Yardım 2 saat 20 dakikada %20 şarj gitti...

katreileyl

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Şamil Tayyip
Cihazım
Mi 5 Prime
Konular
8
Mi 5 Prime telefonu alalı 3 gün oldu. Batarya su gibi gidiyor. MIUI 8.1.2.0 Global Kararlı sürümü var.

__SEFA__

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEFA
Cihazım
mix 3
Konular
15
Ben bu telefonu alırken "1 gün rahatlıkla gider" dedikleri için aldım ballandıra ballandıra anlattılar. Aldım ama yok şu gibi gidiyor, tasarruf modu açınca bildirim gelmez. 3 gün oldu bezdirdi yani
Denk gelen her yerde söylüyorum bu durumu.
Benim cihazda 10gb a yakın uygulama var arka planda çalışması gereken 7-8 uygulama var ve mı 5 ile ekran süresi 4,5 saati hiç geçemedim. Biraz fazla uygulama olduğunu biliyorum. Ama Batarya performansı maalesef zayıf. 3,5 saat ekran süresi aldığım günler de baya fazlaydı.
Ama mı 5 in fanı biraz fazla olduğu için hep bataryanın iyi gittiği söyleniyor.
Şimdi 5s plus a geçtim. Aynı uygulan uygulamalar ile Ortalama 6,5 saat ekran süresi veriyor. Anca böyle rahata kavuştum. Sizin problem de bir şekil çözülür inşallah

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Bakın tasarruf modunu açınca hiçbir uygulamadan bildirim gelmeyince ne anladım ben telefondan 3310 dan farkı kalır mı Telefon güzel Allah var ama pil performansı, geri tuşunun bir çalışıp bir çalışmaması, bildirimlerin gelmemesi beni bezdirdi. Ben iş hayatında biriyim ve çoğu zaman telefonla ilgilenen telefonla işi olan biriyim Benim için pil, hız ve stabil çalışması en önemli faktörler Ve hayal kırıklığına uğradım Bu yüzden iade etmek zorunda kalacağım
6 saat EKRAN SÜRESİ alan bir cihazdan bahsediyoruz. Sizin telefondan beklentiniz nedir? Bu cihaz şarj stabilite ve hız olarak en iyi cihazlardan biri devlerle kapışıyor. Siz galiba şu 1 hafta şarjı bitmeyen tuşlu telefonlardan arıyorsunuz :)

Oyla:

katreileyl

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Şamil Tayyip
Cihazım
Mi 5 Prime
Konular
8
Benim cihazda 10gb a yakın uygulama var arka planda çalışması gereken 7-8 uygulama var ve mı 5 ile ekran süresi 4,5 saati hiç geçemedim. Biraz fazla uygulama olduğunu biliyorum. Ama Batarya performansı maalesef zayıf. 3,5 saat ekran süresi aldığım günler de baya fazlaydı.
Şimdi 5s plus a geçtim. Aynı uygulan uygulamalar ile Ortalama 6,5 saat ekran süresi veriyor. Anca böyle rahata kavuştum. Sizin problem de bir şekil çözülür inşallah

İPhone 7s Plus pil performansı videosunu izledim 4 saat 15 dakika aldı Benim dün sürekli açık bir şekilde 6 saat 35 dakika ekran süresi aldım. Bu normal o zaman, ama şu var dediğim gibi pil ömrünü uzatacağız diye bildirim niye gelmesin benim sinir olduğum nokta bu Bir yerden olumlu olurken bir yerden olumsuz oluyor

Oyla:

katreileyl

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Şamil Tayyip
Cihazım
Mi 5 Prime
Konular
8
6 saat EKRAN SÜRESİ alan bir cihazdan bahsediyoruz. Sizin telefondan beklentiniz nedir? Bu cihaz şarj stabilite ve hız olarak en iyi cihazlardan biri devlerle kapışıyor. Siz galiba şu 1 hafta şarjı bitmeyen tuşlu telefonlardan arıyorsunuz :)

Kulağa hoş geliyor ama ben 6,5 saat ekran süresi alırken niye Gmail den bildirim gelmiyor? Az önce dediğim gibi bir yeri yaparken diğer yeri bozuyoruz

Oyla:

__SEFA__

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEFA
Cihazım
mix 3
Konular
15
İPhone 7s Plus pil performansı videosunu izledim 4 saat 15 dakika aldı Benim dün sürekli açık bir şekilde 6 saat 35 dakika ekran süresi aldım. Bu normal o zaman, ama şu var dediğim gibi pil ömrünü uzatacağız diye bildirim niye gelmesin benim sinir olduğum nokta bu Bir yerden olumlu olurken bir yerden olumsuz oluyor
Hocam sen 6saat ekran süresini mı şikayet ediyirsun? Çok memnunum diye konu açmanız lazım sizin...

Oyla:

katreileyl

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Şamil Tayyip
Cihazım
Mi 5 Prime
Konular
8
Bugün tekrar ölçüm yapıcam. Ama belirtmek istediğimi anlamışsınızdır umarım.

Oyla:

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Bugün tekrar ölçüm yapıcam. Ama belirtmek istediğimi anlamışsınızdır umarım.
Öncelikle tasarruf modunda pekte kullanmayın miui 8 te işe yaradığını görmedim. Gmail in bildirim vermemesi şuna bağlıyorum. Güvenlik uygulamasını açıp Gmaili otomatik başlatmaya alın. Eğer hala bildirim gelmiyorsa Gmaile girin sonra çıkın programı arkaplana aldı ya programları temizleme yeri var ram den orayı açtıktan sonra Gmail programını aşagiya çekin. Kilitle yada bilgi seçenekleri çıkacak. Kilitleye basın. Eğer yine bildirimlerde sıkıntı oluyorsa problem uygulamada. Farklı mail uygulaması yüklerseniz sorun çözülür. 5-6 saat ekran süresi iyi. Siz yinede daha çok istiyorsanız orta segment cihazlar pil konusunda daha iyi

Oyla:

hakikidaredevil

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Günay
Cihazım
Mi 5
Konular
5
Hocam hadi biz faniyiz abartiyoruz. Gsmarenanin batarya testinde mi5 92h skor almış. Mi5s plus 104h. Fark oldukça az yani. iPhone 7 plus ise 75h.

Oyla:

katreileyl

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Şamil Tayyip
Cihazım
Mi 5 Prime
Konular
8
Öncelikle tasarruf modunda pekte kullanmayın miui 8 te işe yaradığını görmedim. Gmail in bildirim vermemesi şuna bağlıyorum. Güvenlik uygulamasını açıp Gmaili otomatik başlatmaya alın. Eğer hala bildirim gelmiyorsa Gmaile girin sonra çıkın programı arkaplana aldı ya programları temizleme yeri var ram den orayı açtıktan sonra Gmail programını aşagiya çekin. Kilitle yada bilgi seçenekleri çıkacak. Kilitleye basın. Eğer yine bildirimlerde sıkıntı oluyorsa problem uygulamada. Farklı mail uygulaması yüklerseniz sorun çözülür. 5-6 saat ekran süresi iyi. Siz yinede daha çok istiyorsanız orta segment cihazlar pil konusunda daha iyi

Pil tasarrufu en yüksekte iken telefona dokunmadım 1 saatte %1 şarj gitti ama hiçbir bildirim de gelmedi. Pil tasarrufunu kapatırsam daha hızlı şarj gider ama

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Pil tasarrufu en yüksekte iken telefona dokunmadım 1 saatte %1 şarj gitti ama hiçbir bildirim de gelmedi. Pil tasarrufunu kapatırsam daha hızlı şarj gider ama
Sizin romda sorun var gibi. Benim 7 saat uykuda %2 gidiyor. Redmi note 3 snapdragon kullanıyorum.

Oyla:
Üst Alt