü bir durum. Lakin yapacak bir şey yok anladığım kadarıyla. Kısmetse seneye diyelim hocam...Saygı değer MIUI Türkiye ailesi cumartesi günü yapılacak güzel organizasyonda bulunmayı can gönülden katılmayı ve özelikle sevgili hocam abim skorpi ottoman hocam koçara hocam ve cantara hocamı görmek ve yakından tanışmayı çok istiyordum lakin bu senede nasip olmayacak iş nedeniyle katılamıyacağmı ve cantara hocamsan da listeden ismini kaldırmasını rica ediyorum başka arkadaşların haklarına girmemek adına
Aynen hocam inşallahHerşey nasip işi. Üzücü bir durum. Lakin yapacak bir şey yok anladığım kadarıyla. Kısmetse seneye diyelim hocam...
Max 4 ile ilgili olan haber mi hocam ?Gelmek isteyipte gelemeyecek olanlara çok üzüldüm...aldığım son üzücü haber nedeniyle maalesef bende depresyona girmiş bulunmaktayım...lütfen beni de listeden çıkarın, bu halimle bende ne yazık ki etkinlikte olamayacağım
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
Max 4 ile ilgili olan haber mi hocam ?![]()
Üzülmeyin hocam her modelde seri üretime geçen Xiaomi, Max serisini bırakmayacaktır ve hatta sizin istediğiniz gibi çentiksiz olarak gelecektir diye düşünüyorum
Gesendet von meinem Mi Max 3 mit Tapatalk
18 yaşından küçük olan bizler de katilacagimiz için olabilir belkiyanlız anlamadığım,
fish restauranta rakı - balık ikram etmek çok daha makbule geçecekken niye peynirli sigara böreği, sütlaç vb. ikram ediliyor.
ama yine de geliyorum.