Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hepsinde aynı görüşme sırasında,video kayıtta,ses kayıtta,mic test proğramında 20 saniyede kesiyor.
Kaçtane telefoncuya mesaj attım bilen yok daha öncede böyle sorun olmamış,
Birisi yazdı anakarttında sorun olabilir 400tl microfon sorunu için 400tl istenirmi ekran kırılsa keşke ona versem.
Ama kesinde değilmiş anakartla ilgisi
Benim düşündüğüm cihazdaki rom mesela komple silip tekrar yükleyince imei filan silinmiyor.
Microfon ayarları vs imei olduğu bölümde bu ayar mevcuttur belki onun sıfırlanması lazım.
Fazla rom sonucu telefonda sorun olabiliyormu sensörde,parmak izinde çalışmama gibi
Hepsinde aynı görüşme sırasında,video kayıtta,ses kayıtta,mic test proğramında 20 saniyede kesiyor.
Kaçtane telefoncuya mesaj attım bilen yok daha öncede böyle sorun olmamış,
Birisi yazdı anakarttında sorun olabilir 400tl microfon sorunu için 400tl istenirmi ekran kırılsa keşke ona versem.
Ama kesinde değilmiş anakartla ilgisi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benim düşündüğüm cihazdaki rom mesela komple silip tekrar yükleyince imei filan silinmiyor.
Microfon ayarları vs imei olduğu bölümde bu ayar mevcuttur belki onun sıfırlanması lazım.
Fazla rom sonucu telefonda sorun olabiliyormu sensörde,parmak izinde çalışmama gibi
Hayır şuan lineage rom kuruyom olmazsa son onu yapıcam çünkü biraz riskliymiş brick olma gibi durumları varmış biraz karışık bilgim net yok videolardan yapılması gerekenleri öğrenip denicem inş başka soruna neden olmaz
hocam şöyle bir durum var eğer ki persist dosyası bozuldu ise farklı rom da işe yaramaz . Tabi sorunun persist ile alakası var mı o da meçhul deneme yanılma yöntemi. Umarım çözersiniz sorunu
hocam şöyle bir durum var eğer ki persist dosyası bozuldu ise farklı rom da işe yaramaz . Tabi sorunun persist ile alakası var mı o da meçhul deneme yanılma yöntemi. Umarım çözersiniz sorunu
Evet doğru ama baya bir rom denedim bir tane romda sesi tam 40.saniyede almıyordu,diğerlerinde hep 20 saniyede o yüzden aklıma takıldı inş yaparım çünkü persist konusunda sık rastlanmayan sorunlara neden oluyor benimkide aynısı google aramadık yer bırakmadım.
Samsung not 3 olmuş ses belli süreden sonra gitmiyormuş batarya şişkinliği deniyormuş
Bu telefondan önce Zenfone 5 ze620kl kullandım,ondada düşme sonucunda kamera odaklama sorunu çıktı bulanık çekiyordu tamir yaptıramadım 750tl servis istedi kamerası türkiyede yok sadece serviste var amazon vs araştırdım bulamadım çöp oldu.
Bundada böyle sorun çıkarsa 6610 kullanırım