- Adım
- Tolga
- Cihazım
- Xiaomi Mi 8se
- Konular
- 19
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- 9
- Telefon Modeli
- Mi8
- Bootloader Kilidi
- Açık
..
Son düzenleme:
Aynen persistde olmazsa bluetot kulaklık denicem,videolarda mi8se kasa içine baktım.Sarj soketiyle mic board bir parça belkide o yüzden kulalığada etki etmiştir.elektronik eşya birazda şans işi hocam aslında.
Aynen persistde olmazsa bluetot kulaklık denicem,videolarda mi8se kasa içine baktım.Sarj soketiyle mic board bir parça belkide o yüzden kulalığada etki etmiştir.
Çalışıyor sensörlerin hepsi lineage os kuruyom inş onda düzelirpusula düzgün çalışıyor mu ? persist sensörler ile ilgili bir kısım , microfonla ilgisi olacağını düşünmüyorum
Ses sensörü olabilir belki çünkü sesi 20.ci almıyor,mic deliklerinden bir tanesine sert üfleme yada vurma sonucu 4-5 saniye gelip tekrar kesiyor ses almayıpusula düzgün çalışıyor mu ? persist sensörler ile ilgili bir kısım , microfonla ilgisi olacağını düşünmüyorum
pusula düzgün çalışıyor mu ? persist sensörler ile ilgili bir kısım , microfonla ilgisi olacağını düşünmüyorum
Lineage de etki etmedi video kayıttayken 20 saniyede ses almıyor sert üfleme sonucu videoyu kapadıpusula düzgün çalışıyor mu ? persist sensörler ile ilgili bir kısım , microfonla ilgisi olacağını düşünmüyorum
Çalışıyor sensörlerin hepsi lineage os kuruyom inş onda düzelir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ses sensörü olabilir belki çünkü sesi 20.ci almıyor,mic deliklerinden bir tanesine sert üfleme yada vurma sonucu 4-5 saniye gelip tekrar kesiyor ses almayı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Lineage de etki etmedi video kayıttayken 20 saniyede ses almıyor sert üfleme sonucu videoyu kapadı
ses sensörü yokta gürültü önleyici var , o genelde video çekerken hışırtı , sessiz kayıt boğuk ses gibi şeylere sebep olurdu ,
Yok hiçbir şekilde 20 saniyeden sonra microfondan ses gitmiyor şimdi ingilizce olarak google arattım.marketten ses kaydedici indirip deniyorum şuan sorun yok kaydediyor kesilmiyorda , bunla dener misin bir kolay ses kayıt cihazı uygulama ismi