Yardım 4.5g öneri yardım

texstemer

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yasin
Cihazım
Mi 5s
Konular
23
Mi5s kullanıyorum hattım vodafone ve Interneti çok sıkıntılı xiaomi cihazlar band 20 desteklemiyormuş galiba bundan dolayı diyorlar hiç çekmiyor denecek kadar kötü Internet acaba diğer operatörlerde durum nasıl hangisini önerirsiniz yada buna bir çözüm yolu bulundumu yardımcı olursanız çok iyi olur sınır hastacı edecek beni bu Internet

texstemer

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yasin
Cihazım
Mi 5s
Konular
23

qpst ile lte band calculator programı var markette bandları hesaplayıp yazdırabilirsiniz :) benimde bir ara kullanmışlığım var
hiçbirşey anlamadım hocam :)

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
hiçbirşey anlamadım hocam :)
çok yardımcı olmak isterim ama işlemi basitçe anlatmak gerekirse fabrikasyon hangi bandların açık olacağını firma belirliyor lisans vs durumları var bizlerde qpst programını kullanarak içine yazılmış olan band desteklerinin yazılı olduğu kodu değiştiriyoruz diger bandlar kullanıma açılmış oluyor ögrenmek isterseniz biraz bilgi gerekiyor band 20 unlock yazarak google de aratabilirsiniz çoğu telefonda işe yarıyor bildiğim kadarıyla

Oyla:

texstemer

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yasin
Cihazım
Mi 5s
Konular
23
çok yardımcı olmak isterim ama işlemi basitçe anlatmak gerekirse fabrikasyon hangi bandların açık olacağını firma belirliyor lisans vs durumları var bizlerde qpst programını kullanarak içine yazılmış olan band desteklerinin yazılı olduğu kodu değiştiriyoruz diger bandlar kullanıma açılmış oluyor ögrenmek isterseniz biraz bilgi gerekiyor band 20 unlock yazarak google de aratabilirsiniz çoğu telefonda işe yarıyor bildiğim kadarıyla
tamam hocam onada bakayım sağolun

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
tamam hocam onada bakayım sağolun
fazla umutlu olmayın diyorum hocam vodafone lte 800 bandını çok nadir yerde kullanıyor köy gibi yerlerden bahsediyoruz 3g hızında sayılır evinizde komşunuzda vodafon kullanan ve tr içerisinde alınmış cihazların çogunlugu 800 band desteği var bir bakın telefonlarına 4g çekiyor mu çekmiyorsa zaten band da açsanız telefon da değiştirseniz fark olmayacak sadece içinize bir kurt düşecek acaba band 20 yok o nedenle mi çekmiyor diye ben açtım oturdugum yerde kimsenin çekmiyor benim içinde fark olmadı :)

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Sayın Zenex hocam, Siz ne diyorsunuz bu konuya?

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:

texstemer

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yasin
Cihazım
Mi 5s
Konular
23
fazla umutlu olmayın diyorum hocam vodafone lte 800 bandını çok nadir yerde kullanıyor köy gibi yerlerden bahsediyoruz 3g hızında sayılır evinizde komşunuzda vodafon kullanan ve tr içerisinde alınmış cihazların çogunlugu 800 band desteği var bir bakın telefonlarına 4g çekiyor mu çekmiyorsa zaten band da açsanız telefon da değiştirseniz fark olmayacak sadece içinize bir kurt düşecek acaba band 20 yok o nedenle mi çekmiyor diye ben açtım oturdugum yerde kimsenin çekmiyor benim içinde fark olmadı :)
donanımsal olarak cihazlarda yok yazılımsal olarak açılsada bir işe yaramaz diyorlar forumda daha önceden bu konuyla ilgili konular açılmış

Oyla:

OnurSözen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Xiomi m5
Konular
12
Bende xiaomi redmi note 4 var 3gb ram 32gb hafızalı Snapdragon 625li model hattım vodafone hiçbir sorun yok Gaziosmanpaşadayım 4g testlerinde aldıgım hız 42 mbps upload 12 mbps

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
donanımsal olarak cihazlarda yok yazılımsal olarak açılsada bir işe yaramaz diyorlar forumda daha önceden bu konuyla ilgili konular açılmış
doğru olabilir tam olarak birşey diyemiyorum herkeste 4 g çeken yerde bende de çekiyor çekmiyorsa benim cihaz da çekmiyor özel bir yorum olarak network guru program veya qpst ile kapatabiliyorsam açılabilir de diyebiliyorum :)

Oyla:

OnurSözen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Xiomi m5
Konular
12