Yardım 4.5g öneri yardım

texstemer

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yasin
Cihazım
Mi 5s
Konular
23
Mi5s kullanıyorum hattım vodafone ve Interneti çok sıkıntılı xiaomi cihazlar band 20 desteklemiyormuş galiba bundan dolayı diyorlar hiç çekmiyor denecek kadar kötü Internet acaba diğer operatörlerde durum nasıl hangisini önerirsiniz yada buna bir çözüm yolu bulundumu yardımcı olursanız çok iyi olur sınır hastacı edecek beni bu Internet

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Bende xiaomi redmi note 4 var 3gb ram 32gb hafızalı Snapdragon 625li model hattım vodafone hiçbir sorun yok Gaziosmanpaşadayım 4g testlerinde aldıgım hız 42 mbps upload 12 mbps
hocam yanlış anlaşılmasın bende ankara da yım oturduğumuz bölgede en fazla 1 km bölgenin bazı yerlerinde hiç sinyal olmağı yerler var hatta bir kaç gün önce vodafon hattımla konuşurken konuşma sinyal yok diye kesildi vodafone 30 dk geri ödeme yaptı elimde redmi note 3 sp modeli ve mi max 2 global modeli var kutu üzerinde global olarak da belirtilmiş iyi veya kötü 10 yıldır vodafone kullanıyorum

Oyla:

texstemer

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yasin
Cihazım
Mi 5s
Konular
23
Buda gecen yaptigim hiz testi genel anlamda çogu yerde çekiyor 4G
doğrudur hocam tokat merkezdeyim gördüğüm en yüksek hız 600-700kb arası
[doublepost=1513548386,1513547360][/doublepost]vodafon sadece bu üç frekansı kullanıyormuş türktelekom ve türkcelde bunlara ek 900 ve 2100 frekansları varmış yani benim bunlardan birine geçmem daha iyi olacak gibi

Ekli dosyalar

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    4,7 KB · Görüntüleme: 15
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    7,3 KB · Görüntüleme: 14
Oyla:

Gokay654

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gökay
Cihazım
Samsung J7
Konular
0
ben türk telekom kullanıyorum ama hiç sorun yaşamadım

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Sayın Zenex hocam, Siz ne diyorsunuz bu konuya?

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Hocam daha önce pek çok kere anlattım forumda uzun uzun yazamayacam arkadaşlar eski mesajları arayıp bulabilirler kısa özet geçiyim. Band nv değerini ekleyip bandı açtığını sanan arkadaşlara sesleniyorum, o sinyali alacak anten yoksa sen o değeri eklesen ne olur eklemesen ne olur :) Bu olay sadece yazılımsal değil donanımsaldır da aynı zamanda.

Oyla:
Üst Alt