- Adım
- Şamil Tayyip
- Cihazım
- Mi 5 Prime
- Konular
- 8
Mi 5 Prime telefonu alalı 3 gün oldu. Batarya su gibi gidiyor. MIUI 8.1.2.0 Global Kararlı sürümü var.
Denk gelen her yerde söylüyorum bu durumu.Ben bu telefonu alırken "1 gün rahatlıkla gider" dedikleri için aldım ballandıra ballandıra anlattılar. Aldım ama yok şu gibi gidiyor, tasarruf modu açınca bildirim gelmez. 3 gün oldu bezdirdi yani
6 saat EKRAN SÜRESİ alan bir cihazdan bahsediyoruz. Sizin telefondan beklentiniz nedir? Bu cihaz şarj stabilite ve hız olarak en iyi cihazlardan biri devlerle kapışıyor. Siz galiba şu 1 hafta şarjı bitmeyen tuşlu telefonlardan arıyorsunuzBakın tasarruf modunu açınca hiçbir uygulamadan bildirim gelmeyince ne anladım ben telefondan 3310 dan farkı kalır mı Telefon güzel Allah var ama pil performansı, geri tuşunun bir çalışıp bir çalışmaması, bildirimlerin gelmemesi beni bezdirdi. Ben iş hayatında biriyim ve çoğu zaman telefonla ilgilenen telefonla işi olan biriyim Benim için pil, hız ve stabil çalışması en önemli faktörler Ve hayal kırıklığına uğradım Bu yüzden iade etmek zorunda kalacağım
Denk gelen her yerde söylüyorum bu durumu.
Benim cihazda 10gb a yakın uygulama var arka planda çalışması gereken 7-8 uygulama var ve mı 5 ile ekran süresi 4,5 saati hiç geçemedim. Biraz fazla uygulama olduğunu biliyorum. Ama Batarya performansı maalesef zayıf. 3,5 saat ekran süresi aldığım günler de baya fazlaydı.
Ama mı 5 in fanı biraz fazla olduğu için hep bataryanın iyi gittiği söyleniyor.
Şimdi 5s plus a geçtim. Aynı uygulan uygulamalar ile Ortalama 6,5 saat ekran süresi veriyor. Anca böyle rahata kavuştum. Sizin problem de bir şekil çözülür inşallah
6 saat EKRAN SÜRESİ alan bir cihazdan bahsediyoruz. Sizin telefondan beklentiniz nedir? Bu cihaz şarj stabilite ve hız olarak en iyi cihazlardan biri devlerle kapışıyor. Siz galiba şu 1 hafta şarjı bitmeyen tuşlu telefonlardan arıyorsunuz
Hocam sen 6saat ekran süresini mı şikayet ediyirsun? Çok memnunum diye konu açmanız lazım sizin...İPhone 7s Plus pil performansı videosunu izledim 4 saat 15 dakika aldı Benim dün sürekli açık bir şekilde 6 saat 35 dakika ekran süresi aldım. Bu normal o zaman, ama şu var dediğim gibi pil ömrünü uzatacağız diye bildirim niye gelmesin benim sinir olduğum nokta bu Bir yerden olumlu olurken bir yerden olumsuz oluyor
Öncelikle tasarruf modunda pekte kullanmayın miui 8 te işe yaradığını görmedim. Gmail in bildirim vermemesi şuna bağlıyorum. Güvenlik uygulamasını açıp Gmaili otomatik başlatmaya alın. Eğer hala bildirim gelmiyorsa Gmaile girin sonra çıkın programı arkaplana aldı ya programları temizleme yeri var ram den orayı açtıktan sonra Gmail programını aşagiya çekin. Kilitle yada bilgi seçenekleri çıkacak. Kilitleye basın. Eğer yine bildirimlerde sıkıntı oluyorsa problem uygulamada. Farklı mail uygulaması yüklerseniz sorun çözülür. 5-6 saat ekran süresi iyi. Siz yinede daha çok istiyorsanız orta segment cihazlar pil konusunda daha iyiBugün tekrar ölçüm yapıcam. Ama belirtmek istediğimi anlamışsınızdır umarım.
Hocam hadi biz faniyiz abartiyoruz. Gsmarenanin batarya testinde mi5 92h skor almış. Mi5s plus 104h. Fark oldukça az yani. iPhone 7 plus ise 75h.Denk gelen her yerde söylüyorum bu durumu.
Benim cihazda 10gb a yakın uygulama var arka planda çalışması gereken 7-8 uygulama var ve mı 5 ile ekran süresi 4,5 saati hiç geçemedim. Biraz fazla uygulama olduğunu biliyorum. Ama Batarya performansı maalesef zayıf. 3,5 saat ekran süresi aldığım günler de baya fazlaydı.
Ama mı 5 in fanı biraz fazla olduğu için hep bataryanın iyi gittiği söyleniyor.
Şimdi 5s plus a geçtim. Aynı uygulan uygulamalar ile Ortalama 6,5 saat ekran süresi veriyor. Anca böyle rahata kavuştum. Sizin problem de bir şekil çözülür inşallah
Öncelikle tasarruf modunda pekte kullanmayın miui 8 te işe yaradığını görmedim. Gmail in bildirim vermemesi şuna bağlıyorum. Güvenlik uygulamasını açıp Gmaili otomatik başlatmaya alın. Eğer hala bildirim gelmiyorsa Gmaile girin sonra çıkın programı arkaplana aldı ya programları temizleme yeri var ram den orayı açtıktan sonra Gmail programını aşagiya çekin. Kilitle yada bilgi seçenekleri çıkacak. Kilitleye basın. Eğer yine bildirimlerde sıkıntı oluyorsa problem uygulamada. Farklı mail uygulaması yüklerseniz sorun çözülür. 5-6 saat ekran süresi iyi. Siz yinede daha çok istiyorsanız orta segment cihazlar pil konusunda daha iyi
Sizin romda sorun var gibi. Benim 7 saat uykuda %2 gidiyor. Redmi note 3 snapdragon kullanıyorum.Pil tasarrufu en yüksekte iken telefona dokunmadım 1 saatte %1 şarj gitti ama hiçbir bildirim de gelmedi. Pil tasarrufunu kapatırsam daha hızlı şarj gider ama