- Adım
- Erdi
- Cihazım
- 10t/note 10 pro
- Meslek
- Emniyet mensubu
- Konular
- 3
o zaman millenium turknet netspeed vs hepsi onu kullanır.Halim66, tt net in kullanıyor hocam 120 yi görüyorum ama
Farklı operatörlerden geçiş yapan müşterilerimize özel ücretsiz kurulum .Halim66, netspeed mi milenicom mu ?
Bence milenicom sizce ?
Millenicom modem gönderiyor,vdsl altyapıda sıfır modem gönderiyor taksidini ay ay bölüyorlar sizde kalıyor,Halim66, benim modem turknet e ait milenicom da gönderiyor mu acaba modem ? Evet mantıklı olan taahhüt ile almak
para ile almadınız mı sonuçta ?Halim66, benim modem turknet e ait milenicom da gönderiyor mu acaba modem ? Evet mantıklı olan taahhüt ile almak
Özgür İletişim Fiber 100 paketi kapsamında eve kadar fiber (FTTH) ve yeni tesis olan aboneliklerde modemi ücretsiz olarak sunuyoruz. Türk Telekom'dan ve Türk Telekom FTTH altyapısı kullanan diğer operatörlerden geçişlerde ise var olan modem, iade edilmeden kullanılmaya devam edilecek.Halim66, modem ücreti odemiyorum sanırım kiralama gibi bir durum var kapatınca geri gönderiyorsun modemi yada ben yanlış biliyorum
Herşeye zam geldi firmanin suçu değil diğer firmalarda zam yapacak merak etmeyinMuhammed6034, uygun ve güzel idi şimdi 140 tl ye çıkardılar popüler olmasi sanırım biz eski kullanıcilar için iyi olmadi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Halim66, 2022 alt yapim yok derken anlamadım orasini hocam ayrıca beyler alternatif var mi 140 TL çok bence